Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е текущата цена на кофичките в KIK или за летния сезон?
Защо цените в кварталния магазин са по-високи от тези в големите вериги магазини?
Къде се намира Флорисдорф и дали е извън Виена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е текущата цена на кофичките в KIK или за летния сезон?
-
Защо цените в кварталния магазин са по-високи от тези в големите вериги магазини?
-
Къде се намира Флорисдорф и дали е извън Виена?
-
С какви препарати да перете детските дрехи и кои са препоръчителните прахове?
-
Какви са пропорциите на рецептата за кашлица с мед, канела и синап?
Не ми даде мира и го пробвах в 16 часа пак, изяде останалата половина и питаше за още
. Ще пробвам и утре с морков, не ми се ще да вкарвам още нов зеленчук. Ако не го хареса утре ще купувам пащърнак. 

, това ми е лЮбимата част от Австрия и даже чакам с нетърпение да се отправим натам.

Да са живи и здрави и много послушни
Време да погледна форума ми остава само когато сьм на работа. Днеска е точно такъв случаят. Сега обаче пак трябва да тичам, че имам още няколко неща zа вършене преди да си тръгна.
Ми, айде. Аз откакто имам тераса правя туршии, вися луканки, през лятото и разни мерудии в саксии. 
.