No hay mal que por bien no venga..... España

• 22 955
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Уф,че се отплеснах Embarassed:

loba , добре завърнала се и приятно изкарване! Hug  bouquet

АНЕТ,много е пухкав малчо Алекс и много сладък.Пу-пу!Но нещо не можах да отворя снимките от "Снимка БГ".Не си поставила линка на личният албум.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 16:52 от Mimiii

# 136
Ех,какви интересни истории за запознанство прочетох  ...Мимки,РалиИ Heart Eyes Heart Eyes

bgangeles,пробвай с iMovie или с iDvd...по удобни са за видео .
ANETT,много сладък Буда  Heart Eyes Пу-Пу-пу.... За намаляване размера на снимки аз ползвам Радикал фото  http://www.radikal.ru/.На параметри пишеш 400 пиксела...достатъчно е за форум...
Мимиии,ДА,напредването на Давид е главоломно...не мога да го позная...Да чукна на дърво...

# 137
ГАБИ_С,да ама не.Пробвала съм и с посочените от тебе програмки но не ства.iMovie ми дава  че Quick time не може да анализира файловете.А iDVD - archivo incompatible.От камерата ми се свалят във формат pelicula MPEG.

# 138
Мими не съм оздравяла все още, главата ме боли и сополите текат като изведро, ужас е. И ми е толкова уморено трябва да оправя къщата, но нямам сили грам напоследък, тъй че отивам да почивам.
bgangeleyes не зная защо е така, но при мен нещата стават или извънредно бързо или се проточват с години, няма средно положение. Говоря ти за всяко едно нещо което правя, понякога ме изнервя, но изглежда така съм устроена и това е.
ANETT много ти е сладък малкия буда, чудя се само нашата беба на кого ще прилича, много ми е интересно.
gaby_s твоята история е не по малко интересна от нашите, радвам се че Додо напредва така бързо в новата обстановка, изглежда има значение в каква среда попада.

# 139
Bgangeleyes,аз със с Windows, но имах твоя проблем, и се оказа че проблема е в записвачката, не в програмата...

HugМомичета страхотни истории,само дето се почувствах най старомодна от всички,вие едни такива спонтанни...Аз с моя се запознах в института, аз бах 2 курс, той-зайче.Та знаете старите как посрещат зайците нали? Mr. Green  Толкова надута сам се представила, че трябваше да му ходя по гъза сумати време,преди да се осмели да ме покани на кино Laughing(май аз го поканих,помня ли?)Е все тая,аз не бях навършила и 20 год.,завършихме,заживяхме заедно, и през 2002 се оженихме.Ето тук няколко снимки,от мен.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214801

Габи_с,дано оздравеете бързо, много са гадни ангините.От моя опит(като дете),ми е останал един полезен бабин съвет-ако има налепи-гаргара със затоплена леко лимонада-наистина почиства по малко налепите.Дано сам ти полезна. Hug
Мерси,за рецептата,но аз съм ти почитателка,и сам ги изчела всички твои рецепти. WinkНо твоята похвала е чест за мен Grinning
А аз срам и позор,да попитам,къде да го търся това кисело зеле в Меркадоната?-аз уж на изуст я знам вече, пак да съм го пропуснала?-може пък тук при нас да го нямат...но аз ще се поогледам пак.
Пък да поклюкарствам накрая-моя мъж е от Ямбол,та волю-неволю към твоя край се задомих... Grinning

Mimky,така разказваш,че чак си ви представих-много сладки сте били със сигурност...сега трябва да се обичате и подкрепяте и да си отглеждате с любов сладураната която скоро ще се появи! Hug

Мимиии,хич не се чудете за пасторта ами се обадете и питайте.Ние сме по добре с нервите, вече сме по спокойни,не се дрънкаме.Много ни се пуши,ама какво да се прави.Вие как сте?Нищо интересно ли няма из ваше село?
Ееееи,карнавали ще почват скоро,като казах интересно.
И не скатавай,разкажи как се запознахте с твоя мъж. Joy

Анет, мила как си го изтърпяла твоя на първата ви среща?-аз сигурно бих си хванала пътя ако ми изчезне така...хубаво че имаш повече търпение,от мен,иначе... ooooh!

Bgangeleyes,Гери,браво,и моя братовчед като вас се запозна с жена си, сега чакат дете, много са щастливи,направо греят от щастие Hug

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 16:17 от tonita12

# 140
Ами , Тони, какво да разкажа за нас?Обикновена история,но пък със резултат,повечеот прекрасен.
Започнах работа в една шивашка фирма в Плевен.Лъчи беше там електротехник ,и техник по машините.Запознахме се,тъй като с един и същ тролей се прибирахме,и двамата живеехме в жк"Сторгозия".Покани ме веднъж след работа да излезем да вечеряме някъде .А на работа всеки ден поне по няколко пъти като минеше покрай работната ми маса,ми взимаше шишенцето с вода,изпиваше го и отиваше да го налее отново.Сега като се сетим за това и се бъзика,че това било съвременния вариант на "да ми напива менците Laughing".Та така...това става през 2003г.През април започнах там работа и се запознахме,през май започнахме да излизаме,и през юли вече си бяхме намерили квартира за да живеем заедно.Това е в общи линии.Всичко стана супер бързо,но с мнооого любов.
Страхотна двойка сте.За съжаление,от нашата сватба имаме само видеокасета и не мога и аз да ви покажа снимки.

Gaby_s,искрено се радвам за Давид! Явно добре му понася тамошната обстановка,а и предполагам са на ниво и педагозите.Все така да се развива!

Mimky,съжалявам,че си в това състояние! Бързо оздравяване,че не остана кой знае колко да се наслаждаваш на бременността си!

# 141
ха здравеити и от мене

ако ви кажа какъв ми е дне6ниа ден скапан и каде биах длъжна да ходиа ужас..... не ми се и говори....... друг път сте ви обадиа 4е е баиа дълга но е свързано с ком6ииски денунсии като Марица, еи туи хората в дне6но време като им е ску4но и гледат много филми си ниамат друга работа и пълниат хузгадовците с денунсии, ама им го и рекнах па и с дъстериа си утидохме, па като взе онова дете да крести и да вика и да си приказва и като има6е ехо в залата пове4е кресте6е...... туи бе6е наи хубавото от сутринта.

първо да питам ниакои по стар6и мами кога слойиха вазглавница на децата??
аз знам 4е до десетина месеца ниакаде не е препоръ4ителна, дори до годината, но тъи като ние сме с ръст на 18 месеца а сме само на половина, се замислиам да слагам възглавница, макар4е не знам как сте иа удържи стото то това не е дете ами ами картица, като легне заспива както иа слойа, но през носта ако се сабуди или сутринта леглото прили4а на бардал. запо4на да си мисли 4е протектора е твърд и се мъ4и да се катери ве4е, и тука за 1 седмица ми го е сасипала нама4кала на долу, ужас, а пък ако го вържа на горната страна пък като го хване сте го скъса, та предпо4итам да го смъква. 4ар6афите ми вади одиалото е на една страна а бе ужас, като "на една страна захвърлил пу6ка, на друга сабиа на две стро6ена......" така сме ние, та си мислиа каде сте свър6и вазглавницата в слу4аи на слагане.......

и аз сте ви расправиам за запознанството си ама не днес 4е е дълга пак историа, или дове4ера ако имам време.

анетт ако си мисли6 4е да прави6 дома6ни пиурета озна4ава да си аргиниано, си много в гре6ка, ако му прави6 салата на мъжъти на4и си способна да прави6 дома6ни пиурета¡¡¡¡
тенжера с вода, 1 4орро асеите де олива, зелен4уците нариазани и месото и съвсем малко сол, увира, зима6 батидората минава6 си4ко и листо(маха6 калдото естествено, и налива6 по малко ако е много гъсто, а останалото ако хартиса много, супа може6 да си направи6).
а за купе6ките само да те питам пробвала ли си ги?? аз на дъстериами се опитах един път да и набутам едно сото биахме навън и ниама6е как да се приберем за храната биахме дале4е, и 4ре6ихме да иадем навън та и купих 2 и те на нутрибен(представиси за останалите), само миризмата дето излиза6е и ку4етоти ниама да го иаде, зех едно от пиле и другото от риба, стоплихме и едното и другото и дъстериами и идваха аркадас само като виде6е лажицата 4е и поръ4ах 2 кисели натурални млека залъгах иа и като се прибрахме си хапна сладко оот неиното си. а на марките хело и нестле е давала една моиа позната и осте по зле мири6аат, та секи с съвеста си но аз такъв блево4 на дъстериа си не давам, и в4ера ти обиасних и засто и привилегиите.
за сиадането не се притесниаваи, по принцип изискват от 6тиа месец да си сиадат добре, естествено сиако дете разли4но се развива, дъстериами е на 9 месеца и 1 седмица а на приателката ми е с 11 дена по голиам и неиниа от 8 месеца и половина ходи, а моиата те първа се мъ4и да се катери, ама неиниа тежи 8 кила и е 68 см. а моиата е 13 по4ти, и е 80см. та сиако дете според ръста си, и според това дали се занимават много с него се развива разли4но. та за тва вобсте не се притесниаваи, казват 4е дори братиа и сестри са разли4ни а по един на4ин уж се гледали(тва за единиа на4ин не съм съгласна ама аиди 4е е друга тема).

Марица права си казала си 12 14 а аз съм 4ела 14 16 4аса. по принцип имах в предвид 4е като циало казват децата триабвеа да спиат ностем не по малко от 10 4аса а дневниа сън ве4е сиако едно е индивидуално, естествено привържени4ка съм на съниа и моиата сте спи 3 пъти на ден като до сега, и после и следобед до като аз кажа хахаха(как зву4и)
тва за валдесиииа ми да тук е така у4тиви са, и никога ниама проблеми, урхенсиите ни състо работиат добре риадко имам оплакваниа а и за несто дребно като от стила да ми 4етат фамилните имена нисто сериозно, ако се пак несто ти е нужно и мога да ти помогна от тук да знае6 4е ниама проблеми, осте по малко отнасиаики се за дъстериати.

гери тва за рибата триаа да му го дава6, потърси на4ин, рибата е исто4ник на важни съставки за растежа и се препоръ4ва поне 1 2 пъти седми4но. пробваи по ниаколко на4ина да му иа прави6 се ниакои сте му хареса а и тои е голиам може и друг тип риба освен мерлуза да пробва.
а относно сърдениата, наи хубавото от характера ми е 4е не съм ренкороса, макар и да съм наи ло6иа противник, но пък съм много оргуиоса което 4ока с липсата на ренкор.
както и да е.....

иа сиа на си4ки да ви кажа 4е паднах като про4етох в от4етните теми в българиа едни се наели обста среста да си правиат, и гласуват за град и за миасто с преспиване.
6а6нах се, какво мислите, не е ли малко атревидо????

ади до дове4ера 4е закъсниавам пак и онова диване спи.

# 142
Аcто,аз пък да поклюкарствам-от проблемното забременяване,преди два три дни са си определили среща(на Арбанаси)-и много са хубави снимките-не вярвам лошо да са си прекарали момичетата, Wink само дето моя хубавец никога няма да го навия да ме заведе на среща... #2gunfire
Като Лоба си нов човек,колко ще ти държи? Joy

Мимиии,наистина резултата е много сладък от твоята история-да ти е жив и здрав. Grinning
А за снимките-ми и аз нямам повече,само тези имам,на дискета при това...тапа работа,как се променя света с бързи темпове.Трябва да видя може ли от видеокасетата да се направи двд, защото скоро няма да има къде да ги гледаме тези касети. Sad

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 17:39 от tonita12

# 143
Здрвейте на всички от мен , аз само за много кратко , че отивам до мойта приятелка.
Четох ви историйте и се разплаках ... от радост и умиление ! На мен всички ми казваха , че съм си загубила акъла да тръгна така , да зарежа всичко ... но не съм сама !
Още веднъж, страхотни историй , довечера пак ще си ги прочета !!!

Целувки на всички и който не си е разказала историята ,. да заповяда  Peace

# 144
Тони,и ние сме решили да прехвърлим заснетото на диск,ама трябва да се поинтересуваме - не вярвам да няма начин. С технологиите напоследък чудеса стават,та това ли ще е проблем.А,да ти похваля нашето чадо технологично как ме събуди тая сутрин.Стана и отсече:"Мимииии,киучи тенета" , т.е. "Мимиииии,включи интернета".А кажи ми за какво му е? Laughing Чуло-недочуло,решил,че му трябва,без даже да знае какво е. Joy

assia_bg,щом си струва,щом не съжаляваш за нищо,щом така си щастлива,значи има защо да зарежеш всичко друго,нали? Peace

# 145
MИМИИИ,представям си го направо малкия как ти изръсва фразата си Joy Joy JoyОх,сладур!
Аз пък тука се кахъря с мойта госпо'ица че неще да спи.Направи на два пъти по половин час и това е.

ТОНИТА12,а как разбрахте че проблема е в записвачката а не в софта?Аз реално мисля че не е моя случай зашото напоследък   Quick Time нещо ми се е..ва.Не разпознава повечето файлове,каквото и да пробвам казва ми че не archivo de pelicula newsm78

# 146
bgangeleyes, Иви всеки ден ми ги ръси такива.Каквото чул,каквото му харесало,си го изтърсва ни в клин,ни в ръкав.Важното е да го каже.Ама е в такава възраст.А и се пообърква понякога м/у двата езика.Тогава пада смях.А ти не се кахъри,то детенцето си знае колко сън му е достатъчен в повечето случаи.А и може да е превъзбудено от нещо - игра,телевизия,шум,хора около него...Много са причините.Спокойно,ще влезе в ритъм.Иви най-често заспива трудно заради ТВ-то.Нали сме в една стая само,просто нямаме кой знаекакъв избор.Не ми се иска да цикли пред телевизорът много време,но...някой път не се получава.А това много влияе на нервите и сънят му.

# 147
Bgangeleyes,
 за записвачката-ми пробвах всички версиии на Неро,и все едно и също,а и започна с проблеми каквито описваш ти-даваше грешка,накъсваше на Двдто, и т.н.,та сега съвсем отказа-ще я сменяме с нова.
Но като се позамисля-много камери имат малко станни формати-ако имаш проблеми само когато записваш филм от камерата,пробвай да го конвертираш във формат avi,напр.,и виж дали ще ти го разпознават програмите.
Ох,и да вземеш да ми кажеш какво значи твоя ник? newsm78

Mimiii,Голям смях пада около Иви,нали?-много ги обичам децата в тази възраст-и моите племеници,вместо аз да ги приспя,те мен ме приспиват-като вземат да мърморят едно такова нежно и приспивно  мммммммм Heart Eyes

# 148
ТОНИТА12,аз съм на Мacintosh и нещата са малко по-различни.А иначе от камерата се сваля на MPEG формат.За сега PC-то ми е вън от строя до другата седмица,но веднага щом успея да го подкарам пак ще пробвам и на него и поне ще разбера дали е от камерата.
А ника ми ...ами преди доста година между една камара синеоки ирландци само аз бях с тъмни очи което на тях им се видя много близо до божествено хихихихи
Angel eyes ме наричаха,а аз си турнах BGто отпред,да се знае Wink

# 149
Бгангелеъес,разбрах че си на макинтош-за нерото само ти обяснявам моя случай!
А освен това не е възможно от три програми(тези които спомена Gaby),никоя да не става-по вероятно проблема е в самия формат на филма. Peace
Браво за ника-само дето аз бях решила че на испански трябва да значи нещо Crazy

Общи условия

Активация на акаунт