Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава заглавието на темата?
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава заглавието на темата?
-
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
-
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
При бременност без брак в Испания, жената има същите права като омъжена, а задълженията и правата се регулират съобразно испанското законодателство. Въпреки това е препоръчително да се консултират с компетентни лица или институции за конкретния случай. В Испания бременните жени имат право на безплатни стоматологични грижи както по време на бременността, така и след раждането. Това е част от социалните гаранции за бременни жени в страната. Важно е да се консултирате с местните власти и да се информирате за всички права и услуги, на които имате право като бременна жена в Испания.
-
Как се подава декларацията за раждане в Испания?
-
Какви са тархетите и какво е тяхното значение в контекста на разговор?
.
.
.В чудо съм се видяла вече.Виж,кроасанчета,донуси и всякакви сладки боклучета опитва с удоволствие,че и и харесват.Вашите деца кога започнаха да поемат обща храна?

.Ами ние се познаваме одавна ,о6те преди да доиде тук бе6е приател на брат ми.Бях на 17 ,а тои бе6е женен и не ме интересува6е.Тук се е развел и остава сам няма кои даа се грижи за него,и иска жена от БГ да му помага.Аз доидох с наамерението да стоя три месеца и да си ходя,но садбата си знае работата 
. Ами запознахме се , оказа се 4е просто им е ску4но и си тарсят как да си прекарат времето. И така запо4наха да идват всеки ден и след седмица ве4е бяхме гаджета.

.Да оздравяват скоро дечицата ти.А това за двуезичните деца че проговаряли по-късно и аз съм го чувала.