Първо бебче е Дарина, през АПРИЛ ще са дружина!

• 12 477
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • варна
Добро утро на всички!
Добре дошли на новите мами-приятно доизкарване на бременността с нас Hug
Сладка мама,видя ли Дари?С нетърпение чакам още добри новини и снимки,ако може.
Хриспи,стискам палци всичко с вас тримата да е наред,кажи на мъниците да не излизат още,че е студено Peace
На мамчетата,на които се налага да пазят леглата-правете го,че после и да искате бебоците няма да ви оставят! Simple Smile
Емма,ходила съм в Премаман на "Братя Миладинови",сега май са го преместили.Не е от най-евтините,поне така ми се видя преди.
Aquariel,и аз преди много се притеснявах как ще се справя с гледането на бебе,но малко след като се роди ще имаш чувството,че цял живот това си правила.не се шашкай много,ще се справиш!

# 106
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Просто ми скъсаха ..... незнам кое тия дне в офиса, вече нямам търпение да дойде другата седмица и пак да се заседя вкъщи, че много се ядосвам Simple Smile Нооооо хубавото е че днес  е ПЕТЪК Laughing

БРАВО НА ДАРИНА  Hug Само така, все по-хубави новини да се чуват Simple Smile
Хриспи спокойно с теб сме, аз съм сигурна че бебчовците ще си поседят още на топло в коремчето и няма да излизат Simple Smile Стискам палци всичко да е наред  Praynig Hug

Мен все така ужасно си ме боли гърба и незнам...... Нашият малък мъж ме ритка по-рядко от преди, ама така като чета и вие какво пишете си мисля че не е нещо страшно. И ме тирка ниско долу, е той никога не ме ритал горе при ребрата, ама все си мислех че вече трябва да започва на всякъде....незнам Simple Smile

За сънищата и аз ги сънувам едни шантави, че бебчо се ражда  Laughing Явно вече нямаме търпение Simple Smile Ама трябва да устискаме още малко Simple Smile

Хубав ден и лека работа на работещите Simple Smile

# 107
Ами магазинът Premaman ще намериш, като от Червения тръгнеш надолу към ВИНС-а по същия тротоар и в първия блок на партера е...ама как го обясних  newsm78?!?! Мисля, че преди този магазин беше за дрехи втора употреба!
 Аз утре ще ходя пак на училище за родители, но този път за самото раждане, че покрай тези сънища моите вече не знам какво да очаквам!
  А Папаверин-а колко време трябва да се пие знаете ли????

# 108
според мен пии го няколко дни(3-4),а после само ако имаш болки

аз от 2 дни съм със страшна хрема и болки в гърлото.добре,че нямам температура

# 109
добро утро и от мен  Hug
леле ако не се насиля да заспя към 3 часа сигурно ще откарам до сутринта, а пък като заспя няма будене, вижте в колко часа ставам  newsm78 луда работа, вечер само телевизия зяпам и сън не ме хваща.
аз пък не съм сънувала до сега че се ражда бебка, но има време и това ще стане сигурно Simple Smile
Добре дошли на новите мамчета   bouquet
мим4о  и аз нямах температура ама съм вече на антибиотици от несериозност, така че отиди на лекар задължително!

# 110
Поздравления за малката принцеска Дарина!
Хриспи дръж се - още малко остана да изкараме!Всички стискаме палци да да се уталожат нещата и да останат бебчовцете в коремчето още колкото трябва:)

Вчера и аз бях на срещата в София, беше много приятно, както и първата ни среща. Мами, хайде заповядайте слеващия път да се съберем повечко - много е хубаво и времето неусетно минава в разговори за най-важното събитие в живота ни.Аз не усетих кога е станало 9.30 часа.

Днес се записах на отворените врати в Шейново, но за съжаление ще трябва да отида сама без таткото - не можело да влезе с мен. Нищо, аз после ще разказвам.

Относно сънищата - аз вече няколко пъти сънувах, че раждам.Раждането беше естествено и не усщах болка, даже беше много приятно - и после много си гушках и бебчето. Усещането беше много истинско - явно толкова много се вълнуваме от този момент и го очакваме с голямп нетърпение, че дори и го сънуваме.

Днес следобед излизаме с тати на образователна обиколка по магазините за колички и легла, а покрай това се надявам вече да се престрашим и някоя дрешка да купим. За количките все още ще гледаме, защото ми се струва рано да я търкаляме вкъщи от сега, но е време вече око да види, ръка да пине, че само със снимки и инфо от интернет съвсем се обърках.После ще пиша.

За съня и аз съм зле - вече обаче май му хванах цаката. Гледам да си лягам късно - към 1-2 часа сутринта и така после спя до 9.30-10 без прекъсване. В противен случай ако заспя по-рано - към 11 вечерта например, после се събуждам в 3-4 и край, а след това цял ден се чуваствам ужасно изморена. Не че сегашния ми режим е супер, но се чуваствам по-добре.

А в събота сме решили да ходим сутринта на инициативата на еврофутбол - в City center - ще има разни занимателни неща за бременни - смешни игри като мерене на кореми с награди и други. Мисля, че започваше в 10.00 сутринта, ако някой друг се инересува.

# 111
 Vanyivan  Grinning разкажи повечко за това в City center

# 112
дидимора виж тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259568.0
аз съм в домашен арест и никъде няма да мога да отида а ми се ходеше най-вече на отворените врати в Шейново

# 113
  • София
Здравейте момичета,
Редовно Ви чета (почти всеки ден), но не съм писала хич (освен първия път, когато се регистрирах).... и аз не знам защо. Може би защото всички вие сте толкова бързи и подробни и каквото и да искам да кажа вие вече сте ме изпреварили, а не искам да съм досадна.
Но поне за статистиката ще дам малко информация - уж 100% е сигурно, че след 2 девойки сега ще си имаме момченце. И въпреки, че много го искаме (това ми е първата "неслучайна" бременност" Laughing ) идея за име още нямаме. Знам, че не искам да е кръстен на никой и името му с никой познат да не свързвам. Не искам да е "вносно", а чисто българско хубаво име, което на всички езици да звучи по възможност еднакво. Сигурно за това задачата се оказа толкова трудна и още няма решение  Rolling Eyes.
Иначе нищичко не съм купувала още от пусто суеверие. От каките най-вероятно нищо няма да ползвам (1. беше сравнително отдавна, 2. само дрехи имам запазени).
Прочетох, че някои от вас се оплакват, че имат проблеми с намирането на бельо. Аз откакто "дръпнах" напред (а и в другите посоки за съжаление  Embarassed) ползвам само няколко безшевни бодита с тънки презрамки - хем ме обхващат отвсякъде, хем са адски еластични и направо не ги усещам. Много са ми удобни, а и хич не са скъпи - нямат и 10 лв хем за гащи, хем за потник. Даже голямата ми дъщеря и тя ги хареса и взе да носи.
Леле! Казах, че не искам да съм досадна, а колко изписах.... Shocked Извинете  Simple Smile
Обещавам да се включвам по-честичко, а и отсега се "записвам" за следващата среща на софийските мами Simple Smile
А за цигарите ... и аз си позволявам да ковна по 1 на няколко дни. Вярно, напоследък не съм пушила, но до преди 1 месец нямах търпение мойта банда да изчезне сутрин, за да си "изпуша" кафето  Embarassed.
Пропуснах да кажа, че безумно се радвам за Сладка Мама и малката Дарина и не съм спирала мислено да бъда с тях !

И последно - Моля когато е удобно Ясмина да ми сложи едни сини гащи Wink

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 12:45 от ВаняМ

# 114
Здравейте,Vanyivan,аз също ще ходя на отворените врати в Шейново,така че ще се видим там.

# 115
Здравейте и от мен, аз пак бях на зъболекар пак не можа да ми оправи зъба, защото ме болеше, вече трети път ми слага арсен #Cussing out и се притеснявам да не навреди нещо на бебо Sad
Сладка мама много се радвам че Дари се подобрява  Hug дано скоро да може да си я гушнеш
За спането по гръб и аз напоследък спя по гръб, но мисля че щом се чувставам добре, значи няма проблем Wink
Добре дошли на новите мами  bouquet и лек ден на всички

# 116
Здравейте моми4ета  bouquet
Бях в4ера на преглед.За тапата доктора ме успокои 4е при някои моми4ета падала по рано и нямало проблем ако няма болки или изти4ане на води.Бебо е добре 1550 гр е,върви на пред и ми смениха термина за края на март.Каза и 4е след още един месец ще го 4акаме ве4е да се ражда #Crazy.....леле как минава времето.Намериха ми и някакав коли батцил newsm78 и ще пием антибиотици 10 дни- ужас.Освен това ме праща и на о4ен лекар ....защото имам късогледство и можело да се наложи секцио заради това Sad.Късогледството ми е -5...някои запознат ли е????

# 117
  • Русе
Marinela flo аз съшо съм с късогледство(-3,5).Аз бях чувала за това секцио при късогледството(и въобще при носенето на очила),ама моят доки ми обясни че то се прилага само при високи диоптри(над 5)и пак зависи много от очното налягане.Сигурно за това те е пратил да ти го измерят за да зне какво да преви.Инъче имало опастност ако е високо нивото да се отлепи ретината.
Русенки само да уточня,че мен ще ме познаете по ръста(много съм висока  Joy ),и ще бъда пред сладкарницата в 17:15.
Приятен ден на всички   bouquet

# 118
Здравейте,момичета!Благодаря за топлото посрещане на всички ви!Чета ви почти от самото начало и много пъти сте ми помагали-благодаря! Ние също сме замислили утре да щурмуваме магазините и със сигурност ще направим някоя покупка!Понеже за креватчето сме се спряли на модела "Аделина" http://www.dizainbaby.com/bg/adelina.php ,  от магазина в Плевен(там ни е най-близо),ни казаха,че цената е от 400 до 500 лв.в зависимост от избрания цвят и материал, и матрачето е отделно.Спомням си,че имаше и други мами,които си бяха харесали този модел,затова искам да попитам-наистина ли матрака е отделно и цената е такава,или всеки магазин си решава как да ги продава,особено ако няма конкуренция в същия град...!

# 119
Добре дошли на новите мами  bouquet

Емма аз го знам този магазин Премаман-веднъж влизах,но не е за мен(много ми е скъп)Направи ми впечатление,че не видях количка под 700 лв ShockedКолкото до училището утре.....с мъжа ми май ще ходим,но от 18:30 на мен ми е по непонятно как ще го гледам това мъничкото вкъщи-от това ме е страх Peace

tanzen и аз имам проблем със съня от 4-5 нощи насам.......заспивам към 3-4-5 сутринта и така до обяд smile3524

Въпреки,че пия Магнерич си имам контракции-не много чести,но ги има Peace

anabana вчера го гледах това легло във Варна-цената му е 450 лв  продават го с нещо като дунапрен,ако искаш матрак от пенолатекс приготви още 90 лв и на мен ми излиза 540 лвОтказах се от този модел Peace

Общи условия

Активация на акаунт