Отговори
# 30
  • София
И що учителите да не са изроди?
Те са част от нашето общество.
Те сме Ние.
И аз така си мислех, ама нещо почвам да се плаша от разказите около мене. И да, може да се срещат много рядко изпушили лелки, ама една е способна да травмира трийсетина дечица едновременно.

# 31
Момичетата които обсъждат по остро,са прави.
При положение,че няма да има последици за хората причинили зло,човек стига до саморазправа.
Лошото е,че се стига,,око за око.

# 32
  • на брега на морето
Веднъж са страсирани в градината, ако лелята е груба, втори път вие ги стресирате карайки се с нея, и налитайки на бой, или сбивайки се с който и да е друг по какъвто и да е повод.
С тьотката обясненията се провеждат насаме.

# 33
Няма нищо по-лесно от това да платиш на двама цигани да пребият Х или У.
При пълната липса на правосъдие хората нямат друг избор освен да се саморазправят.

# 34
Няма нищо по-лесно от това да платиш на двама цигани да пребият Х или У.
При пълната липса на правосъдие хората нямат друг избор освен да се саморазправят.

Браво, бе. Аз не бих го направила. Много е низко. Унизително за самия поръчител.

# 35
Ето това е моята тема относно случилото се с моето дете. Казват че звуча неадекватно, но незнам кой разтревожен родител може да звучи адекватно и след куп лъжи от учителките....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=571765.msg18274603#msg18274603

А ето това е и страничката ми във Фейсбук с наименование "Знаем ли какво се случва в детските ясли?" Ако събера достатъчно потребители ще пиша още един път до Европейската Комисия относно концлагерчетата в които са се превърнали детските ясли. Грубо е да изкривяваш щастливото детство на едно чисто същество, което не крие нищо лошо , а само радост и любов !

http://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D0 … -/145814482152446

# 36
Русначе... а какво става в нашенските заведенийца? Само тук съм чела толкова потресаващи истории, несрещнали обществено  разбиране.. 

# 37
В Италия имаше един случай, май не беше единствен, на едни изродки, които наглеждат дечицата в яслата, кak ги малтретират...
 http://www.youtube.com/watch?v=DBJr3j8iE9Y

не е за хора със слаби нерви.
от време навреме откриват и някоя бейбиситър или болногледачка, издевателстваща над безпомощния човек, който гледат.

Имам една позната, която определено не е наред с главата, била е и по специалисти.
Били сме на ресторант с тях и невръстният им син, който нямаше и 2 години, когато тя му крещя че не се държи прилично, какво ще си помислят хората за тях , дърпаше го като кукла Shocked
Същата в момента работи точно като 'лелка' в ясла.  Confused

# 38
Русначе... а какво става в нашенските заведенийца? Само тук съм чела толкова потресаващи истории, несрещнали обществено  разбиране.. 

На много места-същото. Докато повечето родители приемат ситуацията за нормална, положението ще остане същото. Освен ако някой английски журналист не снима филм за яслите и градините в Бг.

# 39
Ето това е формуляр за запитване на сайта Европейският Съюз, моля всички желаещи и възмутени от начина на възпитание в детските ясли и градини да пишат относно всичко което знаят за яслите и градините в БГ. Това ще помогне, когато сме мнозинство. В един момент можем да променим нещо в БГ стига да сме единни и постоянни.

http://europa.eu/europedirect/write_to_us/mailbox/index_bg.htm

# 40
имаше дебат тук да се сложат камери в детските градини, но не знам какво стана.
помня, че когато разкриха случаят с тези лелки /тази лелка, камерата беше сложена от полицията,
родителите явно са заподозрели нещо. единият баща виеше като обезумял, искаше я тази в ръцете си..

човек си оставя най-скъпото, разчита, че се случва всичко както трябва, а в един момент се оказва, че тези места нямат никаква сигурност, а риска от изтрещяване на такова място според мен  не е малък , дори за хора със здрави нерви.

# 41
Рискът от изтрещяване си  е много голям, няма съмнение, но това не е оправдание за дивашко отношение към децата.

Аз съм за камери. Все пак трябва да има някакъв контрол, а реално такъв няма.
Децата са малки, не могат да разкажат или пък им е внушен такъв страх, че не говорят.

# 42
Само минавам да се запиша на Анчето в списъка, под кой номер не знам, тя да си ме брои, но ако нещо подобно видя и от първия линк и от този на 10 цента, че се случва на детето ми или разбера, или ако стана свиделтел на случка и с чуждо дете, ще съдера кожата на учителката. Бавно.
Само веднъж съм правила забележка на учителка, не в присъствието на детето ми, да не я насилват да яде, след като ги заварихме да седят с лелката над главата й и да я заплащват да яде, щото баща й няма да дойде да я вземе и детето гледаше като животно пред заколение.
Мила бях, ама иначе не съм мила и не твърдя, че съм такава.
Аз не съм от тия с многото изисквания, имам само едно - да не я насилват да яде неща, които никога не ги е яла и у нас и от които повръща.
При следващо издевателство ще проуча какво мрази да яде учителката и ще  накарам да изяде един леген от това ядене.

# 43
В 69 ясла Студ.град, когато ходеше детето ми миналата година също са го тероризирали, дори бях пускала и тема ... Отврат направо  Sick #Cussing out
Сега в 79 ОДЗ Студ.град се надявам, че нещата са по-добри, поне не съм забелязала притеснителни признаци за насилие над детето ми.

# 44
Само минавам да се запиша на Анчето в списъка, под кой номер не знам, тя да си ме брои, но ако нещо подобно видя и от първия линк и от този на 10 цента, че се случва на детето ми или разбера, или ако стана свиделтел на случка и с чуждо дете, ще съдера кожата на учителката. Бавно.
Само веднъж съм правила забележка на учителка, не в присъствието на детето ми, да не я насилват да яде, след като ги заварихме да седят с лелката над главата й и да я заплащват да яде, щото баща й няма да дойде да я вземе и детето гледаше като животно пред заколение.
Мила бях, ама иначе не съм мила и не твърдя, че съм такава.
Аз не съм от тия с многото изисквания, имам само едно - да не я насилват да яде неща, които никога не ги е яла и у нас и от които повръща.
При следващо издевателство ще проуча какво мрази да яде учителката и ще  накарам да изяде един леген от това ядене.

Хахахаххахахаххахахахахах това ако го напишеш в мойта тема за яслите ще те изядат с дрехите участничките в нея, но аз напълно те подкрепям и само така трябва. Милите думи немогат да обърнат нещата в наша полза. САМО ТАКА ! Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт