Отговори
# 150
Благодаря Ви много за топлите думи Hug олекна ми изключително много Simple Smile Аз съм си по природа нервак и по-емоционална, такава съм си била винаги, но сега е ужас. А и както съм свикнала в забързаното ежедневие, сега най-малкото ми рязко движение, рязка дума или случай на нервност или стрес ме карат да "забавям каданса" и започвам да се движа като Робокоп само и само да не навредя на бебето Embarassed Само като го пиша и ми става смешно. Това моето е ненормална история. Но се успокоих от думите Ви. Трябва да го давам по-леко и да не се впрягам толкова Flutter Работата също ми е изнервяща и понякога издивявам, прекален перфекционист съм и искам всеки да прави нещата, както аз бих ги направила. Егати човека съм май Embarassed
Благодаря Ви още веднъж, добре че сте Вие да ме успокоите и да ми кажете блага дума. Защото, от околните като че ли разбиране и съчувствие няма много (или аз пак съм прекалено взискателна) само такива като мен могат да ме разберат. Но както каза и future_mama никак не им е лесно и на тези около нас (еле пък на моя мъж явно Joy)
Лек ден от мен засега и много Ви прегръщам Hug Hug

# 151
Здравейте
Казвам се Мария и очаквам бебе на 18.08.08
Отдавнави ви чета, но чак сега реших да пиша

# 152
А сега ви оставям, че причината за предишния ми хормонален ураган ме вика да имаме урок, нали не сме на детска заради грипа и трябва да наваксваме.

Чакай, чакай Simple Smile На 4 години какво толкова ги учат, та чак имате уроци за наваксване? Горките дечица.

# 153
Наистина дечицата имата уроци и програми, като по големите в училище. Майка ми е детска учителка и ако знаете (е сигурно, които имат дечковци знаят), колко учебни помагала и тетрадки имат. И всеки ден си имат уроци и си попълват тетрадките, които естествено са с много картинки и под формата на разказчета. Постоянно имат някакви занимания, дори и най-малките...Имат си математика, родна реч, природа, общество и затова има хидяли помагала. Аз напълно одобрявям това децата дори и в детските градини да имат предмети и ангажименти с уроци. Така свикват, че трябва да са отговорни към това, което парвят, както мама и татко са отговорни към работата си. А и направено под форма, която не ги натоварва, а ги забавлява развива постоянно умствените им способности, а те имат уникалната възможност да попиват всичко като гъби...

# 154
Здравейте момичета  Hug
Диди, мила, трябва да се успокоиш мила. Всички сме малко или много в подобни състояния заради хормоните... И аз съм така на моменти, направо не мога да се понасям.. всяка една дума може да ме разреве. Но трябва да стискаме зъби.

# 155
  • жителство на место
martini mama благодаря ти за включването ми в чудесното списаче
didi2 и аз доскоро бях кълбо от нерви
сега ме е обвзела такава радост и наслада от събитието- истинско щастие
valeni ни дава най-добрия съвет погалете си коремчетата
много спокойствие и положителна енергия от мен lovekiss Flowers Bouquet dancing

# 156
АА!
Забравих да ви се пхваля!
Вчера бях на фетална и съм много шастлива от видяното и чутото.
При нас с бебо всичко е нормално, развива се чудесно и даже си чухме тонове, и си видяхме ръчички, крачета и всичките му екстри...  Grinning
Доки каза, че според него ще е момиче и с таткото сме много щастливи от факта.

# 157
Здравейте и от мен,

Днес съм мааалко по-добре (гаденето е контролируемо с ментови бонбонки Simple Smile и реших да се включа. Бях на втори ехограф, бебето е 5,5 см., направо гигант  Laughing Докторът каза, че съм в 13 седмица и един ден и смени термина от 08.08. на 12.08. Впрочем смених лекаря. Сега ходя при д-р Клисурски от Майчин дом. Така че ако някой има инфо за него ще съм много благодарна, да сподели впечатления.
Иначе ми предложиха да вляза в болница за ден два, за да ме стабилизират ?!?! Това ме учуди, защото аз рядко повръщам, просто много ми се гади и то до степен, че да не мога да стана от леглото.
Ох разприказвах се ...

Поздрави на всички настоящи и бъдещи мами, а колкото до хормоните ... Днес моята половинка каза на докотора: Докторе , а лекарства за татковци има ли, че от тия хормони (демек от мойте) на хоп (демек, че само тича нагоре надолу по поръчки) съм се превърнал.. Simple Smile)))))

# 158
Коте Марта, аз така сериозно се изразих, но наистина при децата всичко, което учат е под формата на игра. Но все пак трябва да се научат на дисциплина, на отговорност и на социалност, а няма кога, ако не сега, когато най-лесно помнят и попиват.

Black Eyed, на какъв апарат чухте тоновете, че успяхте и пола да му видите? Това е страхотно, сигурно днес вече ходиш на 20-тина см от земята Wink?

# 159
На 2д видеозон.
Но това с пола не е 100 процента сигурно, Доки каза, че ще се знае след 2-3-4 седмици по-сигурно

# 160
Здравейте мами-сладурани и от мен!
Да се запиша в тази темичка-миналата седмица ходих на преглед и се оказа ,че съм в 13-тата седмица/сега вече в 14г.с./тогава бебока го изчислиха,че тежи "цели " 72 грама!От две седмици съм се захванала здраво с плуването,защото започнах да се чувствам като сестрата на синия кит Joy.Не знам вие колко сте напълнели,но аз около 2 кг.
Мами русалки от Варна,започвате ли да се замисляте къде ще раждате?

# 161
  • жителство на место
ver4eto32
аз ходя на консултации в майчин дом и сигурно там ще родя- аз искам секцио

# 162
  • жителство на место
кажете си вашето мнение- естествено раждане или секцио по желание

# 163
Добре дошли на всички нови мами! Лека бременност и само положителни емоции! Hug

ver4eto32, какво стана с вашия батко? Прие ли вече идеята? Той на колко години е?

Black Eyed, честита ви розова новина! Да слагам ли розово щъркелче в списъка?  Wink

my name, щом вече си решила, едва ли има какво да спорим за и против.  Wink

didi-2, пази си нервите, мила. Ако си като мен - с дете на 1,5 г и неспиращо гадене дори и в 14- та седмица, какво ще правиш?!  Hug

# 164
Martini mama можеш да ми сложиш розово щъркелче... и ми смени термина на 1.08, не че е голяма разликата де  Hug

Общи условия

Активация на акаунт