Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава заглавието на темата?
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава заглавието на темата?
-
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
-
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
При бременност без брак в Испания, жената има същите права като омъжена, а задълженията и правата се регулират съобразно испанското законодателство. Въпреки това е препоръчително да се консултират с компетентни лица или институции за конкретния случай. В Испания бременните жени имат право на безплатни стоматологични грижи както по време на бременността, така и след раждането. Това е част от социалните гаранции за бременни жени в страната. Важно е да се консултирате с местните власти и да се информирате за всички права и услуги, на които имате право като бременна жена в Испания.
-
Как се подава декларацията за раждане в Испания?
-
Какви са тархетите и какво е тяхното значение в контекста на разговор?
Много успехи , здраве , щастие и любов !!!

purvo s regiona jiveem na 10 min ot Marbella v Guadalmina, San Pedro ako znaete kakvi sa iziskvaniqta to4no za tozi region 6te e dobre,a za vtoroto mi pitane poneje vse o6te nqmam dokumenti ,re6ixme 4e ne e neobxodimo da se vadqt tui kato za sega ne mi e neobxodima rabota ,nito imam rezidenciq nito DNI ,puk nali i ot sledva6tata god nqma da sa ni nujni..ako zabremeneq trqbva da potursq med yslugi na 4asno t.e. da si pla6tam za konsultacii i t.n za rajdane su6to kak stoi vuprosa ..az dori neznaq dali pravilno si zadavam vuprosite za6toto povqrvaite popadnax v nova strana za koqto znaex edinstveno kude se namira na kartata i ne6ta ot ob6ta koltura.dano ne vi prozvu4i glupavo i neseriozno vsi4ko tova ,no 6te sum blagodarna ako nqkoq ot vas mi dade kakvato i da e informaciq ili suvet...su6to 6te se radvam ako nqkoq jivee na blizo v raiona da se zapoznaem
?
.За това не се заплаща(нищо).Аз също не съм на ти с езика
(е така де полезното с приятното)
, за такива твърдоглави като мен дето се заинатих че малчо е малък за захранване, не го захранвам, въпреки препоръките на педито)
Иначе маркетинга ми е слабост още от Търговската гимназия, но така и не ме приеха в ПУ-то тази специалност, та за това искам сама да се образовам, и по точно искам да прочета някои книги как се прави маркетингово изследване, анализ и т.н, това ми е в кръвта. Но не искам да занимавам с моите неща другите мами може да ги отегча.
,и бях все едно на хотел.Анет малкия е голям сладур