Първо бебче е Дарина, през АПРИЛ ще са дружина!

• 12 438
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
и аз преди 3 дни усетих бебка да хълца и нали момата ми е с главата надолу се усеща ниско като потупване на равни интервали,съвсем различно е от нормални ритничета.добре дошли на новите мами  bouquet.до утре мами аз ще лягам.

# 151
Момичета, много съм притеснена. От известно време чувствам изтръпване на една малка част под лявата ми гърда, около сърдечната област. Там където ми започва корема. В началото не обръщах внимание, но днес това изтръпване е почти цял ден и само когато съм седнала или легнала. Попитах мои познати и те ми казаха, че това е съвсем нормално. Вие имате ли такова усещане? И да се обадя ли на доки за това? Вие какво ще ме посъветвате?

# 152
Момичета, много съм притеснена. От известно време чувствам изтръпване на една малка част под лявата ми гърда, около сърдечната област. Там където ми започва корема. В началото не обръщах внимание, но днес това изтръпване е почти цял ден и само когато съм седнала или легнала. Попитах мои познати и те ми казаха, че това е съвсем нормално. Вие имате ли такова усещане? И да се обадя ли на доки за това? Вие какво ще ме посъветвате?

Същото чувствам и за, но не знаех как да го опиша... Чувствам го предимно от дясно, но понякога и от двете страни...

# 153
и на мен ми се е случвало, но за няколко минути ми отминава.Много е неприятно.Как го търпиш цял ден без да се обадиш на лекар?

# 154
Аз нали по-рядко влизам тук и точно реших да се режанширам с присъствие на срещата - но... аз бях в около 19,00 в Mall Sofia - защото последно разбрах че ще е там...Радвам се, че някои поне от Сф мами са се видели!!! Нова среща???

# 155
Браво на Дари! Hug Hug Hug Стискам палци и чакам новини и снимки утре Peace
Добре дошли на новите мами. Радвам се, че сте сред нас  Hug
Някоя от Софийските майки да е чувала за намаления в Премама?
И на мен ми се случва вече няколко пъти да сънувам, че съм родила. Много е странно. Явно съзнанието ми е все по-концентрирано над момента, в който малката ще се появи... Heart Eyes
Вие ще водите ли татковците на деня на отворените врати в Шейново?
С навеждането и сгъването съм все по-зле и май стана някакси изведнъж Confused
Досега не съм чувствала хълцане... Sad
С апетита съм добре. Не се оплаквам. С кг съм +11. Доволна съм. Днес бях за първи път на аквааеробика в Света София. Доволна съм. Не ме натовари много, беше ми приятно да си раздвижа кокалите Laughing Утре в 12ч съм пак там. Vanyivan, ще дойдеш ли? Как мина нашествието ти над количките? Wink

# 156
 Момичета,благодаря за изчерпателните отговори за креватчето!Утре ще ги погледна "на живо" и ще преценя, дали си струва покупката.
 Относно хълцането-аз снощи за първи път усетих бебето да хълца.Отначало не обърнах внимание,но после се усетих,че това не са ритничета.Беше ниско долу,където е главичката,на равни интервали(може би през 2 сек.),на едно и също място и продължи повече от 5 мин.
 Аз също се задъхвам много,но при мен е от преди няколко месеца.
 Сладка мама,поздрави за борбената Дари!
 Хриспи,дръж се!Всички ние сме с тебе!

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 01:19 от anabana

# 157
Аз също имам такова "изтръпване" (или "стягане", по-точно при мен) - незнам дали е това, за което говорите - аз го получавам често през деня, особено като съм била седнала и се изправя или някое друго по - рязко движение!!! preggo preggo preggo
Добре дошли на всички нови мами  Hug Hug Hug
Имам усещането , че най много бебета се раждат през пролетта, за сметка на другите сезони!!!  newsm78 newsm78 newsm78

# 158
добро утро.днес чакаме добри новини и снимка от Дари Peace Praynig.нещо немога да се наместя като спя-болят ме кокалите вече.лек ден и до после мами.

# 159
  • Русе
Добро утро мамчета  Hug !!!
Да ви се оплача,че аз май нещо се разболявам Sad .Носа ми е много запушен и едвам дишам.Не кашлям обаче се чувствам зверски изморена още като стана.Сега отивам да си правя чай с мед и да пия малко вит Ц и ще се моля да ми се размине по-сериозното  Praynig .
Поздрави за малката сладка Дари !!!Да продължава все така  Peace
Добре дошли на новите мами   bouquet
За сега ви пожелавам лек и приятен ден,изпълнен с много положителни емоции   bouquet
П.С.Много ми беше приятно на срещата и че се запознахме .Скоро пак Simple Smile

# 160
  • Бургас
Добро утро  Hug
Гледам повечето сме се ориентирали към разходка днес Wink И аз след 4 дни вкъщи, най-после убедих мъжа ми да се поразходим из морската и да пообиколим малко бебешки магазини просто за сверяване на часовниците.
За сънищата - аз напоследък сънувам все един и същ сън - че съм родила и нямам помпа за кърма Mr. Green И обикалям ли обикалям с бебата града да търся помпа за кърма Whistling Ще взема да си купя тия дни, че явно много ме стресира мисълта за евентуални проблеми с кърменето Joy
Хубав ден и приятна разходка, а като се върна очаквам с нетърпение снимки на Сладка Дари Heart Eyes

# 161
И аз съм ранобудница днес,като се има предвид,че снощи заспах към 3.... Mr. Green
Времето във Варна се очертава да е слънчево GrinningС мъжа ми ще ходим от 16;30 на училището за родители (Емма може да се засечем) а преди това до магазина на Дибо да поръчаме на бебешока леглото Wink

Тези дни не се оплаквам от никакви болки........добре си се чувствам като изключим проклетото безсъние което ме мъчи,но и това ще отмине Peace

# 162
  • в илюзия
Добро утро и от мен
И аз добре си се чувствам  . Единственото ми оплакване е , че започна много често да ми тече кръв от носа.  ShockedНапример снощи както си спя и усещам в 4 часа по никое време. #Crazy А преди изобщо не ми се е случвало.

Надявам се и ние да излезем днес на разходка.

# 163
  • варна
Здравейте и от мен!
Сладка мама,браво на малката принцеска! Hug.Браво и на теб,че си толкова борбена и явно се е предало на нея  bouquet
И аз много се задъхвам,а домакинската работа я върша на почивки,че не ми стигат силите. Simple Smile
Аз днес съм до 14 на работа,после ще ходим с малката на разходка-да се наиграе навън.
Тази нощ и аз сънувах-обаждах се на Ясмина да й кажа,че съм родила Grinning

# 164
Добро утро, момичета!
Byni, няма нужда от извинения, аз и без друго не обичам да се снимам. А пък и май се депресирах леко като ви видях коремчетата Rolling Eyes. На нас също ни беше приятно да се видим, а на Ива даже не и се тръгваше-добре, че я вземах с мен допаднаха си децата Laughing Ами то така нали са на един акъл Joy
Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт