Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за срещи в различни градове?
Какви са мненията за спането на бебетата по гръб?
Какви са препоръките за овлажнители на въздуха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за срещи в различни градове?
-
Какви са мненията за спането на бебетата по гръб?
-
Какви са препоръките за овлажнители на въздуха?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са рисковете и ползите от съхранението на стволови клетки?
.разходки не мога да правя защото много се измарям и ми става лошо,като повървя 5 минути и се задъхвам и искам да седна........какво е това незнам
.до после мами.
Пих и но-шпа снощи ама не помогна въобще. Вярно 3тия триместър е най-зор, всичко се обажда и боли и тежи 

В спермата се съдържало някакво вещество,което разхлабвало шийката на матката и спомагало за започване на родова дейност
, пия си бабините деветини ,ама нещо не ми помагат,обадих се на личната да каже какво да правя и тя ми каза пия ГЕЛОМИРТОЛ ФОРТЕ някой пил ли го е от вас.
а сега пък и с тоя запушен нос, две думи на кръст не мога да кажа.Не ме питайте как се качвам всеки ден до 4 етаж ,щото нямаме асансиор,моя мъж ме базика само дали мога да свирна като влизам в къщи
Ама после аз ще се смея като го видя с количката и другите работи - ще го питам дали може да свирне