dobre sme, topli4ko e, izlizame po razhodki, ezika ne go govoria, ne razbiram, no malko po malko 6te svikna, Alex divee, raste, pravi beli, kato vsiako dete
celuvki na vsi4ki
Аз като бях във Франция,защото гадините не искаха да говорят на немски или английски, гледах като изтребител в началото,ама после реших да блъфирам и се получи много задушевна атмосфера. 

Не, няма нужда. Нали знаеш, че не съм от срамежливите.
чесно казано до вчера не ми се говореше и виждаше с никой, но вече гледам по-философски на нещата и не съм паднала духом.
Та и аз трябва да се стягам, че доста лабаво го давах до сега. Сега всички вкъщи чакат мене, разходки, хранене, къпане, игра..... Само някой да не си помисли, че съм няк'ва лигла и к'во толкова не мога да се оправя с дете и куче....но като не съм свикнала и всеки чака мен, ще ми е нанагорно първите дни, докато си изградим някакъв режим.

.
ще имам връзка и на край света, мъжа ми взе лаптопа и се чуваме по скайпа. Та няма да ви оставям и за ден дори. 
При нас всичко е наред. Днес бях кръстница на 42 дневна принцеска. Всичко мина добре, но аз съм много уморена
Големи притеснения бяха дали бебока ще плаче в мен, а тя беше толкова послушна, само ме гледаше и гукаше. Децата ги бяхме заточили при свеки и по чудо мъника е слушал. Дано да се навие да го гледа втори път
. След кръщенето се убиха да ме бъзикат, че отчето само мен гледал
, аз нали съм си блейка и нищо такова не съм забелязала
Като се прибрах с децата приятелката ми дойде чак у нас и ми направи изненада-както каза тя-Валентинка. Направила ни е страхотна снимка само двамата с Дидо. Утре обеща да ми даде флашката и ще ви я покажа. За пръв път в моя живот да се харесам и аз на някоя фотография
А най-големия бъзик беше, че на кумицата ми, нейния брат не ме беше виждал от 10 години и аз си щъкам наляво и надясно и никой не ме запознава с новата му жена. И нали съм си нахалилет и си се представих сама. Като ми чу името онзи се плесна за главата и ми каза, че си мислел, че Дидо има втора жена
Е, изпросих си един комплимент
Иначе не съм забравила, че ви обещах да видите новото ми хоби, но не мога да се добера до компа от 2 седмици. Много мераклии ааааааааааа. Ама утре дано да успея. Май ще трябва да се залостя от сутринта и да не ставам от компютъра
С Дидка ще бъдете комшийки 

Не че ще стане нещо,защото рушветите там вървят над 50 000 евро,ама за спорта ще се пробвам Особено пък за Варна,познай дали хвърлят боб за мен