Пък и ако искам принцеска трябва да си избера 100% женски татко, искам сини очи
- цвят на косата не е важен, щото децата ми всемат моята
Оф, и аз се размечтах
Пък и ако искам принцеска трябва да си избера 100% женски татко, искам сини очи
- цвят на косата не е важен, щото децата ми всемат моята
Оф, и аз се размечтах
Аз също по едно време се бях запалила , ама при мене всяко чудо за 3 дни
Големи красоти си сътворила 

На мен поне това ми отпадна.
, поне така мисля де. Сега на дневен ред е да оправя документите на кучето, и дано нямам проблеми на летището. Дори не мога да си помисля, че ще я оставя някъде и няма да е с нас!
Тя е част от семейството ни и всички много я обичаме. Тук е момента да благодаря най-искрено на Лала, която бе така любезна да се занимава с моите неволи и да ми превежда материали, да пише до минтиците в Тулуза и още куп работи.
Благодаря ти сладурче!

Няма да се отказвам , ще опитваме още.
Мисли колко хубави неща ви предстоят 

Дано скоро нещата бързо се подредят и да сте си пак тримцата заедно 
Доставя ми удоволствие, но както казва Дидо мирише на умрели катерички
гадното е, че за да се запазят шишетата трябва да се лакират и лака мирише няколко дни
Всичко това го правя, докато Венци спи. Сутрин рано от 7-10 и вечер като заспи довършвам. Не искам да си тровя дечицата с гадни миризми.
Как е положението на новата работа? Как са мъжлетата ти? 

Излизай по-често в Алекс. Може и да се запознаеш с някое италианско майче и да си пиете кафенцето заедно, за да не ти е скучно 
та за сега ще ви кажа
Беше ужасно за милото детенце, отслабна много, крачетата му станаха като клечки 

Цялата работа щяла да отнеме не повече от 7мин., дрън-дрън - 7часа може би да. Било имало два сървъра и всички сме се бутали на единия, а другия бил свободен за"наши" хора.

Препоръчани теми