Навън зима вее, ЮЛЧЕ в къщи си дивее!

• 14 417
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ние сега се връщаме от разходка в парка.И днес,и вчера Влади тичаше като отвързан.Толкова уморен се прибира,че си ляга моментално.Но се ядосах на нашия тати.Влади искаше да влезе в поредната локва,а татко му го дърпа.Казах му,че няма проблем да мине през нея,първо,че е с апрески,които не пропускат,и второ,че е момче и няма начин да не влезе в нея.Той обаче настоятелно го дърпаше,аз му викнах-,,Пусни го!,,и той така го пусна,че малкия се олюля и буквално падна в калта по нос.Цялото му личице беше в кал,устата му също-за дрехите не говорим!Толкова плака горкия,сега нослето му е ожулено и подуто.Не ми се мисли сега като се събуди как ще е миличкото ми!
А иначе много ми хареса кухничката и на Нарина,и на Нанни ,мисля че малката ще я хареса.Защо не попиташ майката на момиченцето какво да и купиш?
А тези в ,,Окна,,съмнително ми приличат на актьори...

# 91
http://express.bg/story/22871
весела събота и недаля  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 16:48 от isi_kam

# 92
  • София
Ама какво правят с дечицата в тази детска градина!Вече се съмнявам,че има някоя психично болна там,която работи и ги трови нарочно!Няма ли проверки,наказания след първия случай!? #2gunfireАбе изтровиха ни децата,на никой не му пука! #Cussing out

# 93
Сега съобщиха по новините, че лекарите от Пирогов са били инструктирани да не изнасят информация за последното натравяне.
Достатъчно доказателство за мен, че става нещо много нередно в градината и този случай не е просто инцидент.

# 94
  • През девет земи в десета
 Sunglasses wavey Kissing Heart

# 95
  • Варна
Ей душички златни Hug
Бързам докато Друндела спи,да разкажа какво ново около нас.

Тиция,сакън не думай Shocked за братче или сестричка на този етап.както бяхме решили да правим второ наесен,засега сме замразили проекта за след две години Mr. Green.Димитър ни стига за 3 деца Crazy
От Хаджиева съм супер доволна/чук-чук/.Друнди вече е почти изцяло на нормална храна,като изключим безлактозното мляко,което още му давам.също така допреди месец беше само с резците,и започнахме да му даваме някакво ново лекарство да помогнем на зъбчетата да излязат.сега има 1000 зъба #Crazy.направо незнам колко са,не дава да му се бърка в устата.има и кучешки даже,абе какво да ви разправям Tiredне спи по цели нощи,и куршум ходихме да му леем,да не се е уплашило детето от нещо,бабата с куршумите вика"Аз туй дете на ясла хич на го виждам".Направо се спекохме SickНе иска при никой де седи,и респективно продължаваме съми да си го гледаме.онзи ден решихме да го оставим при баба  му и дядо му в Добрич,и след два часа ни звъннаха да си го прибираме #Crazy ooooh!след това цял ден ни държа за фанелите,да не го оставим,чак го беше страх милото да не заспи че току виж сме го зарязали.

и такива ми ти работи.....ходя да бачкам в магазина,няма работа хич,вадим  пари от джоба си да си плащаме наема.Гадна работа.
Имах големи емоции с една Оптика,направо ще ходя да ги съдя.ще видим как ще станат работите,друг път ще разказвам.Само да кажа на мамите от Варна,Ако имате нужда от Оптика,Не отивайте вОптика Христови!Жестоко ще съжалявате Tired
Във вторник съм и на мамограф,че бучката в гърдата ми май расте Cry.И хормонални изследвания ще си правя,че нещо Щетовидната ми жлеза издава багажа ooooh! 
Айде стига с мойте проблеми много ви целувам и прегръщам.Бъдете много здравички всички Hug Hug Hug
Ей го на Друндела,колко е пораснал

# 96
Жорка,страхотни бузи за щипкане има Друнди smile3508Направо не ви виждам какво ще правите като не можете да го оставяте при никой ooooh!И ние бяхме така ,докато се кърмихме,но вече е ОК и дори няма търпение да ходи при бабите,защото там е пълна свободия #Crazy
Днес понапече и всички хукнаха по гезмето Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 17:20 от Tizija

# 97
  • София
Хей,Жоржи,много сладки тез бузки на Друнди,да ги нацелуваш много! HugГолям разбойник,а?Аз винаги съм предпочитала буйни деца пред стеснителни-по-забавни са и те карат да се чувстваш жив!Да ти е жив и здрав,с времето мисля,че ще се успокои.Излизайте навън по-често да си изразходва енергията на въздух и по-бързо ще се умаря-поне при Влади е така.Включвай се по-често,ако можеш.Помня времето,когато всеки втори пост-твой. GrinningНе си добре със зрението ли нещо? Sad
И ние бяхме на разходка-времето е прекрасно!Само дето Влади се умори и трябваше да го носим на връщане и той каталясал заспа в ръцете ми.

# 98
  • София
Ехооооооооооооо,къде са всички?Да не би да има стачка,а аз да не знам? newsm78

# 99
Леле мацки, къде са всички бе? Чета аз темата, за една седмица има няма 5 страници. Всички изчезнахте.

Ние сме добре. Лора си ходи тази седмица на ясла, слава богу няма проблеми .Там доволни от нея яде, спи, слуша, играе с децата. Спала по 3 часа!!! Ние двамата на работа и така, почна се с нормалния ритъм на живот. За съжаление имам малко време за предните ми забавления, но пък гледам да обръщам внимание на двамата като се прибера. Иначе изнадващо не ми е натоварващо. Някак си влязох бързо във форма.

Хайде лека нощ!

# 100
# 101
Ето ни и нас  Party

Синеочка мн хубаво че Лора няма проблеми.
Гали и той тръгна тази седмица на ясла,но още на 2-рият ден беше със сополи и вечерта даже кашляше.Ужасена бях.Тъкмо се излекува и хайде пак.Но за щастие няма Т.Давам му мултивитамол на Др Тайс и един сироп за кашлица пак на Тайс.И това е.Хомеопатичката ни е извън града и няма как.Истината е  че кашлицата му намаля значително от недет шакера,които баба ми му е разтворила в чайчето.Мн съм доволна.Незнаех че съществува такова нещо.2 дни прокашлянията му се брояха на пръстите ми.Не изчезва,но значитено намалява.Пробвайте.

Жоржи мн е трудно с тия магазини.Хвърляйте всичко и тръгвайте за златните ако питаш мен.
Аз за сега си избивам вс разходи,но да видим до кога.  Thinking

# 102
  • София
Рони-Лимони-и ние те обичаме,но защо си тъжна?Какво става с вас?
Искам да питам Ренито,Синеочка,Амери и другите,чиито сладури са започнали ясла-как така са ги приели толкова рано?Кога подадохте документи? newsm78
Аз ще се боря утре в 9ч.да видим дали нещо ще стане...ако не-нищо-ще си се гледкаме!
Ама къде изчезнаха всички? newsm78
п.с.Рени-какво е недет шекер?

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 10:57 от didito.

# 103
Рени,Диди,как може да не знаете за небет шекера NaughtyМен от малка майка ми с това ме лекува,защото съм с хронични сливици и постоянно гърлото ми възпалено .Аз от много време търся и за Алекс ,но не мога да намеря по магазините.За кашлицата е страхотен домашен бабин сироп от лукчета и индрише.Просто Д-р Тайс-Пасти да яде Mr. Green

# 104
  • Варна
 Hug
Дидито,слава богу нямам проблем с очите.имам само лек диоптър,а за случката друг път ще разказвам,че като се сетя и издивявам #Cussing out
Тиция,Небет шекера го има по аптеките Peace
Рени,голямо гуш на Галито HugС този магазин се хванахме,за да има какво да правим през зимата.на Златните е само няколко месеца и после се чудим с какво да се захванем.Е гризнахме дръвцето,да видим как ще се оправяме.А иначе и тази година сме на златните,някъде към 20 април ще отворим Peace.Живот и здраве
Много целувки,Рони-лимони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм грипозна,и май заразих Друнделчо Cry.текна му нослето..

Общи условия

Активация на акаунт