Да стягаме багажа вече, че ФЕВРУАРИ хич не е далече

• 14 983
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
Честито на Суит Кисс и на Чара. Да са Ви живи и здрави малките съкровища!
Дано и ние да минем така леко, както мама Чара.
Успех на всички, които ще се обебят в близките часове. Това може да е всяка една от нас. Hug
Хубава вечер!

# 76
Момичета шегувах се за това, че от февруарки станахме януарки  Hug.

# 77
Честити рожби на Чара и Sweet Kiss. stork-boy stork-girl
татко Румен разчувства ни с милите писания и със снимките които си пуснал + клипчетата... Вече нямам търпение и аз да се обебя... а къде е тя още....
Златомира честит рожден ден  newsm59
И аз съм на мнение че всички трябва да се преместим дружно след като всички родим. незнам дали четохте януарките, но спора беше много голям и имаше много сърдити. НЕКА НИЕ БЪДЕМ ЕДИННИ Hug
Alina благодаря ти за хубавата темичка Peace
Новите мами в отбора - моля ви не правете нещо без да го обсъдите - всички можем да пуснем тема, но не всеки може да я оформи както подобава с полезна информация. Освен това - ПОЛЗВАЙТЕ бутона РЕДАКТИРАЙ,когато забравите нещо в поста си вместо да пускате нов пост! East lights не се обиждай но Мери е права - бяхме изписали толкова много за прословутата клизма - и то само една - две теми назад. Просто четете за да не се повтаряме - виждате че темата от 15 страници я изписваме за 3 дни... И не се сърдете и цупете...
Хайде лека вечер на всички Hug Hug Hug

# 78
Честито на мама Таня и татко Румен!Да им е жив и здрав малкия Камен!!!
Браво на Таня за смелостта и лесното раждане!Пожелявам и бързо възстановяване!!!

# 79
  • Варна
Днес имаме годишнина от
заблях се преди малко  Embarassed покрай хубавите новини за бебетата, а и се опитвам, да ви чета, да готвя и да чистя и нещо май ми е сложно  Embarassed както и да е почерпете се за наше здраве!

п.п.и аз съм за преместване след като се обебим всички  newsm10

# 80
  • София
Смятам, че е много по-логично да се преместим в началото на март, отколкото сега, тъй че един глас и от мен да не прибързваме!
А относно пускането на новите темите мисля, че е меко казано нелюбезно да влезеш, да не се представиш, нито да се запишеш в списъка, да не си направиш труда да разбереш някои основни правила и отношения в клубното ни пространство и да решиш да хванеш юздите като "друснеш" една нова тема за отскок. Може да е от невежество, но пък като си знаеш, че не знаеш, няма нужда и да си напорист. Съжалявам, че прозвуча малко грубо...аз понякога и не пиша именно по тази причина, за да не се обиждаме тук, където не е място за това...но сега не мога да се въздържа, това е!

P.S. Evil, честито  bouquet Hug...бъдете страшно щастливи до края на дните си!

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 20:00 от ephrossina

# 81
evil честита годишнина ,

Още сто години заедно ,
златна и сребърна сватба да празнувате!

Смятам, че е много по-логично да се преместим в началото на март, отколкото сега, тъй че един глас и от мен да не прибързваме!
А относно пускането на новите темите мисля, че е меко казано нелюбезно да влезеш, да не се представиш, нито да се запишеш в списъка, да не си направиш труда да разбереш някои основни правила и отношения в клубното ни пространство и да решиш да хванеш юздите като "друснеш" една нова тема за отскок. Може да е от невежество, но пък като си знаеш, че не знаеш, няма нужда и да си напорист. Съжалявам, че прозвуча малко грубо...аз понякога и не пиша именно по тази причина, за да не се обиждаме тук, където не е място за това...но сега не мога да се въздържа, това е!

Подкрепям с двете ръце!
Моята мисъл беше същата!
Нямаше как да го кажа по хубаво!
..........................................

Hug

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 19:59 от alina_si

# 82
Evil, честита годишнина!Пожелавам ви още дълги години да сте все така влюбени и щастливи!!!
 kiss

Спокойна нощ на всички!!! smile3524

# 83
Евил,честита годишнина!!!Бъдете още много години заедно и много щастливи!Мерси за хубавата почерпка Wink Kissing Heart smile3525
И аз съм за това да се прехвърлим,когато всички се обебят newsm30

# 84
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ЕВИЛ !!!
БЪДЕТЕ ВЛЮБЕНИ И ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО ДЪЛГИ, ДЪЛГИ ГОДИНИ !!!
НАЗДРАВЕ !!!

# 85
  • София
EVIL, честита годишнина, много дълги години семеен живот!!! baloni

# 86
Евил пожелавам ви вечна любов и безкрайно щастие

# 87
Ах, какъв е бузко Камен. Изобщо всичките ни бебенца са - пу,пу, кое от кое по-красиво!
Ние с бебо нямаме бърза работа. Ще продължавам да си го гледам още на видеозона. Днес беше си подпрял крачето на корема, точно както си го усещам. Вече е 2800 гр, плацентата е позапочнала да узрява, ама още е първа степен. Предписаха ми ампули с желязо, защото хемоглубинът е почнал да пада и в общи линии е това засега. Чувстваме си се добре две в едно и ще продължим със сигурност още известно време да сме си така.

# 88
евелинка, тука съм душко! знам че съм от първите, които трябва да се обебят, а на Миро толкова вече му писна да чака, ама няма как - с бебето сме голям тандем и сякаш сме се уговорили, че ще излезем в последния възможен момент. това мое момче направо ми чете мислите - да остана възможно най - дълго бременна! най - интимния период "бебе в мама". и аз нямам търпение да го видя как изглежда и дори смятам като теб да го понатупам мъничко заради тези киселини, които ми образува, ама може и да му простя, ще видим колко ще се измъчим от тук нататък....

Нашите бебета са наистина МНОГО ХУБАВИ И СЛАДКИ, може би щото са си наши, не знам, направо ми се насълзяват очите като ги гледам... а този бузанчо Камен - най - пухкавото бебе за сега - голям мъж!

Честито и на Евил! любовта ви никога да не пресъхва, а късметът да бъде втората ви сянка! Много вкусна торта..... утре съм на сладкарница!

# 89

P.S. Evil, честито  bouquet Hug...бъдете страшно щастливи до края на дните си!

smile3501 smile3501

Аз подкрепям това, което е казала нашата мила ефросинка. Мисля че повече няма смисъл да се коментира, за да се избегнат едни и същи постове.

Честита годишнина на евил!

Общи условия

Активация на акаунт