Първо бебче е Дарина, през АПРИЛ ще са дружина!

• 12 475
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
anabana ние ще купуваме това креватче от тука-софия, цената  му е 430лв с матрак от дунапрен (който ние няма да ползваме), мислим да вземем кокосов матрак за 60-70лв Simple Smile Леглото го гледахме на живо много е хубаво, като функции и пари според мен е оптимален вариант. Имай предвид че е голямо-1,90м , трябва да имате място  Peace Иначе гледам че много мами си го купуват и от януарките, февруарките и от нас мисля че cayman си го беше купила.
sisee и мен от това ме е страх, как ще гледаме такова малко и крехко създание у нас? Имам чувството че не знам нищо, какво трябва да се прави...нищо че чета и гледам клипчета, просто не съм сигурна в себе си дали мога да му дам всичко от което ще има нужда newsm78 и от раждането ме е страх  ooooh!

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 15:41 от Aquariel

# 121
Ние също сме се спряли на този модел и точно този цвят.От всичко видяно до момента,това е наистина най-доброто,но е и по-скъпичко.В София в Piggy's house цената му е 389лв,и същия модел,само малко по-висок за 445лв.,но не съм сигурна дали в тази цена влиза  матраче или дунапрен.Aquariel, не се притеснявай за отглеждането.Сега само така си мислиш,че нищо не знаеш ама като се появи малкото сладурче и майчиното чувство заговори в теб,ще се учудиш от себе си,колко добра майка си/не го казвам от собствен опит,така съм чула/.

# 122
Леле, каква разлика в цената само! Във Вис Виталис в Пловдив - Аделина струваше 375 лв Crazy

# 123
bebkobub дано да си права и аз с такива мисли се успокоявам  Hug
момичета вие така ли се уморявате, докато измия чиниите и направя нещо набързо за хапване и ме заболява кръста и почвам да се задъхвам чак, особенно ако трябва да се наведа и пуфкам като локомотив  ooooh! дали не се залежах много?

# 124
а ние щем не щем трябва да вземем  от най-малките ,защото за 2 няма място.и мен колкото повече наближава започва да ме хваща шубето Wink  аз имам страх да брам малки деца,дано като са мои да е по-различно.всепо-често си мисля как ще се оправям в болницата,с2 бебета следсекцио #Crazy

# 125
Aquariel, не се уморявам чак толкова много. Но и не си давам зор. При първи признаци на умора почивам. Дори това да значи, че ще мия чиниите един час.
Онзи ден говорих със свекъра ми и му направило впечатление, че се задъхвам докато говоря. Аз не бях обръщала внимание. Виж като съм легнала - тогава голямо пуфтене пада.
мим4о, ние решихме за първо време да вземем от преносимите кошарки, които след това стават на кошара за игра. До към 3-4 месец могат да спят заедно, пък тогава ще им правим подредбата. В началото ако са на едно си мисля, че и по-лесно ще се обслужват. Децата няма да са непрекъснато при теб, а и след секцио доколкото знам първо те чакат да се изправиш и поосвестиш и тогава ти ги дават. Ще се справим Peace
Няма ли днешни новини за Дари?

# 126
ето ме пак.ние днес бяхме на басейн ама ме беше срам да вляза,защото съм дебела Mr. Green

# 127
Aquariel, аз също се изморявам бързо. А като започнем да чистим, правя по незнам колко почивки. И то върша най-леката работа.

За задъхването докато говоря и аз съм така *vera, А и една приятелка докато беше бременна я бъзиках какво прави докато си говорим по телефона че така се задъхва  Joy. А тя милата си лежеше в леглото и си говореше с мен.

# 128
Да кажа и аз като един виден специалист по късогледство   NaughtyMr. Green за момичетата, които като мен носят очелки - Важно е вътреочното налягане, ако е наред не се налага секцио.
Така че спокойно, за себе си  - възнамерявам да отида при най-добрия лекар и дори да се посъветвам с още един преди да взема решение как да раждам.
Поздрави на новите мами и добре дошли. Hug
Стиснати палци за Дари и бебоците на Хриспи! Hug
И много усмивки на всички мами в почивните дни /за който са почивни де/   bouquet

# 129
Aquariel,не е от залежаване,просто вече си натежава.Сега тепърва започват неразположенията.До преди седмица имах толкова много енергия,че по цял ден можех да се разхождам,но вече не е така.И аз започнах да се изморявам от най-малкото,нося се като пате из апартамента,но като легна не ме свърта,и пак ставам.Днес времето беше много хубаво и си направих малко по дълга разходка,но по едно време започна да ми се вие свят и да ми омекват краката.От известно време ми се случва за пореден път.Явно вече си трябва повече почивка.Ася20,ти не си дебела,а си бременна,а от това по-хубаво няма.

# 130
И аз много се умарям, чувствам се като мече като тръгна да вървя (огромна съм или поне така се чувствам и се клатя както е казала bebkobub като пате  hahaha  Joy )

# 131
  • Добрич
Здравеите мили мами,аз се загубих след като се запознах с вас,но досега съм ви чела-искам да поздравя борбеното бебенце Дарина и да и пожелая да е жива и здрава!!!Много късмет и спокойствие и на другата мама,която е в болница

# 132
  • Добрич
Исках да ви питам нещо-дали някоя от вас е усещала бебо да хълца.При нас това се случва от няколко дни-усеща се като ритмично лекичко тупане,което е доста по- учестено от нашато хълцане.

# 133
 naana, по-добре ползвай бутон "Редактирай" за добавиш нещо към мнението си.  Peace
Моите и двамата днес хълцаха по едно и също време. Много беше смешно, защото даже видимо коремът ми туптеше на две места  Mr. Green

# 134
  • Временно
naana ,аз го усетих преди няколко дена.

Общи условия

Активация на акаунт