Първо бебче е Дарина, през АПРИЛ ще са дружина!

• 12 611
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
 Здравейте и от мен в новата и както винаги със страхотно уформление темичка!  Hug

Сладка мама, чудесни новини за малката Дари.    bouquet Всеки ден с все по-добри новинки да ни радваш...

hrispi, с вас сме всички. Стискаме палци и си почивай.

За стволовите клетки и аз съм ЗА, също като вас искам най-доброто за детето си, но за съжаление нямаме финансовата възможност.

От известно време искам да ви кажа, че направо има моменти когато треперя за цигара. Съвестно ми е, но в крайна сметка запалвам, защото съм чувала, че в такива моменти е по-добре да запалиш, че може да навредиш по този начин на плода. А и не само за това...просто ми го иска организма. Има ли и други мами, дето пушат още? Аз отпреди 6 месеца ги бях махнала напълно и сега....

# 76
Ами аз първо пиех магнерот 3*2*3, но не ми действаше кой знае колко. След това като ме изписаха от Шейново продължих с Диаспорал по 1 прахче на ден, но ефекта е почти същия. Няколко приятелки ме успокоиха като ми разказаха как са били с безболезнени контракции още от шестия месец и накрая са преносили бебетата. А и в болницата едно момиче от моята стая пак така през цялата бременност е била с чести втвърдявания и накрая се наложи да и предизвикат раждането, като доктора се шегуваше с нея, че с толква магнезий направо са успали матката й и е забравила че трябва да ражда  Laughing

# 77
Здравейте милички!
Днес бях на консултация в Селена, там ме проследяват, новините са много добри - матката се е успокила, бебето се развива идеално baby_neutral мамина душичка малка!
Разбира се, трябва още да полежа и да си пия хапчоците, нооо... значително е по-добре, радвам се, че прескочихме "престоя" в болницата. Hug Благодаря ви за подкрепата  Hug Hug Hug
Сладка мама, целувки за малката Дарина, аз вярвам в най-доброто за нея!
Хриспи, моля се за бебочетата, всичко ще е наред!
Това е от мен, отивам да пазя леглото
Збравих да добавя - бебо върви напред и отговаря на 31-32 седмица. ОООО, то не остана!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
n_kara - обади се на друг лекар да те види и поне да ти предпише магнезии ако не пиеш нищо.Моят лекар каза,че всякакви болки не са нормални и ако не минат няколко часа по добре да се насочим към най близката болница.Аз даже си имам направление за болница ако ми се наложи спешно да постъпя само е без дата за да може да се допише във всеки един момент.При мен и бремеността е рискова и лекарят от ЖК ми се притеснява и затова ми го даде.
Иначе и аз съм с болки и непрекъснато лежа и се тъпча с магнерот.Лежането ми помага особено като се има предвид,че бебетата много ми тежат направо нищо вече немога да върша даже и обличането ми е трудно,кото постоя права и на мен целия корем ми се втвърдява.

# 79
Браво на малкото Дари и да става все по-голямо! Сладка мама, как изглежда мишлето? Сигурно си развълнувана? Hug
Хриспи, стискам палци всичко при теб да мине гладко. Мерси на големия батко за новините Wink
Tanzen, радвам се за хубавите ти новини Hug
Лорелай, само така - настройвай се положително и вярвай в добрия край! Колкото си по-споко, толкова по-добре! Peace
Барби, дано отминат болките. Почивай си много!!!

При мен нищо ново освен купчини работа Crossing Arms Ама да не мрънкам, че после как ще ми липсва....

# 80
И аз да се разпиша в новата тема LaughingБраво на Ясмина!!!

Радвам се на хубавите новини за Дари Hug
На Хриспи да стиска краката,че бебчетата имат още време да се развиват Peace
tanzen пращам целувки на корема Heart Eyes

Ние днес побиколихме варненските магазини за легло за малкия ни мъж Peace Раздвоена съм между два модела.....тези дни трябва да решим и да го поръчаме Peace

# 81
До сега четох Февруарките, леле много бебенца си имат вече  Heart Eyes Да са им живи и здрави!
Честно да ви кажа дали защото ще ми е за първи път незнам, ама ме хваща на моменти голям страх  Shocked
Незнам дали съм готова, дали ще се справя и най-вече как ще го гледам това малкото дето знам че е безащитно и мноооогоо мъничко. От раждането ме е страх. Абе на моменти (които зачестяват с минаване на времето) направо се шашкам!

# 82
Чудесни новини за мъничката Дари! Hug

Хриспи, стискаме палци Hug

Момичета, моята бебка се е завъртяла много странно от вчера - защото я усещам да блъска навътре! Даже вчера усещах доста болезнено нещо като удари или и аз незнам какво беше това - там където е шийката newsm78 Някой има ли такива усещания, че се притеснявам Rolling Eyes Rolling Eyes

# 83
да имала съм такива случай, даже последните дни (в които се притеснявах че не ритка силно) се беше обърнала навътре и ме риташе ту по пикочния, ту така че имах чувството че  точно вътре във влагалището (което е невъзможно де)и затова имам съмнения че ме  е ритала точно по шийката   Peace Много е странно като чувство, случвало ми се  е поне 10 пъти. незнам дали го обясних разбираемо  Peace

# 84
  • Някъде на път....
Дари,  Hug  Hug  Hug!

# 85
Здравейте,майчета априлки! Simple SmileАз също съм априлска мама и ще се радвам да се присъединя към вашата голяма компания. HugВиждам,че сте доста активни в писането и ще ми трябва доста време за да изчета всичко и да ви поопозная.Ако се бях появила по-рано щях да дойда тази вечер на срещата,но нищо,следващия път.Много се радвам за бебе Дари,че започва да се възстановявя и да качва грамчета.Кураж на Сладка мама,да вярва в горещите ни молби,и всичко ще бъде ок.Между другото аз съм на 29г. от София с термин 29.04. и бременна с момченце.

# 86
Момичета, аз по принцип нямам болезнени контракции, само ми се втвърдява корема по няколко пъти на ден, най-вече като ми се ходи по малка нужда, или пък като съм седяла дълго време и стана. Пия си магнезия, но въпреки това тези втвърдявания не спират. В началото като се появиха тези контракции се бях ошашкала доста, но се поуспокоих след това. Обаче сега като чета за скъсени шийки, разкрития и т.н. и ме хваща пак страх. Има ли и други мами като мен?
Да, и на мен ми се втърдява така корема често, но не му обръщам никакво внимание  Hug
И магнезий не пия  Crazy

# 87
да имала съм такива случай, даже последните дни (в които се притеснявах че не ритка силно) се беше обърнала навътре и ме риташе ту по пикочния, ту така че имах чувството че  точно вътре във влагалището (което е невъзможно де)и затова имам съмнения че ме  е ритала точно по шийката   Peace Много е странно като чувство, случвало ми се  е поне 10 пъти. незнам дали го обясних разбираемо  Peace

Да, много разбираемо го обясни! Peace Точно това беше и при мен, и наистина не усещах бебка така силно като друг път.

# 88
tanzen пращам целувки на корема Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама и твоето коремче си го бива!!!
И мен ме хвана безсънието, или по-скоро късносънието - заспя ли веднъж мога да откарам до обяд но докато заспя... 1countingsheep  newsm46

# 89
bebkobub, добре дошла и леко и приятно бременеене с нас Hug

Срещата в София взе, че се състоя Simple Smile Нямахме фотоапарат, но пък си обещахме да се срещнем скоро пак Wink И дано се съберем повече следващия път (сега бяхме 5)

Aquariel, без такива Naughty Ще се справим с всичко, не се съмнявам Wink И мен ме дошубява чат-пат, но се сещам за бебка и ми е просто хубаво, не страшно. Колкото повече чета толкова повече се уверявам, че инстинктът е най-важното нещо при отглеждането на бебе Peace

Общи условия

Активация на акаунт