А иначе много ми хареса кухничката и на Нарина,и на Нанни ,мисля че малката ще я хареса.Защо не попиташ майката на момиченцето какво да и купиш?
А тези в ,,Окна,,съмнително ми приличат на актьори...

.направо незнам колко са,не дава да му се бърка в устата.има и кучешки даже,абе какво да ви разправям
не спи по цели нощи,и куршум ходихме да му леем,да не се е уплашило детето от нещо,бабата с куршумите вика"Аз туй дете на ясла хич на го виждам".Направо се спекохме
Не иска при никой де седи,и респективно продължаваме съми да си го гледаме.онзи ден решихме да го оставим при баба му и дядо му в Добрич,и след два часа ни звъннаха да си го прибираме
след това цял ден ни държа за фанелите,да не го оставим,чак го беше страх милото да не заспи че току виж сме го зарязали.
.И хормонални изследвания ще си правя,че нещо Щетовидната ми жлеза издава багажа

Направо не ви виждам какво ще правите като не можете да го оставяте при никой
И ние бяхме така ,докато се кърмихме,но вече е ОК и дори няма търпение да ходи при бабите,защото там е пълна свободия 
Голям разбойник,а?Аз винаги съм предпочитала буйни деца пред стеснителни-по-забавни са и те карат да се чувстваш жив!Да ти е жив и здрав,с времето мисля,че ще се успокои.Излизайте навън по-често да си изразходва енергията на въздух и по-бързо ще се умаря-поне при Влади е така.Включвай се по-често,ако можеш.Помня времето,когато всеки втори пост-твой.
Не си добре със зрението ли нещо? 

Мен от малка майка ми с това ме лекува,защото съм с хронични сливици и постоянно гърлото ми възпалено .Аз от много време търся и за Алекс ,но не мога да намеря по магазините.За кашлицата е страхотен домашен бабин сироп от лукчета и индрише.Просто Д-р Тайс-Пасти да яде 

С този магазин се хванахме,за да има какво да правим през зимата.на Златните е само няколко месеца и после се чудим с какво да се захванем.Е гризнахме дръвцето,да видим как ще се оправяме.А иначе и тази година сме на златните,някъде към 20 април ще отворим
.Живот и здраве

.текна му нослето..