Отговори
# 60
четох това за кръвните групи и честно да ви кажа се притесних,пише че при 2ра бременност е опасно и може да доведе до смърт на фетуса,незнам дали са ми сложили като родих инжекцията за антителата Thinking,не си спомням въобще,ох..какво ли ми трябаше да го чета сега  това нещо,цял ден ще ми е притеснено.
Относно за пола и аз казвам че каквото и да е само да е живо и здраво,но искам момче,понеже си имам момиче,мъжа ми иска и той много да е момче,но аз имам усещането че ще е пак момиче.Втълпила съм си че мъжо няма" X"  хромосома и това е.
Март не е далече,ще се разкрие пола на малкото човече Joy Joy

# 61
Спокойно, бе. Достатъчно е да ти следят редовно антителата. Еййййй, все ще намерите за какво да се ошашкате Mr. Green Коя че не била щерка на родителите си, коя за друго.
Колкото до хромозомите, женските са "Х" (ХХ), а мъжките са "Y" (XY).

# 62
Здравейте и от мен! Тук е страхотно слънчево утро! Днес ще отида да се пострижа, малко да се поочовеча, че след толкова седене вкъщи, и гадене, и оплакване, и заприличах на Баба Яга.

Относно пола на бебо какво да ви кажа. Първото ни е момченце, роди се в един ден и в една стая с 3 момичета. От там нататък така се случи, че всичките му приятелчета-връстничета бяха момичета. Тук на Бл-д - 3 момичета, на Монтана като ходехме (там изкарахме първото лято 3 месеца) - 2 момичета. Отделно от моята сестра имам 2 племенички, от братът на мъжа ми - 2 племенички. Сега след месец очакваме още една племеничка от братовчеди. Отвсякъде сме заобиколени само с момичета, това мойто си няма приятелче-момче за игра. Та след като винаги съм искала да имам първо момче, после момиче, сега не знам. Искам момиченце, за да и връзвам фонтанчета. Но искам и момченце, за да си има мойто другарче  newsm78. Общо взето след началните проблеми и двата пъти искам само да се роди живо и здраво!

Нещо като почна да пиша и не се сещам да спра. Денят явно ще е слънчев, направете си го страхотен и със слънчево настроение.  Joy Joy Joy

# 63
Аз да ви кажа съм А- и го знам още когато си извадих за първи път паспорт. Родителите ми са +, но бащата на майка ми е бил- и следователно съм като него.
  Вчера поръчах лукчета и ми донесоха цяла торба-10 пакета, направо побеснях какво ще ги правя.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 10:53 от меви

# 64
  Вчера поръчах лукчета и ми донесоха цяла торба-10 пакета, направо побеснях какво ще ги правя.

Хахаха, у нас се разказват легенди как майка ми пратила баща ми за лимони и той се върнал с 5 кг.  hahaha Joy

# 65
Да ви споделя и моето желание мечтая за момче бих била най щастлива ако е но и принцеса да е ще си я обичам и радвам не по малко.А най много искам да е здравичко пък каквото бог ми е изпратил.Незнам защо мисля че ще е момче може би защото чета че като до сега не ми е ставало лошо или като не сам повръщала.А и който ме види вика че съм се разхубавила аз не мисля така но както и да е.А и мъжа ми иска момче.лекаря ми каза че след 18гс можело да се види. Mr. Greenжелая на всички хубав ден

# 66
Спокойно, бе. Достатъчно е да ти следят редовно антителата. Еййййй, все ще намерите за какво да се ошашкате Mr. Green Коя че не била щерка на родителите си, коя за друго.
Колкото до хромозомите, женските са "Х" (ХХ), а мъжките са "Y" (XY).

Споко ама не съм от най спокойните.Колкото до хромозомите ,аз говорих за мъжо че не и се вярва да ми е дал (или по точно бих искала да вярвам) че не  ми е дал "X",надявам се да е "Y",аз че имам само' X',ми е пределно ясно,въпроса ми е комбинацията.Хайде че стана дълга и широка с тез хромозоми,ще си разказваме подробно през март Wink

# 67
Котка Марта имам чувство че само аз и ти маи не ходим на работа и само пред компютрите стоим.А икато нямаме други деца да ги обгрижваме.Да ти кажа малко ми е савестно че мажо се пребива от работа а аз нищо не правя че не ми се готви като не ми се ядат манджи и не ми се и готвят лоша работа ми добре че е добричак.Като ти е донесъл нещо пак добре моя даже забравя в повечето случаии.......МЪЖЕ ooooh!

