No hay mal que por bien no venga..... España

• 22 967
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Бари, Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

# 166
  • Spain
БАри 4естит рожден ден !
 желая ти да се сбъднат ме4тите ти , да бъдеш щастлива и оби4ана и винаги засмяна !
весело изкарване на празника
Hug  bouquet

Hug Hug Hug

# 167
  • Spain
Марица , не мъжа ми си е българ4е от Попово . объркала си се - родителите му са ве4е в 4ехия близо 10 години и затова се 4удех как да отида миналото лято . така и не отидох а ми е голям мерак. и това няма да отида 4е пак гости 4акам за през лятото . летата от гости не се отърваме а Simple Smile а авие ?
 Добро утро моми4ета и приятен ден ! лека работа - на тези които отиват да работят Simple Smile

# 168
Здравейте момичета, аз набързо да се включа, че съм за последно на работа и край вече- вкъщи. Малеее какви интересни истории разказвате, направо не ми се става от компа. Но първо да поздравя Бари. И да ви пожелая лек и ползотворен ден.
Бари ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА, КЪСМЕТЛИЙКА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА!   bouquet

# 169
Иве честит рожден ден мила,пожелавам ти много,много здраве,много щатие и винаги да се чустваш оби4ана   newsm51  newsm51  newsm51
Моми4ета не съм влизала отдавна и не съм ви чела защото Кари пак е болна и цяла седмица си е в къщи,ако мога следобяд ще ви прочета и ще пиша,прегръдки за вси4ки и целувки за малчовците   bouquet

# 170
Здравейте,милички!

Бари,Честит Рожден Ден!Да си усмихната,здрава,щастлиа и много обичана!
Ето цветенца от моята градинка...Толкова им се радвам...дано зарадват и теб...

Hug Вес,говоря ти за MacBook Air...моите синове са пощурели по него...
 Hug bgangeleyes,провери настройките на камерата...И ако имаш отново проблеми пробвай от Уиндоус...
 Hug loba,моите деца винаги са били с възглавнички...като бебета им слагах нагъната пелена...след първия месец  взех на Давид от специалните възглавнички за мъници... подобна на тази...
 Hug Дунче,да оздравява бързо Кари...разцелувай я .
 Hug ЛаАда,много сладка историйка !
 Hug Hug Тонита,Саби,киселото зеле в Меркадона се намира при зеленчуковите консерви и буркани със зелен боб,соеви кълнове,цвекло...Има го червено и бяло...пише на опаковката Hengstenberg Col fermentada con vino Тук има снимчица...Саби,непременно пробвай зелето с лук...мен така ме е учила свекърва ми,а тя е голяма майсторка...почти всичко за готвенето знам от нея...
 Hug Мимиии,много смях с приказките на твоя син  Joy
Толкова ми е приятно като гледам снимките на мъниците...Анет,сладур е Алекс!  Heart EyesГери,винаго се усмихвам като мерна Мите на аватара ти...с тази чаровна усмивка... Heart Eyes

Днес наш Додо е по-добре и го пуснах на училище...да хване поне третия ден на карнавала...Но малкия ни батко е на легло...

Прегръщам ви ,момичета!
  bouquet

# 171
Здравейте и от мен Hug Hug Hug
БАРИ,честит рожден ден и от мен! newsm59
Леле ГАБИИИ,пу,пу да не са и уроки на твойта градинка ама много ми харесва!А за камерата да ти кажа,свалих от нета едно упътване дето аз го нямам и там само за записване на DVD говорят.Та може и това да е,аз досега само на CD  опитвах.

Болничките мъници и не толкова мъници да се оправят скоро.Целувки за всички!
Аз ще пробвам днес да изкарам Андреа на разходка че милата от два дни не е излизала.Надявам се времето да е с нас.

# 172
Здравейте Мамчета ,бебоци малки ,големи и още по/големи!!!Отдавна сам в този сайт но нямам време за писане,когато мога чета.Моят бебок е вече 1год.и 4 месеца и не ми дава възможност да седна пред комп. веднага и той се намества в мен.
 Живея в Мадрид от 2005 год.ноември месец.нямам много контакти и познанства,но ако някой желае да разходим бебоците в парка ........да ми пише!!! Grinning

# 173
Честит Рожден Ден , мила Бари!Желая ти всичко най-прекрасно,здраве и мноооого любов!

Gaby_s,да оздравяват бързо съкровищата ти Hug!Ама как само ти завиждам(прости ми!)за градинката!!!Много обичам цветя,а тук нямам никаква възможност да си гледам.За повече от 4 саксийки трудно намирам място.Сега си имам само едно мушкато(с много големи тъмночервени цветове,наподобяващи китайската роза),едно много странно бръшлянче(мъничко,декоративно), един страхотен бонзай и роза "Крайслер империал",която си гледам на терасата,тъй като времето тук е страхотно,а тя и без това е от типа градински и издържа на студено.Е,когато е мразовито си я прибирам.

Дун4е,добре завърнала се Hug! Бързо оздравяване на Кари!Нищо ново ли няма при вас?

galy,добре си дошла и приятно изкарване тук!  bouquet Hug

# 174
Бари честит рожден ден , пожелавам ти да бъдеш  много щастлива и обичана съпруга и майка
Момичета след като сте отворили темата за захранването, кажете какви сухари купувате за бебето, аз си взех от Алкампо наи обикновенни но не ми харесват.Моят педиатър тук ми каза, на 8 месеца да дам плодово, яйце до годинката да не давам, на 9 месеца сиренце и на 1 год рибка и аз смятам така да я захраня.Мая не иска да суче вече и незнам сега как да си спра кърмата , зная че има хапчета за тази цел
Габи само като гледам снимките на цветята и   Grinningусетих приятното ухания на пролетта, прекрасни са.И Галина още не говори няколко бебешки думички и това е.Мила пожелавам бързо оздравяване и ви прегращам всички  Heart Eyes
Гали къде си в Мадрид аз съм в Мостолес?

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 13:03 от kar4ita

# 175
Момичета, ТУК има много рецепти за детско и бебешко меню.

Карчита,опиотай да се цедиш и давай млякото на Мая...постепенно разреди ...и така....

Гали,  Hug

# 176
4естит рожден ден Иве!
Желая ти здраве,много оби4 и късмет!

# 177
  • En un lugar de La Mancha...
Бари,честит рожден ден!
Желая ти много здраве,щастие и късмет!

Габи,благодаря за информацията,ще го пробвам аз това зеле с костияс Grinning.А цветята са ти разкошни.Как си личи,че е друг климат при вас-зюмбюлите ти вече са цъфнали,а моите сега набождат Confused
Мимии,кокичетат ми са си все същите,има две-три цъфнали,а другите така и не се отварят.Не знам защо така newsm78.И аз чакам уж да им направя снимка,ама за сега няма.
Йоана вече е добре,от вчера е на гуардериа.Сега ми казаха,че имало много варицела в гуардето и се разболявали дори и децата,които са ваксинирани,даже било по-лошо при тях,защото не успявала да избие изцяло и имало вероятност да я карат наново  Shocked.А като си помисля,че бях почти решила да я купя тази ваксина(по съвета на педито).Май е най-добре детето да си я изкара,че така да се имунизира.
Лоба,аз слагам възглавница на Йоана от съвсем бебе,ама така и не се научи да спи на нея.Стои само за красота Laughing.

# 178
saby, за шарките и мен ме посъветваха да не слагам ваксините,най-добре било да си ги изкара.И съм ЗА това.Естествен имунитет. А Йоанка добре ли се чувства в градината,харесва ли и? Иви,милият,всеки ден ме моли да ходим на градина,и му обяснявам,че сега там няма никой,че дечицата са си вкъщи,че градинката е затворена,обаче....Иска ,и това си е.А те още не се обаждат кога ще я отварят пак.

Тони,къде изчезна днес?

# 179
Zdraveite na vsi4ki ot men Simple Smile ot izvestno vreme imam registraciq tuk ,no vse ne se re6avam da pi6a,makar,4e podrobno sledq vsi4ki temi,pitaniq i otgovori. E nai  nakraq se re6ix. Jiveq v Ispaniq ot nqkolko meseca i vse o6te sum v proces na adaptirane.Zalqgam nad y4ebnicite,4e ezika mi kuca i tova estestveno mi e pre4ka za da si namerq rabota,da si suzdam novi kontakti i da se spravqm s burokraciqta.istoriqta mi e slednata,jiveq s moq priqtel ,koito e ot dosta vreme tuk ,toi e yspql napulno da se podsiguri (sega ve4e i men) xybavo jili6te,kola,ekskurzii  Grinning,abe nakratko ne ni lipsva ni6to 6to se kusae ot finansova gledna to4ka,no ne tam ni e problema.To po skoro i ne e problem ami pitane,re6ixme da se ojenim <pareja de echo> znae li nqkoi kakvi sa procedyrite,kakvi dokymentacii se iziskvat az nqma kak da se pointeresyvam zaradi ezika kakto spomenx po gore ,a toi se pointeresyva,no navsqkade my kazvat razli4ni ne6ta ,a puk i rabotata  my e takava,4e nqma vrteme da xodi ,da pita i t.n Drygoto ,koeto iskam da popitam e ..rabotim po vuprosa za bebence i dai boje da stane dali nqkoq ot vas se e sbluskvala i s tova tuk,bremenost,rajdane,kude ,kakvo,kak prosto kato informaciq ,za da sum naqsno ...... blagodarq na vsi4ki vi,zdravi i ysmixnati da ste

Общи условия

Активация на акаунт