Отговори
# 195
  • софия
Значи зависи в коя седмица се прави феталната-до 16г.с е 50лв.Втората мисля ,че беше 60лв и се гледа подробно и сърцето.Аз си записах час един месец предварителна,защото наплива е голям.Прегледа продължи около 30 мин.Марков преглежда в новият си център,на "Алеко Константинов"!7,това е пряка на Оборище.Ето го и сайта му-
http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 64&Itemid=123

# 196
Добро утро, момичета.

Коте Марта, ако си достатъчно смела, ела, но после със сигурност ще съжаляваш.  Naughty Достатъчно заплашително ли прозвучах? Mr. Green Съгласна съм напълно с коментара ти. newsm10

Деси, много се радвам, че всичко е на 6 с бебчето. Не е ли още рано за пола да се види, или това зависи само от ехографа. Аз и преди за Марков съм чувала много добри отзиви.

Аз понеже вчера пак се похвалих, че май вече отмина гаденето и то - не  Sick . Продължава да ми напомня за себе си.

Желая ви един страхотен и усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 08:33 от valeni

# 197
Добро утро на всички и лек ден!
Коте Марта, благодаря ти за бързия отговор. Аз също до 2-3 седм. мисля да отида на офталмолог за успокоение.
Твърдо съм решена да ходя и на фетална морфология. Влизах в линка, който Деси е дала. Проблемът ми е, че в нашият малък град такива "екстри" не се предлагат и се чудя къде да отида. Някой ако може да ми даде координати на специалисти от Сливен, Бургас, Ст.Загора или Варна ще бъда много благодарна.

# 198
Ellle Аз ходих в понеделник при доц. Балев и останах очарована. Ето и линк към клиниката http://temelkov.com/

# 199
Здравейте мами!
Аз също се радвам,че желанието за нормалното раждане надделява.За мойто първо раждане по нормален начин не искам да се сещам.......но пък чак сега си обеснявам защо се е получило така.......,но когато човек няма нужния опит и информация винаги може да остане заблуден в това ,което му се обеснява  от професионалиста.
Мартини мама,лагодаря ,че попита за баткото и проблема ни,но той все още не е решен.Настроението към появата на нов член в семейството е все така негативна,въпреки опитите ми за разговор от моя страна и на баща му.Отрицанието е силно и непоклатимо.Около Коледа мислех,че ще мога да се справя като приложа някакви хитринки.Единия път ми се "падна" късметчето с бебето,но претърпях голям провал след като бе прочетено.Малкия човек/първокласник е/ не спря да реве около 2 часа и развали цялата вечер.Накрая стигна до кардиналното решение да скъса късметчето ми и да заяви, че все едно никога не ми се е падало.Следвашия опит по леко да мине новината беше с писмото на Дядо Коледа  лично до него написано в стила-да не е сам в игрите,да има за когода се грижи и т.н.,отново провал.Преди две седмици ходимме на психолог.......поредния  провал.Вече си мисля и почти съм убедена,че той е наясно,но не се предава.Овнешкия инат го е обладал и няма пускане.
Успешно бременеене на всички!

# 200
Леле, верчето, не ти завиждам. Аз съм овен и като се роди първият ми брат, наш'те се видяха в приключение.
Аз не съм се опитвала да направя нищо на бебето, освен че го гледах с пренебрежение и лека погнуса, но те рязко загубиха статута си на хора, от които се впечатлявам особено. Някой път ще разправям, много смешно беше Simple Smile
Е, за втория вече бях разбрала, че съпротивата е безпредметна Wink

# 201
Valeni, права си за това, че е много лошо да се слушат приятелки и познати. За съжаление повечето наши семейни приятели и и мои приятелки се сдобиха с дечица и естествено при всяка наша среща основната тема беше вси4ко свързано с тях. Наслушала съм се на страхотии и може би затова мнението ми е малко субективно относно нормалното разждане. Имам една единствена приятелка, която ми е казала "Спокойно, много е лесно и няма страшно". А на всички останали вече всичко отдавна им е преминало, но някакси все пак в мен е спомена от дори спокойните думи, с които разказваха за неприятните моменти.
Трябва да се отърся някакси от това, защото дори и да няма причина за притеснение, повече бих си навредила от страх, от колкото от друго.

