Отговори
Не знам колко са професиите за които задължително се изискват психотестове, но такива, който се занимават с възпитанието на деца – задължително трябва да минават такива. Не казвам, че им е лесно с толкова много малки деца, но тая определено е минала всякакви граници.
Спомням си, че по мое време една от госпожите (по наше време „другарките“) в градината имаше специално отношение към мен (Доста съм й поопъвала нервите Twisted Evil) Но никой не си е позволявал такова нещо.

Двугодишно русначе – със СРС срещу учителката в детската градина

# 1
  • София
Ако това се беше случило с моето дете, директно отивам в градината и хващам въпросната "възпитателка" за косите. После - каквото дойде. Падне ли ми пердето, не отговарям.

Като бях малка една от учителките ни дърпаше ушите, но явно този възпитателен метод не се е взимал на сериозно от родителите.

# 2
И аз си мисля , че не бих имала сили да се сдържа и да не помета с тази "възпитателка" Rolling Eyes ...

# 3
  • София
A целта на темата е....?

# 4
Не знам каква е целта на темата, но на мен ми връща гаден спомен... била съм на 4г., когато санитарката ме наби задето не спя... би ме докато се напиках, и после като разбра, че нямам дрехи за смяна ме наби още веднъж , задето съм се напикала....  Разказах на майка ми едва на 15 г. възраст. Било ме е страх и срам, чувствала съм се виновна, вместо онова животно....

Сега треперя да не тормозят моите деца, следя ги, питам ги, в игрова форма си преразказваме кой как е изкарал деня .. Успокоявам се, че са двама заедно и все единия ще каже или защити брат си, или ще сподели  Confused  Confused

# 5
Не знам каква е целта на темата, но на мен ми връща гаден спомен... била съм на 4г., когато санитарката ме наби задето не спя... би ме докато се напиках, и после като разбра, че нямам дрехи за смяна ме наби още веднъж , задето съм се напикала....  Разказах на майка ми едва на 15 г. възраст. Било ме е страх и срам, чувствала съм се виновна, вместо онова животно....

Сега треперя да не тормозят моите деца, следя ги, питам ги, в игрова форма си преразказваме кой как е изкарал деня .. Успокоявам се, че са двама заедно и все единия ще каже или защити брат си, или ще сподели  Confused  Confused

И аз написах една такава тема а всички ме погнаха че кълня учителките или че съм психясала заради яростта ми към случващото се. Записах лъжите на учителката по телефона, и основах и група във Фейсбук, писах и до Европейската комисия но отговор все още нямам. А случая беше че взех детето си от ясла изподрано а една от версиите за това е че втория път сам си го е направил в леглото, което е непонятно за мен как би могъл. Той е на 1.4 години и не е дете, което само се наранява, още повече да се нарани така два пъти. Подивях заради различните обяснения на учителките и техните невероятни твърдения че :

- сам се е чесал (тъ той още незнае да се чеше, дори и да е имал малки нокти, може ли да се изподере така
- друго дете го е нападнало (ами твърдението на едната учителка че ВТОРИЯ път е било в леглото му и там някак си са се появили тези белези)
- какво може да го е изкарало извън нерви че да се нарани така ...?

Каквото и да е, немога да спя нощем от притеснение вече, аз също съм била в ясла и знам що за стока са учителките ....

Немога да намеря покой заради тази случка. После реших да го местя, но пък другата ясла в която бях решила, е срещу една приятелка и ... познайте - една от учителките си купува на обяд една 100 мл бомбичка с алкохол и като си тръгне още една ....  Когато са им отворени прозорците се чуват крясъци на биещи се деца а учителки - НЯМА !!! Е мама му стара, какъв е тоззи свят в който живеем??? Остава и аз да почна да не си върша работата за да съм квит с целия свят !

# 6
# 7
A целта на темата е....?

Не съм гонила цел с темата. Просто ми стана интересно.  А си мисля, че със сигурност и у нас има много учителки и възпитателки, които не са подготвени и вероятно също преминават границата... Vasencetto, мен не ме е удряла, но ме замеряше с обувки. Да не говорим за истериите. Но със сигурност съвременният родител не трябва да има никаква толерантност към подобни неща.

# 8
A целта на темата е....?

Не съм гонила цел с темата. Просто ми стана интересно.  А си мисля, че със сигурност и у нас има много учителки и възпитателки, които не са подготвени и вероятно също преминават границата... Vasencetto, мен не ме е удряла, но ме замеряше с обувки. Да не говорим за истериите. Но със сигурност съвременният родител не трябва да има никаква толерантност към подобни неща.

Точно от тези съм, дето не си поплюват, само да успея да ги хвана ....

# 9
  • София
Само за протокола да отбележим, че изроди има и сред детегледачките, и сред бабите, и сред самите майки! Демек, Бог да пази децата ни и в името на истината, не само от госпожите в ДГ! Wink

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 12:26 от ivonska

# 10
Права си, никой не е перфектен, но все пак ....

# 11
В ДГ определено бият. Rolling Eyes
На две мои приятелки децата им са се оплакали,че лелките "на на по дупето" Naughty Няма как да разбереш,освен ако не направиш като руснаците.
Спомням си в ДГ с моя съседка по легло събудихме почти всички деца с говоренето си  Mr. Green,а лелката дойде и ме наби с точилка.Задника ми беше син,зелен...Майка ми се познаваше със целия персонал там,защото им беше колежка в съседната ДГ,но лелката не се спря пред нищо.Не знам каква и беше реакцията на майка ми след това,вече не помня,но такъв бой ми хвърли тая.... ooooh! Сега някоя такава,ако посегне на детето ми моментално ще е одушена от мъжа ми и заровена от мен... #Cussing out

# 12
А си мисля, че със сигурност и у нас има много учителки и възпитателки, които не са подготвени и вероятно също преминават границата...

Има.
Въпреки, че е абсолютно забранено възпитател да посяга на дете в градината.
Точен текст сега няма как да дам, но има законови разпоредби за това.

# 13
В ДГ определено бият. Rolling Eyes
На две мои приятелки децата им са се оплакали,че лелките "на на по дупето" Naughty Няма как да разбереш,освен ако не направиш като руснаците.
Спомням си в ДГ с моя съседка по легло събудихме почти всички деца с говоренето си  Mr. Green,а лелката дойде и ме наби с точилка.Задника ми беше син,зелен...Майка ми се познаваше със целия персонал там,защото им беше колежка в съседната ДГ,но лелката не се спря пред нищо.Не знам каква и беше реакцията на майка ми след това,вече не помня,но такъв бой ми хвърли тая.... ooooh! Сега някоя такава,ако посегне на детето ми моментално ще е одушена от мъжа ми и заровена от мен... #Cussing out

Хехехехехе  Grinning супер си   bouquet

# 14
Не знам за ДГ, но в училищата с какъв език се говори на децата от иначе милите госпожи ( такова впечатление оставят от родителските срещи ), че ви е бедна фантазията. Преди около 2 месеца разбрах каква е всъщност действителността в у-ще  ooooh! и вЕрвайте ми, два дена ходих като болна. Най-лошото е, че нямаме избор - навсякъде е така.
А с каква настървеност нападах познати родители и им обяснявах, че детето им не е цвете, а не учителите са виновни  ooooh!
И искат уважение от децата!?! На какво отгоре? Та аз такива обиди и псувни от най-мръсния циганин не съм чувала.

В моето детство нямам такива спомени - ни за лошо отношение, нито бой - и в ДГ, и в училище.

Общи условия

Активация на акаунт