Навън зима вее, ЮЛЧЕ в къщи си дивее!

• 14 431
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Ети,като гледам това мъничко бебче ми се прииска пак такова Embarassed
Ами и аз искам, ама мъжо още не се дава Crossing Arms Пък и ако искам принцеска трябва да си избера 100% женски татко, искам сини очи  Crazy - цвят на косата не е важен, щото децата ми всемат моята  hahaha Оф, и аз се размечтах  Whistling

# 121
Ооо, Етиии и тебе ли те затресе декупажа? JoyАз също по едно време се бях запалила , ама при мене всяко чудо за 3 дни CrazyГолеми красоти си сътворила Hug
Много сте свежи на снимката с Дидо Grinning

Ронка, стискай зъби, 'щото вярно много трудно ще ти бъде идните месеци, сама Tired
Радвам се че си се погрижила вече за интернет връзката си там, защото на мене също щеше да ми липсваш много.
А новото ви начинание съм сигурна, че ще осигури възможно най-прекрасното бъдеще за вас с Емка.Успех!!! Hug

# 122
добро утро!
лека и спорна седмица, много целувки на мъниците.
Рони-Лимони  Hug,ако имаш нужда знаеш къде можеш да ме намериш.Аз няма да ти досаждам на този етап.
Ети  Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 123
  • София
Добро Утро!
След много чакане,интервюта по темата,новини всяка вечер и уверение,че всичко ще е наред,сайта за записване в детските градини се срина точно в 9ч.поради натоварване!Хубава работа,ама българска,са казали хората! #Cussing out

# 124
е не тръгна тази система аз чакам от 8,45
 и не тръгна Mr. Green

# 125
"Гледате ли шоуто на Азис?Пълно изпростяване на катето Евро.Държи се като махленска кръчмарка"
Тиция по коя програма го дават и по кое време  Thinking

# 126
Рени,по ТВ 2 вечер от 21.Иначе гостуват интересни гости.

# 127
  • София
Час и половина чакам като луда да си запиша детето за ясла-пълна лудост!
Ети-големи красоти си сътворила!Откога се занимаваш с декупаж,та си успяла да направиш толкова работи с такова качество?Направо ме разби!Как те оставят малките?
А иначе и аз съм разочарована от Катето Евро-пълно изпростяване.Някои от гостите са интересни,но като цяло ,,водещите,,се държат просташки и цинично/което според тях е много забавно/.

# 128
Леле, голяма мъка с тези ясли и градини!  ooooh! На мен поне това ми отпадна.

Момичета много сте мили, благодаря ви.   bouquet

Асе, погрижила съм се за всичко, май  newsm78, поне така мисля де. Сега на дневен ред е да оправя документите на кучето, и дано нямам проблеми на летището. Дори не мога да си помисля, че ще я оставя някъде и няма да е с нас!  Naughty Тя е част от семейството ни и всички много я обичаме. Тук е момента да благодаря най-искрено на Лала, която бе така любезна да се занимава с моите неволи и да ми превежда материали, да пише до минтиците в Тулуза и още куп работи.   bouquet Благодаря ти сладурче!  Hug

Говорих с мъжа ми днес по-дълго...та къщата къде е той и където най-вероятно ще пребиваваме и ние с Ема е страхотна, голяма, просторна, с камина, голяма кухня и най-хубавото прекрасен двор-огромен! Има детска градина точно срещу нея, през улицата.От утре започва работа, днес е говорил с шефовете си. Лошото е че не разбира езика. Момчето с което отиде са го изпратили командировка и до четвъртък Калин как ще се разбира с тези хора, идея си нямам. Надявам се бързо да навлезе в материята.

Айде оставям ви, стига съм ви занимавала с мойте глупости.
Хубав ден, момичета!

# 129
Ето ни и нас  Hug
Каката имаше междусрочна ваканцийка и отскочихме до Русе- Николово.
Киара в четвъртък сл.обед вдигна темп. и още не се е оправила. Днес ходихме пак при педката, няма да ходи на ясла цяла седмица. Няма как - късмет  Sad Няма да се отказвам , ще опитваме още.
Дидито, записването при нас стана на магия, освободи се местенце и аз затова така експресно я пратих, пък то, пак боледува милото.
Рони-Лимони, всичко ще е наред, най-важно е, че ще бъдете заедно. На мен също ми беше трудно като замина моя за чужбина, като се роди Доменика, но някак си подреждаш задълженията и не усетих как мина една година. После беше за известно време в Италия и така, при нас  Grinning Мисли колко хубави неща ви предстоят  Hug
Целувки на всички  Hug

# 130
Какво стана софийски майчета? Успяхте ли да запишене слънчицата си на ясла? Много гадно се е получило със сайта им Tired
Ронче-успех ти желая от все сърце в новото начинание Hug Дано скоро нещата бързо се подредят и да сте си пак тримцата заедно Simple Smile
didito.-ами с декупажа се занимавам два месеца и имам направени около 60 бутилки и предмети, но повечето ги подарих, а и имам 3-4 продадени Blush Доставя ми удоволствие, но както казва Дидо мирише на умрели катерички  hahaha гадното е, че за да се запазят шишетата трябва да се лакират и лака мирише няколко дни  Tired Всичко това го правя, докато Венци спи. Сутрин рано от 7-10 и вечер като заспи довършвам. Не искам да си тровя дечицата с гадни миризми.
isi_kam- Hug Hug Hug Как е положението на новата работа? Как са мъжлетата ти?
Asya_-ами да ти кажа, запалих се покрай Коледния базар. Едно маце от Бургас ни помогна с играчки украсени по този начин, както и с бутилки и уж тръгнах на шега, а то сега чак поръчки имам и чакат хората  Joy
N_A_N™- я бързичко се отчети как е крачето? Вече тичаш ли подир Дая Heart Eyes
Диди-там в Италия е винаги топличко.   Nature Sun With Face Излизай по-често в Алекс. Може и да се запознаеш с някое италианско майче и да си пиете кафенцето заедно, за да не ти е скучно   love001
Аз отивам да си направя  Coffee та за сега ще ви кажа newsm49

# 131
  • София
Майчета,
Отворила съм саита сутринта и нямам време да ви прочета  Confused
Пазете децат от гадния грип, че ние изкарахме 1 седмица в болница на системи. Цецко започна да повръща и за 2 часа повърна 20 пъти, приеха ни с трета степен обезводненост и така  Cry Беше ужасно за милото детенце, отслабна много, крачетата му станаха като клечки  Sad
Ще ви пиша повече, като ви прочета  Hug

# 132
Ивка,  Hug
Ето малко актуални снимки:
с приятел:

мамо, дай ми апарата:

с тати:

# 133
Ронка Много се радвам за вас! Дано всичко се нареди бързо и лесно и скоро...
Поздрави на мъж ти от нас!

В тая държава скоро няма да има оправия. Close  ooooh!
Аз от нас въобще не успях да вляза в сайта/ да помогна на сестра ми за племенницата/,а тя след 2 часови усилия най-накрая  успя да кандидатства, но е номер 2478892365295862052. #Cussing out  Цялата работа щяла да отнеме не повече от 7мин., дрън-дрън - 7часа може би да. Било имало два сървъра и всички сме се бутали на единия, а другия бил свободен за"наши" хора.
И хакери измислиха...простотия до шия, ама то се очакваше. Но иначе преправят детски градини в какви ли не служби за чиновниците, нали ги има в изобилие...

Ети

Бързо оздравяване на всички болнички!

# 134
  • София
И аз успях да се запиша под номер 241,при условие,че има 4 свободни места за яслата.Ние излязохме в парка и като се върнахме го записах.Отвори се сайта при мен следобед-пълна лудост! #2gunfire
Рони-страхотни новини!Поне тези притеснения ти отпадат-много,много е важно,че има къде да живеете,още повече,че е добро място за детенце. Peace
Дю-много е сладко малкото ти тигърче,а очичките и са точно като на тати. Grinning
Ивка76-какви лоши неща пишеш ти за малкото мишленце?Ужас-сега вкъщи ли се лекувате?Много прегръдки и бързо оздравяване! Hug
Америмилата кукла!Бързо възстановяване и на вас! Hug
Пиги-а Цвети как е?

Общи условия

Активация на акаунт