# 202
Ау, момичета Simple Smile
Някоя да се нуждае от разсмиване - ама четете нататък в темата, има страшни бисери.
Аз уж щях да работя, ама се кикотя тука с глас.

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1205&postdays=0& … r=asc&start=0

# 203
  • ....от ляво до десния завой...
Добър ден и усмихнат 30.01. на всички! Grinning
Хора, да ви въпросна нещо - до кога мъчат тия киселини? Направо съм се побъркала - няма сутрин, няма обед, няма вечер, постоянно имам кисел вкус в устата.... Sad
При предишната бременност бях чела някъде, че киселините се получавали, когато на бебето му растяла коса, ама то е много малко за коса още.... Rolling Eyes
А след киселините обичайно ми става лошо и накрая завършвам с повръщане.....
Тотално съм се отчаяла..... Cry

Хайде поздрави....

~ ~

# 204
  • жителство на место
и аз съм малко притеснена no
в началото не ми беше лошо
от три дни съм много зле- гади ми се, повръщам, нямам апетит Confounded Confounded Confounded
просто не зная какво става

# 205
Ау, момичета Simple Smile
Някоя да се нуждае от разсмиване - ама четете нататък в темата, има страшни бисери.
Аз уж щях да работя, ама се кикотя тука с глас.

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1205&postdays=0& … r=asc&start=0
         Ти ме уби не бях смяла така отдавна и за парви пат научавам за тия техники Joy Joy Joy

# 206
sindarella   и аз бях така сутрин,обед ,вечер,целодневно,и постоянно се оригвах все едно съм преяла,а всъщност на един морков и на 2 препечени филийки цял ден.Сега поотминаха и идват само вечер за малко ,но спасението ми още го намирам в ментовите бонбони. Laughing

# 207
от три дни съм много зле- гади ми се, повръщам, нямам апетит Confounded Confounded Confounded
просто не зная какво става

Бременна си, пиле, да те светна  Wink
Спокойно, не е приятно, ама е временно. Ментов чай с лимон или ментови бонбони вършат добра работа против гаденето, както и цитрусови плодове, ако ти ги понася стомахът. Горе главата, ще мине.

# 208
здравейте и от мен  Grinning
днес бях в университета и се вбесих отново! важното е, че започвам очните от 1ви и две седмици ще се радвам Simple Smile
аз съм за секциото. изпитвам ужас и отвращение от раждането по ест. път. най-мразя някой като почне да ми обяснява, колко е по-хубаво и прекрасно да родиш вагинално.
спрях цигарите още преди да си направя теста за бременност и не съм имала проблеми с храчки и т.н., но ми липсват мнооого. направо нямам търпение да родя и да запаля една цигара. всяка нощ сънувам, че си купувам цигари и пуша  ooooh!
почти всяка нощ сънувам бебо и искам вече да е при мен и да се гушкаме  Heart Eyes коремчето ми малко е пораснало. вие как приемате промените в тялото си? знам, че е нормално, ама нещо ми е много странен тоя растящ корем  Shocked освен това ареолите на гърдите ми са потъмнели. някое от момичетата по-горе беше казала, че от както е забременяла все е в 3тия месец- и аз се чувствам по-същия начин  Laughing
много ме е страх да не напълнея много.не искам да стана слон  Sad особено преди сватбата  Naughty  казала съм си 10, най-много 12кг  Naughty не повече!

# 209
Ето ви две прелестни истории за ражаднето във вода:

Водното раждане на Илия

Водното раждане на Даниел

На сайта има и страхотно инфо за кърменето Simple Smile Enjoy!

Общи условия

Активация на акаунт