Първо бебче е Дарина, през АПРИЛ ще са дружина!

• 12 466
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • в илюзия
Добре дошли на новите мами  bouquet
Бебка много често я усещам да хълца. Crazy

# 136
аз пък не усещам никакво хълцане.......или не мога да го разпозная кога хълца newsm78

Относно леглото Аделина,тук във Варна го предлагат само в един магазин PeaceЕдиния вариант с по-плитък кош и с едно ниво на матрака е с цена 420,а другия с по-дълбок кош,две нива на матрака е 450 лв като добавим към това един матрака от 90 лв.......... Whistling

# 137
Здравейте милички.

Дари продължава да е в кувиоз,но вече са и намалили кислорода на 2 литра(вчера беше на 3,но не си спомням дали съм ви споменала ).
Само да ви обясня,че тя си диша сама,но и пускат кислород в кувиоза.И другото е,че на въпроса ми как се справя с захранването ми отговориха "добре".Това е,а утре ще я видя и ще опитам да я снимам.

И ме извинете,че ви държа в напрежение,но вината е в гадния интернет.От два дни почти го няма.

Благодаря ви отново за подкрепата. Hug Hug Hug

Чао

# 138
  • София
Браво на сладката  и борбена Дари!СТРАХОТНИ НОВИНИ newsm44!!!

# 139
Браво на Дари  Hug
А кога ще можеш да и даваш кърма ? Ти я събирай и цеди да има после да хапва момата  Flutter
Разкажи ни за раждането ако не ти е неприятно

# 140
Браво на Дари, с нетърпение очакваме да  я видим що за сладуранка е  Hug
И аз се задъхвам като говоря и то поне от 1-2 месеца, направо не ми стига дъх. И в последно време както съм си обърнала режима и стоя до 3 пък спя до обяд, следобяд към 4-5 така ми се приспива, само се унасям. Направо съм като едно китче, ама мисля утре малко да излеза че ето 2 дена не съм излизала и имам чувството че ще откача. Не съм свикнала да си стоя в къщи.
Хълцане усещам всеки ден, понякога и по 2-3 пъти на ден, особенно след като се нахраня почти задължително е да почне да хълца малката ми сладуранка  Heart Eyes

# 141
БРАВО НА ДАРИ!  smile3501
ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДА СЕ БОРИ!  newsm10
БОЖЕ КОЛКО СЕ РАДВАМ ЗА ТОВА МАЛКО МИШЛЕ!    Hug  love001
СЛАДКА МАМА моля те веднага щом имаш снимки, ги качи за да я видим!  Благодаря newsm51

# 142
  • в илюзия
Браво на малката Дари. newsm44 Ще чакаме снимка.
За хълцането и аз съм забелязала , че когато се нахраня започва. Дали усеща? Казаха ми , че в тези седмици бебетата вече реагират на свелина или цвят. newsm78

# 143
Реагират и на миризма и вкус, даже май в лентичката ми го пише...може би за това да хълцат бебчовците. Аз нещо нямам апетит както преди при вас как е, даже вечер въобще не ми се хапва  newsm78

# 144
  • в илюзия
оооооооооо на мен пък сега ми се отвори апетитът , но не мога да хапвам толкова колкото искам , защото имам чувството , че стомахът ми е в пъти по-малък и много по -бързо се наяждам.  Thinking

# 145
СЛАДКА МАМА ,поздрави на теб и малкото ти съкровище ДАРИ .Наистина е страхотно,когато получаваме такива хубави новини  smile3501.Събота и неделя дали ще ти дават информация за състоянието на бебка?Хайде,всички чакаме снимки.Аз май не съм усещала бебето да хълца,или не мога да различавам движенията,но като се нахраня и започва да ритка повече.А колкото до апетита,от няколко дни съм като ламя eat.Не се спирам,ям постоянно и всичко.До миналата седмица бях качила 8кг от началото,но май бързо ще наваксам с това темпо на хранене.А не мога да се ограничавам....  Weary

# 146
И аз се запъхтявам ужасно! Не е истина, като парен локомотиф съм!
Интересно ми е как разбрахте че бебетата хълцат???
Относно апетита не ми е намалял, но пък мястото доста ! Резултата е че преяждам, даже снощи повръщах  от това Sick Явно трябва да се контролилам повечко! Че и килцата яко нагоре вървят!

# 147
Момичета, добър вечер!
Минавам само да кажа, че Русенската среща се състоя! Качила съм снимки, за лошото качество се извинявам на момичетата, но като се има впредвид че ги прави синът ми... Peace
А също и персонални извинения на eli-v, че тя липсва на снимките, но малко сме разсеяни...и затова!
Радвам се на хубавите новини за Дари! Все така да продължава! Hug

# 148
 Sladka mama, страхотни новинки за Дари!  Hug А днес има ли напредък с килцата? Хайде утре ще чакаме снимчици на малката принцеса...   bouquet

Привет на новите мами!   Hug   bouquet  HugДобре дошли и леко бременеене с нас им желая.

didimora, много ти благодаря за информацията, макар, че още съм в страшна чуденка къде ще раждам, живи и здрави.

Аз последно усетих бебо да хълца снощи. Направо целия корем ми се тресеше в продължение на 10-ина минути. Исках да направя клипче с фотоапарата, но установих, че тия тъпанари са задигнали и него при обира  #2gunfire #2gunfire. Просто тогава не съм обърнала внимание. Но както мъж ми каза, ние да сме живи и здрави и по натаък като обзаведем бебо ще си купим друг.
 Последните дни май и аз съм загубила апетит. Aquariel, да знаеш, че е от режима, който сме си създали. И аз така до никое време не мога да спя, а сутрин откарам до 11:30 - 12:00h.

# 149
И аз мисля че е от режима и от това че не излизам никъде и не хабя енергия.
вени за хълцането съм чела на много места че се разбира като движенията са леки (като ритничетата отначало) и на определено време, в продължение на 10-15 мин. И наистина аз ги различавам и съм сигирна че не са ритничета, просто е различно като усещане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт