Навън зима вее, ЮЛЧЕ в къщи си дивее!

• 14 429
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде
 Hug
dobre sme, topli4ko e, izlizame po razhodki, ezika ne go govoria, ne razbiram, no malko po malko 6te svikna, Alex divee, raste, pravi beli, kato vsiako dete
celuvki na vsi4ki Hug Hug Hug

# 106
Дидка,майката му е да се усмихваш и да кимаш утвърдително с глава все едно знаеш перфектно италиански.Е,и помощ с ръцете не е излишна JoyАз като бях във Франция,защото гадините не искаха да говорят на немски или английски, гледах като изтребител в началото,ама после реших да блъфирам и се получи много задушевна атмосфера. Mr. GreenВсе едно съм закърмена с този език Laughing

# 107
Здравейте и от нас!  Hug

Голямата промяна отчасти при нас вече настъпи, и мога да я споделя с вас! Та решихме да опитаме да се реализираме в друга страна, тъй като тук в Бг просто не виждам светлина в скоро време. Избрахме страната да е Франция. Много добър приятел на мъжа ми е там вече 8- ма година. Подсигури му работа във ф-мата която работи той, квартира при него и така... Вчера заминаха и се надявам до 1-2 месеца максимум и ние с Емата да отидем при него. Страшно много нерви и притеснения изразходихме, само се моля всичко което правим да е за добро! Не се взима така лено такова решение, когато сме с малко дете. Преди всичко мислим за нея....и така смятам, че там ще има едно по-добро бъдеще.

Сега ми е много мъчно. Не знам как издържат жените чиито мъже пътуват и ги няма дълго време. Поне аз страшно много разчитах на мъжа ми, сега всичко пада на моите плещи. Но аз съм голямо момиче и ще се справя. Wink

Целувки от нас!  Heart Eyes

# 108
Ох,аз имам толкова много да чета,а в това губаво време забита в къщи нещо не ми идва музата Sick
Ронка,нали няма нужда Ники Кънчев да ти казва за жокера-"Обади се на приятел"?!  Mr. Green

# 109
Ронка,нали няма нужда Ники Кънчев да ти казва за жокера-"Обади се на приятел"?!  Mr. Green
Hug Не, няма нужда. Нали знаеш, че не съм от срамежливите.  Wink чесно казано до вчера не ми се говореше и виждаше с никой, но вече гледам по-философски на нещата и не съм паднала духом.

С нетърпение чакам утрешният ден, който ще е доста натоварен, но в същото време и приятен, защото ще се видя с Боби. Стана работяга тя и тва е. Ама ша намира време за мене, кат ма обича...  Grinning

Утре и трите жени вкъщи сме на лекар....Ема е на ваксина, Берта трябва да я водя да й махат конците, а аз на гинеколог да видим кво ша я правим тая киста...  Crazy Та и аз трябва да се стягам, че доста лабаво го давах до сега. Сега всички вкъщи чакат мене, разходки, хранене, къпане, игра..... Само някой да не си помисли, че съм няк'ва лигла и к'во толкова не мога да се оправя с дете и куче....но като не съм свикнала и всеки чака мен, ще ми е нанагорно първите дни, докато си изградим някакъв режим.

Айде махам се, че досаждам вече.

# 110
Ронка всички сме с теб. Ще пописваш във форума и всички ще те подкрепяме, не е малко да имаш нашата емоционална прокрепа и положителни емоции насочени към теб.   bouquet

ХАйде бягам, че трябва да изчистя и да се изкъпя докато дребния спинка.  Hug

# 111
Аз вече 2ч се опитвам да го приспя-безуспешно  Confused Реве,тръшка се,играе,та чак оценям смисъла на раздялата ни през седмицата  ooooh! ooooh!

Рони мн е тежко че ще сте разделени известно време.И всичко ще бъде ново за вас.Надвам се скоро вс да се нареди за вас и отново да сте заедно тримата.Ами кучето ще го взимате ли  Thinking

Да,небет шекера го има в аптеките.Ще трябва да си купя.

дидито при мен стана случайно.Понеже е новоткрита ясленска група,разбрах и подадох молба през октомври.Декември ми се обадиха.

# 112
Ами кучето ще го взимате ли  Thinking
Да, ще го взимаме. Малко е трудно, но се надявам да й оправя всички документи и не ми правят проблеми на летището!  Praynig
Сега ми се обади мъжо, че са пристигнали. Още едно притеснение ми отпадна.

Дани, форума много ми е помагал, имам го като втори дом, а и във вашата компания се чувствам прекрасно. Та с вас наистина ще ми е по-леко.

# 113
  • София
Рони-Лимони-голяма промяна при вас!Толкова е жалко,че млади,свестни и работливи хора трябва да напускат родината си,само и само да осигурят добро бъдеще за детето си.Толкова хубава страна-толкова скапана държава!Както и да е-дано все пак мъжа ти се ориентира бързо в ситуацията и скоро ви вземе при вас-и аз много разчитам на мъжа си и сме много привързани,та дори не си представям да сме разделени за толкова време.
Когато се стабилизират нещата ще трябва да се съберем да ви изпратим както си трябва!
Темичките няма да са същите без теб,но предполагам че бързо ще се ,,върнеш,,при нас!

# 114
Ей Диди, много си ми сладка! Винаги постовете са ти позитивни и мен лично ме зареждат. Много ще се радвам да ми направите едно хубаво изпращане  Party.
Не знам дали знаете, но аз без форума не мой живея...  Wink ще имам връзка и на край света, мъжа ми взе лаптопа и се чуваме по скайпа. Та няма да ви оставям и за ден дори.  Hug
И ние с моя мъж сме много привързани, той е страшно отговорен и за всичко се грижеше той. Сметки, плащания, пазаруване и така....

Айде махам се, стига толкова за днес!
Ето една снимка на Ема.

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 19:37 от Рони-Лимони

# 115
  • somewhere over the rainbow
Ето ни и нас Hug
От четвъртък бяхме при свекитата, но вече сме си вкъщи. Утре ще прочета всичко и ще пиша Peace

# 116
И аз да се отчета Wink При нас всичко е наред. Днес бях кръстница на 42 дневна принцеска. Всичко мина добре, но аз  съм много уморена  Sad Големи притеснения бяха дали бебока ще плаче в мен, а тя беше толкова послушна, само ме гледаше и гукаше. Децата ги бяхме заточили при свеки и по чудо мъника е слушал. Дано да се навие да го гледа втори път Praynig Praynig Praynig. След кръщенето се убиха да ме бъзикат, че отчето само мен гледал  hahaha, аз нали съм си блейка и нищо такова не съм забелязала ooooh! Като се прибрах с децата приятелката ми дойде чак у нас и ми направи изненада-както каза тя-Валентинка. Направила ни е страхотна снимка само двамата с Дидо. Утре обеща да ми даде флашката и ще ви я покажа. За пръв път в моя живот да се харесам и аз на някоя фотография Joy А най-големия бъзик беше, че на кумицата ми, нейния брат не ме беше виждал от 10 години и аз си щъкам наляво и надясно и никой не ме запознава с новата му жена. И нали съм си нахалилет и си се представих сама. Като ми чу името онзи се плесна за главата и ми каза, че си мислел, че Дидо има втора жена hahaha hahaha hahahaЕ, изпросих си един комплимент Crazy Иначе не съм забравила, че ви обещах да видите новото ми хоби, но не мога да се добера до компа от 2 седмици. Много мераклии ааааааааааа. Ама утре дано да успея. Май ще трябва да се залостя от сутринта и да не ставам от компютъра  Crossing Arms

# 117
Ей, как сте? Наистина никакви ни няма.
Рони, много се радвам за вас и съм сигурна, че всички нерви и усилия ще се увенчаят с успех  Hug С Дидка ще бъдете комшийки  Laughing
Ей, Жоржи и ти се загуби за дълго. И моята майка като твоя татко  Mr. Green "Прогледна" с едното око и взе да чисти като не видяла, все едно цяла година не е чистила. Та ме ядоса!
Синеочка, супер, че си се адаптирала бързо  Peace
Ети, искаме снимки като кръстнца!
НАН, голямо гости сте направили  Laughing
Диди, и аз подадох молба миналата година, октоври или ноември. Казаха ми, че ако искам мога веднага да я пусна, но аз ще изчакам до май. Но тук няма такъв наплив за ясли и градини.
Тиция за какво четеш? Изпити ли имаш? Или четеш някаква интересна книжка?  Laughing
Рени, а Галко заспива ли без проблем в яслата? Може би само при теб прави такива номера?

Хайде, че дълго стана. Отиваме да полягаме с някакво филмче.

# 118
Ето ме  Embarassed: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216190
Успях да кача някои от нещата ми. Ето и новото ми хоби: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216199

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 22:22 от eti_31

# 119
Ети,като гледам това мъничко бебче ми се прииска пак такова EmbarassedКАК ги правиш тия красоти,фантастика?!Направо си е бутиково изпълнение Peace
Дю,юе ходя на конкурс за нотариуси SickНе че ще стане нещо,защото рушветите там вървят над 50 000 евро,ама за спорта ще се пробвам Особено пък за Варна,познай дали хвърлят боб за мен Mr. Green
Гледате ли шоуто на Азис?Пълно изпростяване на катето Евро.Държи се като махленска кръчмарка #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт