No hay mal que por bien no venga..... España

• 22 952
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • La casa de Mickey Mouse
хайде пак аз да ви пожелаем лека ношт
http://images23.snimka.bg/005055604.jpg
а ето ги и другите снимки http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=178422
потребител bebeoktomvri
парола sladkimami

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 20:41 от Дивиана

# 121
  • ES
Йеееееее, и на мен да ми се напълни душата като вляза веднъж в темичката ни.  Heart Eyes

Асто, моят начин на захранване е 1:1 като твоя, както и разбиранията ти по храненето на едно дете до 1 г. Аз също съм привърженичка за домашно приготвените пюрета и съм приготвяла храната му точно като теб. Единственото обблекчение беше когато си бях за 2.5 месеца в БГ и го записах на детска кухня. Само риба още не съм давала. Дадох веднъж в БГ, но той категорично отказа. Не съм повторила и то е защото в къщи за съжаление не се яде много риба и марискуси. Благодаря за Мите, наистина расте много бързо и ни радва с всяка една метаморфоза. Като спря да влизаш помислих, че си се разсърдила. Но мисля, че тук няма място за драми. Даже да си кажем нещо накриво, се приема като градивна критика и се продължава, без вражди и деления, без Монтеки и Капулети. Радвам се, че си се върнала, защото както се вижда от поста ти имаш ценен опит, който да споделиш.

Анет, ръчичките си яде не защото е гладен, не са и зъби, рано му е. Чрез устата той опознава външния свят, намира ръчичките си, после ще намери и крачетата и то пак с устата. Ние продължаваме да тъпчем всичко в нея. Смуче камъчета от градинките, направо ми иде да му измия устата с пароструйка.  Twisted Evil И вие сте станали един гооолям бонбон.  Crazy

Хайде и аз да се разпиша днес.
Ходих днес да изкарвам на мен и малката TSE и по стар оби4ай ми отиде деня до 14.00 в 4акане. CrazyДори мацката от сегуридата каза,4е такъв наплив от хора не е запомнила да имат.Но винаги така става,където и да ида им закарвам много работа,вси4ки така казват. Laughing
.....
Какво е това ТСЕ? Ами ние спим по 14 часа. Близо 12 през нощта и после 2-3 през деня. Лошо е, че бързо минахме на едно спане през деня.  Confused

Да бе и аз гледам с някакви костюми се разхождат децата, нашарени им лицата. Какъв карнавал е това, Хелоин нали мина?

А ние се запознахме по нета преди 5 г. В един сайт за запознанства, после по чатовете. А аз в БГ имах хубава работа, с обещаваща кариера. Но в личен план нещата куцаха и биологичния часовник цъкаше ама чак полудяваше. Бяхме пощуряли един по друг. Той поиска да му дойда на гости за Великден, но аз реших да изчакам да си дойде в отпуската той в БГ. Ама май дойдох с много голяма кошница по прехвалени ягоди. Тук първо срещнах отпор в лицето на майка му, която беше решила да ме учи как се шетало и как се готвело. После реших да потърся работа, тя се ограничаваше до чистачка и миячка в ресторант. Е, и това поработих. Ама доста ми спадна еуфорията първоначалната. Защото аз не бях дошла тук по принуда, както 99% от хората, с които се запознавах. И трябваше любовта уж да ме мотивира, и ме е мотивирала, щом съм още тук и реших да остана.

Когато дойдох тук, бях си направила една снимка от офиса - аз пред компютъра и си я сложих в рамка. По едно време я бях скрила, че само ми се плачеше като я видех. Но сега от едно известно време пак си я извадих. Много ми взе Испания, но и много придобих тук. Видях себе си така както не съм вярвала, че мога да бъда. И най-важното повярвах си.

Анет, ние сме тия, които правим жертвите. И ти го направи, като отказа мястото в Поркуратурата в БГ. Но го правим защото знаем, че сме силни и ще можем да успеем навсякъде. И че за жената дома е там, където е семейството й.

Малии, попрекалих с психоанализата. Да ме прощавате! Ама така съм, обичам да задълбочавам.

Лека вечер

# 122
  • En un lugar de La Mancha...
Цитат
ГЕри разкажи как така сте се запознали по интернет ?  много ми е било интересно винаги как се събират хората по такъв на4ин  . аз после може да ви разкажа  и аз нещи4ко 
Хайде,сега е твой ред  Wink.
Гери,много вълнуващо,имали сме си истински романтични истории тук!
Цитат
Много ми взе Испания, но и много придобих тук. Видях себе си така както не съм вярвала, че мога да бъда.
Същото мога да кажа и аз Peace.
А за захранването,Йоана съм я захранвала по същия начин като вас,но сега имаме друг проблем-не иска и да види обща храна,извръща си главата и я плюе с такава погнуса ConfusedИска си зеленчуково-местните пюрета и това е Crossing Arms.В чудо съм се видяла вече.Виж,кроасанчета,донуси и всякакви сладки боклучета опитва с удоволствие,че и и харесват.Вашите деца кога започнаха да поемат обща храна?

# 123
  • Sofia
Изрично моля, при пускането на следващите теми да се съобразите с правилата  на форума и да използвате български и кирилица, както в заглавето на поредната си тема, така и в публикациите си, освен когато изрично не се налага ползването на чужд език (заглавие, имена, указания и пр.)
Също така ви моля да спазвате правилата за допустимите размери на изображения в подписи (макс. ширина - до 470 пиксела, височина - до 200 пиксела), аватари (макс. ширина - до 160 пиксела, височина - до 200 пиксела ) и при публикуване на мнения (макс. ширина - до 470 пиксела, височина - до 600 пиксела).
Това не е нещо ново и е валидно от самото начало на форумите и не е въведено просто защото така ни е скимнало.
Не е и лично, публикувам го паралелно в повечето теми тук и се надявам да има ефект.
Желая на всички успех!
Благодаря.

# 124
TSE e Tarjeta Sanitaria Europea.Бях ходила веднъж,заради мъжът ми,за нас тогава незнам защо се отказах.Сега мислим да попътуваме и логи4но може да ми потрябва.
Защо е лошо спането веднъж на ден при големи деца?Твоето дете е доста голямо,защо му е бебешки режим?
За другото си права,българин навсякъде се адаптира и ако е умен и кадърен успява много неща да съгради.Но аз тук,при все 4е живея много добре и годините на престоя станаха много,съм разбрала,4е камъка си тежи на мястото.Навремето не вярвах на тази приказка,но живота и времето го доказват на всеки в един момент.

# 125
Май дойде и моя ред...
Тъкмо ще седна да ви попрочета и все нещо изниква та все не стигах до писането.То нещото както може да се предположи почти постоянно е дъщеря ми,нали милата още е болничка.Много я мъчат тия сополки,като не може да диша и много се ядосва.Пък и като и заслизат в гърлото и я почне една кашлица...тайничко си поплаквам защо не съм аз болната а тя.И вие ли сте така? smile3518
ама айде стига толкова за болести.......

АНЕТ,Гери_то е прва за ръчичките.И аз много пъти съм се чудела дали не е гладна Андреа ама не.А пк тя и малко брутална си пада да се опитва чак до гърлото да си ги набута.Видях едната снимка на твоя син-голям сладур!!!Целувки от една мацка от Наварра да му кажеш Wink

ГЕРИ_ТО,като те чета все едно за мен си писала (с много малки изключения).Да,да!И ние по нета се запознахме с мъжа ми,но и двамата тук в Испания.Той живееше в Мадрид по него време а аз си учех спокойно в университета в Памплона.На втората седмица чатене решихме че е време да се запознаем лично и като се почна една...Всяка събота и неделя ходех при него.И така докато се изморихме и ... се оженихме Joy
А иначе работата ...както казваш ти,работи се каквото има докато се намери каквото се иска.Аз затова продължавам да уча когато мога с надеждата че това ще подобри ситуацията ми в работен план.Тъжното е че живеем в малък град и тук "само ако имаш вуйчо владика ставаш поп".С 4 езика съм,но все още резултатите не са желаните от мен...Поне не 100 процента.Иначе съм член на едно сдружение на преводачи,от там поне си имам работа все в съда или комисарията.
А за психоанализата можем дълго да си говорим,жалко само че си ми далече.

Лека нощ,момичета,утре повече newsm68

# 126
Здравеите!bgangeleyes и аз сам така мила като е болен малкия,но това е маи4ното сарце..Не ги ли дарпа6 с помпи4ка сополите?На моя много му олеква6е.Асто права си,4е тук са по-младолики.За млякото 6те му го давам,ина4е с лажи4ка няма да го яде.Като по малак бе6е капризебн,ка6ата сам я слагала в биберона.И аз си му приготвях пурета,кисели и си хапва6е.Сега радко иска да хапва с апетит ина4е сегоним с лажицата.Маи бях писала как се сабрахме с моя newsm78.Ами ние се познаваме одавна ,о6те преди да доиде тук бе6е приател на брат ми.Бях на 17 ,а тои бе6е женен и не ме интересува6е.Тук се е развел и остава сам няма кои даа се грижи за него,и иска жена от БГ да му помага.Аз доидох с наамерението да стоя три месеца и да си ходя,но садбата си знае работата Laughing,Хареса ми като 4овек и сам много 6тастлива.Не сам работила тук в на6та област са само оранжерии ,4иста4ка и това е за жени без документи.После забременях слу4аино и така.. LaughingХаеде целувки на малките сакрови6та.Плам Плам е родила ве4е сигорно Peace,4акаме хубавата новина мила Hug

# 127
Добро утро момичета!

Честит рожденден на патерички ма Мимки,всичко най- хубаво желая и най- вече в предстоящото голямо събитие.
Момичета да ви попитам, хомеопатичните лекарства продават лисе свободно в аптеките или трябва рецепта от хомеопат. Ние се лекуваме от 2 години с хомеопатия и антибиотик не са пили оттогава. Имат си досиета при нашата хомеопатичка и обикновено ги водя при личната лекарка да ги диагностицира исе обаждам на хомеопатичката по телефона и ми казва с какво да ги лекувам. Та мисълта ми е като дойден в Испания дали ще имам начин да продължа тази практика? Благодаря Ви предварително. Лек и спорен ден.

# 128
Добро утро и от мен, от няколко дни ви 4ета и ми се иска да се вклиу4а по разискваните теми, но главните 6ефове са тук тези дни и внимавам с нета.
Вие по4ти приклиу4ихте разискването около книжките, но все пак 6те ви кажа и аз какво знам. Преди да влезем в ЕС бе6е задалжително да се смени книжката с БГ, ако ли не да я изкара6 тук.
Аз затова я изкарах тук в края на 2006 и ми излезе 1800 евро.
След влизането ни в ЕС гледах едно предаване "100 въпроса и отговора за ЕС" и казаха 4е книжките ни са валидни в ЕС, но когато живеем постоянно трябва да се сменят с местните, разбира се има врати4ка 4е ако не си покаже6 сертификата няма как да знаят дали си резидент или не, но зависи и от полицая.
По въпроса със захранването не мога да кажа много, то си бе6е преди 4 и пове4е години, но об6то взето давах и дома6ни и купе6ки пиурета, но не ни се нравеха много вторите. А и аз като рози4 давах кисело мляко на биберон, ка6ите не ни харесваха, но след като мина година и половина. Но мога да кажа 4е като се върна назад си давам сметка 4е много не6та съм ги правила по детски.
А сега и аз да ви разкажа как се запознах със моя мъж, то като се сетя на смях ме избива. Една ве4ер у4а се аз найзспокойно в къ6ти(нали бях о6те у4ени4ка на 17 години) и се звани на званеца. Отварям и гледам един мой ком6ия, казва ми излез за малко 4е едно мом4е иска да се запознае с теб, а аз  #Crazy. Ами запознахме се , оказа се 4е просто им е ску4но и си тарсят как да си прекарат времето. И така запо4наха да идват всеки ден и след седмица ве4е бяхме гаджета.
Ами това е за сега от мен. Моята госпожица е ве4е добре, да 4укам на дърво, за6тото при нас върлува 6арка, но за сега се спасяваме от нея. целувки за вси4ки

# 129
Добро утро! bouquet

Ние у дома сме болни-кой повече,кой по-малко.Давид беше предната нощ с 39,8 градуса температура.Свещички му слагах два пъти...не спада и не спада...намазах го накрая с разреден оцет и така успях да му смъкна температурата.На сутринта веднага при личната...оказа се,че има гнойна ангина милия.Направиха му бактериална проба на място в кабинета...Резултата за Додо беше една ударна инджекция...като не може милия да пие никакви медикаменти...Вчера имахме и среща с училищния психопедагог...ами тог смята,че Давид е здраво дете...а забавянето в говора идвало от двуезичието.Наблюдавал въпросния доктор Давид и в столовата,и в класната стая...държал се като всички останали деца...

Честит Рожден Ден ,макар и със закъснениеМимки!Да гушкаш здраво и послушно бебче!
Честит ти рожденик и на теб,Мими!Да те слуша много половинката ти!

Момичета,с усмивка ви четох и ви се радвах...Радват ме порасналите ви дечица...,поздравите...интересните истории за запознанство...Гери Hug ,за нови ник-ове,ЛаАдаДеспейнада Hug...Много интересни теми съм изпуснала...

...Тархетите...за мен са много по-удобни
...Българските шофьорски книжки важат в цяла Европа...няма нужда да се сменят с испански...
...Шофьорски курсове има и дистанционни...Аз лично мисля да се пробвам в най-скоро време .В "Трафик"  http://www.trafik.es/  е удобно и интересно...И излиза целия курс малко по евтино...
...Захранването на дечицата...Аз също като Гери и Асто съм превърженичка на домашно приготвената храна...Моите и трите деца съм им правила домашни пюренца.А след годинката-меля в пасатора от нашите супи и ястия...като съм се съобразявала да не слагам чер пипер и силни подправки...Анет,ДА,хубаво е да захраниш Алекс по-късно щом го кърмиш...от това по-хубаво няма.

Ася,да ти кажа за честия цикъл нещичко...аз имах същите проблеми в България.С Дани се опитвахме от 95-а да имаме трето дете...не ставаше и не ставаше бебешока...А аз с чести кръвотечения и проблеми...След като замина Дани за Испания през 2001,реших да си обърна внимания и тръгнах по доктори...Оказа се,че проблемите ми били от някакви налепчета и ми направиха лека операция...Лекарката ми каза,че вече ще мога да забременея...и така след като дойдох в Испаниян се получи дългоочакваното трето детенце  Heart Eyes

Да ви кажа и аз как се запознах с Дани...Имаше на времето едно сп. "Младеж"...едва ли го помните,че сте доста по малки от мен...И за майтап писах в рубриката за запознанства...бях на 16 години...Мама ми се обажда един ден по телефона в Сливен...Габиииии,какво си направила...пощажията носи камара с писма всеки ден... отделила ми мама две-три кашончета с по-хубавите...И така...писахме си няколко месеца...като нямаше НЕТ тогава... Mr. Green и се запознахме-аз на 17,а Дани почти на 20 години ...първа година във Военното училище в Търново...Резултата беше сватба след 2-3 години...и нататък го знаете вече...

Марица,много хубави снимки показваш от Валенсия...Колкото и да ви е чудно,само пътьом съм минавала от там...Мечтата ми е да отделим 2-3 дена ,за да я разгледам тази Валенсия...

Тонита,праз,свинско,а....чак ми се прияде като те четох... Моите също много обичат,но обичат и зеле-във всичките  му варианти.Кисело тук не правя,че не ми става никога...Купувам в буркани от Меркадона или от Българския склад в Елче...там има и нарязано,и на листа за сърмички...Моите много обичат да го правя Така ...

Рали 80,не се ядосвай...сигурна съм,че ще имаш и по добри предложения...ако бях наблизо щях аз да ти помагам с гледането на малката...

Любителките на Ейпъл...видяхте ли новия им двусантиметров лаптоп  .. Вес,да не си си взела от него...

Стискам палци на Плам Плам!

Момичета,прегръщам ви...не ви споменавам всички,но си ви обичам,нали знаете

Отивам да си видя болните дечица,че взеха да се събуждат.

...много дълго станало...извинете ме  ooooh!

Рали И,радвам се,че вече сте добре !

# 130
Здравейте момичета, maria_ilieva, gaby_s благодаря ви за пожеланията, чакам с нетърпение бебчо.
Габи дано Давид оздравее скоро, че е много неприятно, аз още не мога да се излекувам от проклетия грип, какво ли не пия всичко на натурална основа естествено, но не минава.
Rally_Y радвам се че малката е вече добре, дано да няма вече болести.
Гледам как разказвате как сте се запознали с мъжете си, да ви разкажа и аз моята история. Мъжа ми познавам от 10 години, в смисъл визуално, познавам много добре по малката сестра, (защото той е най малкия) тъй като живеем на една и съща улица, нейните деца са набори на моите братя. Много често съм го виждала с тях, но нищо повече, той е един срамежливец, не е истина. И един ден отидохме на гости с леля ми в сестра му, и той беше там, гледаше мач, запознахме се, жените се преместихме в кухнята да пием кафе, и после като свърши мача дойдоха и мъжете. Ние си говорим, бъзикаме се със сестра му и мъжът и понеже се познаваме от сума ти години, той един такъв неразговорлив, не смее да ме погледне изобщо и така ние си тръгнахме, но на следващия ден се уговорихме да се видим със сестра му(тя е приятелка на леля) на кафе и познайте и той на срещата, поне малко се отпусна и започна да говори, но нищо нито сме си разменяли телефони и така нататък, и аз си тръгнах, трябва да спомена че се запознахме на село. И аз си заминах с автобуса за Пловдив. На втория ден от седмицата леля ми се обажда и ми казва развълнувана, че моя мъж и поискал телефона да чакам да ми се обади, аз така и не и повярвах че ще се обади, но ето че стана точно така. На първата седмица ходихме на разходка до Рилския манастир, никога не бях ходила там, и от там се завъртя колелото, на втората ме попита дали искам да живея с него, аз му казах че избързва много и исках да го опозная още малко, поизмъчих го доста 3 седмици не му давах никакъв отговор ни да ни не, и накрая на неговия рожден ден се съгласих да живеем заедно, а се познавахме само от месец, той помисли че се бъзикам с него, но аз му го казах апсоютно сериозно и така живяхме месец, след което се наложи да замине за Испания, представете си само какво ми е било, помислих си край до тука беше, но не бях познала всеки ден есемеси, разговори по скайпа, понякога по телефона и така два месеца, когато ме попита дали искам да му отида на гости за 15 дена, за лятото и така дойдох за 15 дни, но трябваше да се връщам в бг понеже ме чакаха изпити, предложи ми ако мога да да си взема всички изпити наведнъж и да се преместя да живея и аз при него в Испания, и аз го попитах като каква, а той като моя жена, и така отидохме в посолството тук в Мадрид подадохме молба за граждански брак, всичко ми се виждаше толкова нереално, един път отлагахме сватбата понеже не си бях взела изпитите, но успях и така на 17 декември дойдох в Испания да живея, а на 6 януари се оженихме. И цялата тази история в рамките на 6 месеца, мога да кажа единствено, че не съжалявам за избора си, да имах работа която харесвам, но която не ми заплащаха. А и забравих да спомена че майка ми се разсърди много, не ми говореше почти месец защото се бях преместила да живея при мъжа ми, каза ми че било много рано и така натакъка, но аз го направих въпреки че не и харесваше това да се местя на друго място да живея, не че не харесва мъжа ми, напротив, тя е малко старомодна и по бавно възприема новите промени, докато баща ми винаги ме е подкрепял във всяка една ситуация, за което го обичам безкрайно много. Май поста ми стана много дълъг е това е моята история.

# 131
Добро утрооо!
Отдавна сме станали ама до сега не сколасах да седна да пиша. (имам слабост към стари бг думички)
Андреа тази нощ спа значително по-добре и това ме кара да се надявам на скорошно оздравяване.А иначе още си има сополки и кашля.

РОЗИ24,дърпам и ги аз със аспиратора nasal и има ефект но много краткотраен.Във вазичките с вода дето ми висят по радиаторите започнах да слагам листа от евкалипт,а когато сме в кухнята направо слагам на котлона да ври обилно количество листа и виж от това виждам ефект.
ГАБИ_С,да ти кажа че незнайно защо досега свързвах снимката ти със съвсем друг потребител?!Халюцинаций,миражи??? smile3506.Да оздравяват скоро дечицата ти.А това за двуезичните деца че проговаряли по-късно и аз съм го чувала.

А от любителките на Ейпъл съм и аз,та имам един въпрос към другите МАС-овки.
С коя програма си записвате дискове?Че аз съм с Toast Titanium 7,ама нещо напоследък ядове си имам и незнам дали не е от нея.
Свалям от видео камерата на МАС-а на дискове да си записвам,ама нещо все със грешки ми го прави напоследък- я ще пикселизира картината до неузнаваемост,я нещо с говора,или ще прекъсва адски много...Иначе на компютъра всички записи се гледат прекрасно,проблема е когато минат на диск.

МИМКИ,зло да те забрави мила,че покрай мойта болничка принцеса пропуснах рождения ти ден.Хареса ми историята ти,и ти като мен бързичко хихихи.По нашия край казват че за хубаво и се изчаква и се избързва,според зависи Wink

За сега ще ви оставям че едно пиленце в кисе съм бутнала във фурната та ще ида да го нагледам и ако мога още нещичко да свърша из къщи докато беба си подремва.

# 132
хайде пак аз
габи радвам се че давид е много по добре и че се справя отлично, дано продължава все така
гери супер история
ние с мъжо се запознахме тук, на един рожден ден, после ми се обаждаше по телефона около две седмици (той в бенидорм аз във валенсия) и накрая реших да дойда до тук за един фин де
ми предната вечер бях на дискотека с приятелки, не спах и направо на автобуса умирах за съм без малко да пропусна да сляза в бенидорм и да отида до аликанте, той също купонясвал и разбира се на сутринта решил да се освежи и заспал във ваната, тъкмо си купувах билет за автобуса към валенсия и той се появи, разходихме се насам на там (умее да предразполага, влюбих се в бенидорм) опита се да изкупи вината си за закъснението, вечерта отидохме на дискотека (незнайно защо ми даде ключовете за колата и апартамента в мен, нищо че не познавам бенидорм) потанцувахме и той по едно време изчезна, да се върне да се върне няма го, побеснях затвориха дискотеката, един негов приятел ме заведе до тях (нали имах ключове) влязох и започнах да си събирам багажа, тъкмо съм на вратата с куфара и той пак се появява (все на време) останах, поне да  се наспя, не бях спала две вечери, после ме закара до валесния и се почна всяка седмица пътувания повече от една година, завърших и се преместих тук
трябваше да се пазим поне една година (бяха ми направили операция лятото), но януари не ми дойде, той ми купи тест а аз му се скарах че харчи парите на вятъра, не може да съм бременна, ми теста отрицателен, отивам на гинеколог, кисти работи, хапчета и по едно време гинеколога хвана и скъса рецептата бременна съм, излизам обадихме му се с гинеколога по телефона (приятели са) дойде седнахме в едно кафе и моя пита (мисли че ше ме оперират) и кога и лекаря казва около септември и моя се развика чак тогава не може да чакаме толкова, гинеколога умря да се смее и му казва по рано от 9мес не може но моя не зацепва и му даде една рецепта да ми купи уж хапчета, нашия отива а там написани памперси и биберони и аптекарката като му ги даде седи и гледа и обяснява че има грешка и се усети започна да ме прегръща целува
после го питам кажи ми кога е станало, да знам какво да казвам на матроната и отй ми незнам аз нали те пазих (с един такъв невинен поглед), та ето го резултата спи сега до мен

# 133
ето ви един малък буда
http://images23.snimka.bg/005055411.jpg
ей не се научих да ги намалям тези снимки хайде някой да ми обясни ама като на малоумните бутонче по бутонче какво да направя

# 134
Добър ден,мами и мадами!

ROZI24 , Gaby_s , благодаря за пожеланията и честитките за мъжът ми! Hug

Gaby_s,тук има също онлайн курсове www.autoescuelarubio.com , мъжът ми кара там курсовете,много са на ниво.Е,не рекламирам умишлено,но наистина останахме много доволни.И аз искам да ги карам там,защото аутоескуела имаме и тук в селото,но няма да мога,за съжаление. Как сте вие? Давид все така добре ли продължава да се адаптира?

tonita12 , мислим го,мислим го тоя паспортен проблем ,и времето си минава....Как е положението при вас? Свиквате ли вече с непушенето? Не е трудно. Първо се преборваш с нуждата от цигара , после остава борбата с навика да държиш цигара като седнеш на кафе,а тя е по-трудна и дълга.Но не е непостижимо.

Maria Ilieva,тъкмо мислех да слагам закуска.Изпревари ме. Благодаря!Веднага се възползвам! Hug

Mimky,оздравяваш ли? Как се чувстваш ?

Пламплам,а ти как си преди финала?Стискам палци всичко да е ОК Peace!

Rali80,по същата причина и аз изпуснах работно място с предложение за оферта,договор,съответно и осигуровки - работа за 5 часа седмично.Ама какво да се прави.Друг път. Не се ядосвай,мисли си и си гледай детенцето,пък работа те чака цял живот.Кофти е,знам,но ще го преживееш.

Общи условия

Активация на акаунт