# 68
А, Бо, не е така, аз си работя всеки ден, просто превеждам на компютъра и се разнообразявам, иначе ще ме хване съклета. Обаче как ми се спи, не е истина.

# 69
Котка Марта имам чувство че само аз и ти маи не ходим на работа и само пред компютрите стоим.А икато нямаме други деца да ги обгрижваме.Да ти кажа малко ми е савестно че мажо се пребива от работа а аз нищо не правя че не ми се готви като не ми се ядат манджи и не ми се и готвят лоша работа ми добре че е добричак.Като ти е донесъл нещо пак добре моя даже забравя в повечето случаии.......МЪЖЕ ooooh!
Споко-и аз се вливам в редиците на стоящите в къщи Joy JoyХич не ми се щеше да излизам в болничен, но наистина ме е страх от тоя грип, гледам и днес във вестника пише че ще обявяват национална грипна епидемия ThinkingА и лекарката ми вчера каза, че бил много фетотоксичен, та смятам, колкото и бавно и мъчително да ми минават дните в къщи, за известно време да поостана, дори незнам за колко, във вторник ще ходя да ми пуска болничен, та да видим какво ще каже
Иначе за пола на бебо-естествено, че като майка, вече имаща момиченце, сега искам момче; през първата си бременност исках отчаяно да е момиче, така се бях навила че ще е момиче, та дори нямах измислено име за момче, ето, че желанието ми се сбъдна;сега все му говоря в мъжки род на тоя в мен пък да видим LaughingИначе все още ми е лошо почти постоянно, не повръщам често, но гаденето е убийствено;по бабешките методи казват, че като чакаш момиче, се чувстваш зле, но аз с дъщеря ми не бях така...

# 70
Моето предчувствие е, че ще е момче, въпреки че все женски имена са ми в ума. Но и половинката смята, че ще е момче, защото един ден си говорихме нещо за бебето и той започна да говори за него в мъжки род. Реши, че е знак Simple Smile
Но каквото и да ми донесе щъркела, важното е да е здравичко и всичко да е наред.

# 71
БЛАНШ вървим платно една до друга много съвпадения имаме. И аз си мечтая за момченце знам че са по палавички като пораснат но си мисля че ако момче ще прилича на мен..Хайде стига че се размечтах.КОТЕ аз мислех че и ти като мен не работиш ама и аз брамвам вече ако знаете какво ми е кофти така затворена  ooooh! 

# 72
Котка Марта да те питам нещо вчера лекаря ми изписа фолиева киселина но забравих да му кажа че пия матерна на центрум и там има фолиева киселина достатъчната дневна дажба.Мислиш ли че трябва да ги пия и двете според мен матерната е по добре таи като всичко има необходимо за бебо.А и да се предозирам newsm78 

# 73
Котка Марта да те питам нещо вчера лекаря ми изписа фолиева киселина но забравих да му кажа че пия матерна на центрум и там има фолиева киселина достатъчната дневна дажба.Мислиш ли че трябва да ги пия и двете според мен матерната е по добре таи като всичко има необходимо за бебо.А и да се предозирам newsm78 

С фолиева киселина не можеш да предозираш, но Матерна-та наистина е достатъчна.
Е, аз наистина съм в болнични, ама трябва да се бачка Simple Smile
Че куче-касичката много тъжно гледа...

# 74
И аз не ходя на работа и често навестявам нета.Добре че мъжото излезе в отпуск та гледа малката, което до сега не е правил, но мога да кажа че се справя, много е сладък как се нерви, а и тя обича да го разиграва. В къщи е таткова градина, а мама лежи.
Вмомента играта е: татко седи на земята,Руми топи ръчичка в една чиния с вода и му маже главата hahaha

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 13:18 от меви

Общи условия

Активация на акаунт