Отговори
# 45
много  е сложно за разсеяният ми мозък, но ще се опитам да вникна в написаното.

# 46
Здравейте и от мен днес в новата темичка!
Първо честито на новообявилите се мамчета, пожелавам ВИ леко бременеене и само положителни емоции  Simple Smile
Аз днес така се бях нагласила да ходя на лекар, че се събудих в 6 часа и се жърятх още един час от вълнение. Трябваше днес да ми взимат кръв, урина, цитонамзка и секрет и така се бях подготвила психически, че може да познате колко се разочаровх, че нищо от това не стана  Sad  Имаше много мами преди мен и то все с някакви проблеми сериозни и сестрата ме викна само, за да ми даде направелние за лабораторията и ми каза, като са готови изследванията да отида. А инацче ме записа за консултация чак на 25.02, което ми се струва толкова далече! Така, че в понеделник, ще си направя лабораторията и след като излязат резултатите ще отида по-рано за собствено успокоение.
Иначе за лошото..питайте ме...от пристеснение от какво ли сутринта повърнах два пъти, не че има какво да се повръща но...м веднага след като станах и точно като пристигнахме пред поликлиниката! Даже малко ме беше срам...така ми се случи веднъж на средата на НДК...добре, че беше мъжа ми да не се чувствам съвсем сама. Така, че незнам вече дали е нормално като Ви слушам Вас как е спряло да ви се гади вече. Дано и аз да престна вече 12та семица съм и дано не нося гена на мама, която е повръщала дори в деня, в който ме е родила  Sick

# 47
Аз днес бях пак на лекар-видях вече ръчички и крачета, голям сладур Laughing Иначе лекарката ми ме съветва да изляза за известно време в болничен, докато отмине грипната вълна и се чудя какво да правя, ама май ще се навия та да не изляза безотговорна newsm78кофти ми е, защото ще се побъркам по цял ден у нас ама май ще се наложи да потърпя

# 48
  • софия
caprice не е задължително да си наследила (+) резус на баща ти PeaceАз съм 0-,а съпруга ми е А+ и съответно сина ми е А- Grinning

# 49
Абе, девойки, вие имате ли предпочитания какъв пол да е бебето? А предчувствие?
На мен много ми се иска девойка за роклички и фльонги, ама усещането ми е, че май ще е момче. Или съм повлияна, защото всички вещаят момче.

П.П. Аааааа... нашият татко много ме ядосва Sad Трябва да му обясниш много точно какво искаш да напазарува и какво обичаш и въпреки това почти винаги се връща с нещо друго. Сутринта обсъждахме, че мандарините в супера и в плод-зеленчука до нас не са хубави (малки, в прилепнала кожа) и че трябва да иде на пазара за онези големите, дето се белят лесно. И с какво се връща? - С малки мандарини. Егати, това може да ми скапе настроението за цял ден.

Cry Cry Cry

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 19:03 от Котката Марта

# 50
Коте Марта, споко, явно в този период всички татковци са така. е знам дали ние сме трудни да ни се угоди или сега повече се дразним, но ... През миналата ми бременност ме беше страх да ми се прияде нещо, защото като го пратех таткото до магазина за едно нещо, и той  от срам да си купи само едно нещо от магазина и се връщаше вкъщи с куп излишни неща. Аз от недоволстване от покупките му и ми се отяждаше.
А относно пола, каквото и да ти вещаят не се настройвай, стига да можеш, защото после е по-кофти.

# 51
деси, въпросът е там, че при две отделни изследвания излизат различни резултати  Shocked
коте Марта, аз също имам предпочитания, ама явно съм станала суеверна, защото не искам да споделя  Thinking  ама ако ми кажат това, което предпочитам ще разберете  Crazy
а решението на проблема с покупките е да ходите заедно до магазина  Mr. Green

# 52
За пола на бебето-естествено като всеки бъдещ родител искам здраво дете преди всичко,вътрешното ми предчувствие е за момче както посочи и "бабиния метод" с поръсване на сол върху главата,който майка ми приложи и аз и казах,че е луда  Laughing Мъжът ми ,въпреки че не си признава,съм сигурна,че много ще се радва на момче.Аз искам поне 2 деца и от двата пола,така че нямам претенции,само да са ми здрави  Hug

# 53
а решението на проблема с покупките е да ходите заедно до магазина  Mr. Green

А, тогава предпочитам сама - само да ми се пречка, пфт. Ама понеже пазарът му е по път, го помолих, и без това се прибира оттам. Нейсе. Ще си ям сега тия мандарини, пък утре ще си купя, каквито аз обичам.

