Навън зима вее, ЮЛЧЕ в къщи си дивее!

• 14 432
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Стечи, виждам те.  Hug Кажи как я карате с малчо?

# 196
Пингвина: за Министри ще видим,както дойде ,последния момент ще решаваме.По-важното е,че смятаме да ходим юни на фестивал или в Англия или в Германия.Още не сме решили точно на кой,чакаме да обявят окончателно групите.Пък накрая може и на 2-та. Mr. GreenАко не ни мине котка път де. Rolling Eyes
Утре сестра ми се жени сутринта.Така че ни чака важна работа.
След данданията си плюем на петите с половинката и на Узана.Оставяме Зоя на баба и.Смятаме за 2 дни да си починем малко,да покараме ски.Нямам търпение,вече съм тотално изперкала и преуморена.
Ще дам отзиви за сватбата,когато се върнем.
Лека вечер на всички. Hug

# 197
Ронка,стискам палци всичко да е Ок Praynig
Иве,хубаво си го измислила,защото аз специално мисля,че не е много хубаво бабите да гледат децата постоянно.Но виж за уийкенда е супер да вдишнеш малко въздух.Ох,аз как съм се натокала за нашето заминаване утреее smile3508Решила съм да отида и на шоколадов масаж и на винен,пък току виж нещо попило и по- навътре под кожичката от винцето Mr. Green
Арлина,за Узана знам,че пистите не са хубави.Така,че ако нямаш предпочитание за там,можете да размислите за друго място.Мъжът ми е маниак скиор и от него знам.Аз опирам само на ниво кипрене в скиорски костюм Mr. Green

# 198
Аааа,хич и не ми пука за пистите. Mr. GreenВажното е да забегнем на някъде за мъничко.А и отиваме при приятели,те са там от няколко дни.Така че се заформяме компанийка и надявам се ще бъде весело.А дали ще стигнем до пистите.... Mr. Green

# 199
Добро утро!
  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010 ето една конска доза кафенце.На мен ще ми е нужна да не заспя днес на работо ми място и да ме изгонят Mr. GreenВалери цяла нощ беше с висока Т и не сме мигнали.Сутринта пак имаше но по-слаба.Марти пак е със сополи и кашлица  #Cussing out #2gunfireе писна ми вервате ли ми. И аз искам почивкаааааааа ама няма да ме огрее поне на този етап.
всички болнички да оздравяват Hug Hug Hug целувки на всички  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 200
За мн болнички деца чета пак  Sad
Ние сме по-добре.Днес ще ходим на контролен.На 22-ри чак имаме час при хомеопатичката и дотогава няма да ми е спокойно.Че знам ли дали пак няма да прихване нещо  ooooh!

По постовете Ви съдя че във вашите ясли звънят ако детето не се чуства добре.Тук при нас не е така.Че дрискало,че кашляло  Naughty не се обаждат.Само ако има висока Т.Ама ако вс родители си взимаха децата при първи симптом,то нямаше да има толкова болни деца.Ама не би  Crossing Arms

# 201
Момичета, моля някой да ми даде телефон на мама Дани, ако има  Praynig

# 202
Асенце  Praynigможеш ли да ми напишеш как се казваше това лекарство ,което ти е предписала педката мисля ,че беше хомеопатично за грипни състояния от итпа на осцилококциум ,ако не се лъжа хомеожин ли беше .няма време да търся назад в темите

# 203
  • Варна
Isi kam ,Хомеожена е за гърло ,а Коризалията е за хрема .На мойте за хремата им давах Pulsatila  9CH -но ако са гъсти. Peace

# 204
  • София
Здравейте и от нас!Аз си седя пред компа,а Влади чисти с прахосмукачката Grinning-най-после някой да ми помогне в домакинството! Laughing
Иси-аман от тез болести!Като оздравеят започнете да пиете нещо за имунната система.А ти как си?Май си толкова заета,че не ти остава време да се разболееш-не че ти трябва де! HugДано се оправи скоро малкия! Praynig
За ясла не се надявам,но наистина ще е хубаво,ако не задържат болни дечица.
Рони-чакаме резултатите от изследванията ти.А между другото знаеш ли,че и на Берта трябва да се купи самолетен билет и трябва клетка,специално за полета.Ако не си го предвидила,поинтересувай се как стоят нещата,да няма изненади в последния момент. PeaceКак е Еми-хремава ли е още или ще се размине?
Арлина-където и да сте-весело изкарване-забавлявай се и заради нас!

# 205
Здравейте момичета.  Hug
Днес ми е санитарен полуден и от сутринта само чистене, немога да си вдигна главата и за секунда.

Иска, бързо да се оправят сладурите. Praynig Много целувки от нас с Ема. Heart Eyes

Арлина, приятно изкарване.

Диди, знам аз, поинтересувала съм се. Лошото е че колко и компании да гледах да си закупя билет по нета, никаде няма предвидено и животинче. Та ще ми се наложи да ходя на място.
Изследванията са ми в нормите. Нормално и от 0 до 35, моето е 33. Малко е на горната граница, най-верояно е някакво възпаление.  newsm78 така каза доки.
Ема е сополива, и покашля по малко. Давам вит. Ц, мед с пчелно млечице за подсилване на имунитета и сироп Хустагил за кашлица....аааа щях да забравя, давам и рибено масло, заради кожата, нали си има лишеи. Като се замисля, все я тъпча с нещо последните 2 дни.

Много искам да започна някаква диета, ама пусто воля не ми стига.  ooooh! Когато реша, че ще отслабвам ми се яде...имам чувството, че човек мога да изям.  Joy

# 206
Ето ме и мен. Последните 2-3 дни сме в София при свеки. И  затова не пиша, че нещо не ми остава време.
Сутринта водихме Криси в Барбарони1. Ние сме го водили и друг път, но днес много му хареса. Имаше нова какичка и се сприятелиха с нея. Първоначално беше сам, но после дойде един бати и си играха много. Тръгнахме си с рев, но тати имаше работа и нямаше начин.  На тръгване казахтме - тао,тао бати и махахме с ръчичка.  hahaha
По целия път до вкъщи повтаряше тао, тао бати  Joy и трупяса набързо. Сега спинка.
Рони диетка незнам дали ще ти трябва мисля, че ще отслабнеш сега естествено като всичко чака теб а и все пак си имаш притеснения, че сте разделени с мъжо.  Thinking

Аз продължавам с диетката и се надявам на финала и да съм поне толкова кг колкото забременях, а че има и на долу да се сваля е друг въпрос. Поставила съм си за цел да се стопя до лятото, така че ако не стане с една ще продължа с друга а ако трябва и с трета диетата, но за рд на КРиси трябва да съм фиданка Wink.

# 207
Isi kam ,Хомеожена е за гърло ,а Коризалията е за хрема .На мойте за хремата им давах Pulsatila  9CH -но ако са гъсти. Peace
много благодаря  Hug.Валери има само Т и не знам какво е ,но на баткото ще взема

# 208
  • София
Оххххххххх,и Люската е със сополи от сутринта.Киха и сополите изкачат.
До сега не съм му давала ни пчеллен прашец,ни мед,но май и аз ще пробвам.Само се чудя дали мога да разтворя прашеца в малко чай например,че моето със сигурност няма да го приеме ако не е прикрито някак си.
Аман от болести.Оздравявайте всички.

# 209
Дю, намерихте ли се с Дани ,аз и имам телефон,но гледам че е тук на линия? newsm78

Аз пак си рева, но и пак няма да помогнат сълзи Close иде ми и аз да напусна скапаната "държава" това не е държава!Нокъде да ида и на кой ще му пука че съм се махнала!

http://www.odit.info/?s=6&i=90387&f=3 Вижте за какво се ядосвам! Close

Общи условия

Активация на акаунт