Ронка,вие не бяхте ли в "Азалия",а не в "Астера" ?

Много ми е тежко и мъчно,тези дни направо пощурях...От петък останах без 1 ст. ,трябваше да взема на Калин заплатата, но всеки се прави на луд. 
не плачи миличка, скоро ще си при Калин и тогава всичко ще е ок, не ти трябва никой- Емка да е здравичка само 
не беше ли само за малко, не изтече ли 
и аз ще чакам покана

Давам му да яде и периодично го питам, Цецко искаш ли още, а той даааа. Хапна една чиния с мусака и аз си викам, хайде наяде се, ама той вика мамооооо, папу (хляб) и еле (зеле) и ъъъъъ( сочи шунка), един вид дояжда си
За десерт една детска закуска хапна и след 2 часа 4-5 мандаринки. Абе не спира да яде и някой като седне на масата и тича- ам, ам, ам, ще рече човек, че не му даваме да яде
Аз си го обяснявам с гладуването, докато беше болен и после нали беше на диета и сега е огладняло детенцето, пу-пу 
Как да не ми трябва, та нали за това са хората, да си помагат. Мога да разчитам на Боряна и на комшииката ми. Искрено им благодаря! Аз също съм спряла отдавна да искам пари от майка ми, но все си мисля, че като майка ще помогне, когато детето й е в труден момент. Аз така ги разбирам нещата, може и аз да не съм в ред.... Хубавото на такива моменти е, че разбираш кой ти е приятел и на кого можеш да разчиташ.

Наистина е лошо,когато очакваш помощ от най-близкия,а не я получаваш
-позната история.

Привечер много плака, и само гушкане накрая от изтощение заспа в 19:40 ч.

За да не ви разваля настроението.
Поръчал ми е за св.Валентин и 8 март комбиниран подарък. До тук добре, но какво да видя преди малко получих пакетите. Цялата позеленях от яд. Поръчал е една простотия, която се състои в един найлон и с надписи. Американците играят на тази игра. И това струва 70 кинта. Не мога да се побера в кожата си и ще наглася дедето и съм решила днес да не правя нищо, а да се разхождаме. Никакъв служинаж!!! Ще кажете, че е важен жеста, че се е сетил. Но не е така. Има необходими много неща, нали ми предстои започване на работа. Имам нужда от нови костюми/работата ми изисква да съм официално облечена/, обувки пак официални и други от този род, а той дава 70 лв. за някакъв найлон. Дори не го разопаковах. Цялата се треса от нерви. Съжалявам за постинга си, но се надявам да ме разберете, че има много по-важни неща. Това е простотията: http://www.sexshop-bg.com/603