Моят любим вече има три деца от предишен брак (момче и момичета-близначки), та май му е все тая какво ще е бебето. Здраве да е, ако е момче, ще правим второ Simple Smile Mr. Green

# 54
  • софия
При нас таткото иска момиче,аз обаче имам усещането,че пак ще е момче

# 55
Да ви кажа аз искам момиче,а таткото момче,но по важното е да е здраво!И въпреки всичко си се надявам да е момиченце,да си призная са ми слабост!

# 56
  • Все на втория етаж
Ние вече си имаме момиченце, но аз отново искам момиче. Мъжът ми ще се радва, ако е момче, но и двамата искам да е живо и здраво най- вече.

# 57
Здравейте и от мен в новата темичка!

Не се включвам често, но затова пък редовно ви чета, когато ми остане време.
Коте Марта, благодаря много за инфото за стандацилина, вече съм спокойна наистина! Simple Smile Съжалявам, че не бях споменала, че това ми е втора бременност и съм на 33 години, ако не ви затруднявам да го добавите на първата страница - благодаря предварително!
Относно пола на бебето, аз през първата бременност през цялото време имах чувство, че ще е момче, не вярвах дори на видеозона, а родих момиченце Laughing Сега още нямам никакво чувство и мисля, че повече искам момче, но и на момиченце отново ще съм много щастлива, а и поне имам опит вече - важното да е живо и здраво!
Честито на всички нови мамчета! Аз също съм на мнение, че след 30 г. не трябва да се чувстваме старички и да се ограничаваме в каквото и да било! Аз се чувствам много добре - до сега само веднъж ми прилоша и дори гледам 3 - 4 пъти в седмицата да си карам велоелгометъра (за около 40 мин). Някои от вас спортува ли нещо? Аз, ако се чувствам добре и за напред смятам да продължа. Четох, че това не е вредно, само трябва пулсът ти да не надвишава 140 удара/мин.
Тези дни търся по форумите отзиви за различните болници - за сега май съм се спряла на Токуда, даже се чудя, дали уикенда да не отскоча на място и да проуча по-подробно.
Успех на всички и лека бременност Grinning!

# 58
Здравейте и от мен!Благодаря на мама Мартини за темичката Hug
Аз спортувам упорито-обръщане от едната кълка на другата на дивана Mr. GreenОбаче от два дни имам малко повече енергия и светът е друг.
Future mama,ако знаеш как ти съчувствам!Като човек,изживял два пъти хиперемезис/от което явно и ти страдаш/,знам как се чувстваш!С първата бременност беше по-зле като че ли или поне спомените ми са ужасни.Не че с тази е лесно,но има и по-свястни дни.Мама е повръщала до последния ден и с двете си бременности.Обаче въпреки ужасното гадене,отвращението от всякаква храна и всички др екстри,аз спрях,когато бях 16-а седмица/от 14-а вече беше търпимо/.После се чувствах прекрасно до края.Сега започна леко да отшумява и някои дни дори не повръщам.Ще видим как ще е.Но искам да ти вдъхна надежда,че не зависи от това как е била майка ти.
За предчувствията-уж имам силно,че ще е момче.Но на моменти.С Елла получавахме 'знаци',че ще е момиче,но сега-нищо.Сънувах стара жена,която ми каза,че ще е момиче,намерихме 3 розови бебешки обувки с мъжа ми/една аз,после той,посе пак аз/и какво ли още не.Накрая той намери банкнота,на която с химикал пишеше 25/5 и аз родих на 25-а май.Но сега нищо не ми подсказва,а аз съм любопитна.Отивам да видя малкия гаврош,че прави бели

# 59
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте и от мен,

Ние си имаме вече едно момченце и сега ми се иска една принцеска, на която да и слагам фибички и да си я обличам като кукличка. Но каквото и да е, най-важното е да е здраво  Simple Smile
А таткото иска пак да е момче, а третото да е момиче.
Аз пък имам предчувствие, че ще е момиче  stork-girl, а и по разните календари ми се пада момиче. Предния път ми се падаша момче, и така и стана, а си и и имах усещане, че е момче.

Весела събота и неделя на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт