Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава заглавието на темата?
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава заглавието на темата?
-
Какви са основните кръвни и уринарни изследвания по време на бременност?
-
Какви са правата и задълженията на бременните жени по време на бременност и след раждане в Испания?
При бременност без брак в Испания, жената има същите права като омъжена, а задълженията и правата се регулират съобразно испанското законодателство. Въпреки това е препоръчително да се консултират с компетентни лица или институции за конкретния случай. В Испания бременните жени имат право на безплатни стоматологични грижи както по време на бременността, така и след раждането. Това е част от социалните гаранции за бременни жени в страната. Важно е да се консултирате с местните власти и да се информирате за всички права и услуги, на които имате право като бременна жена в Испания.
-
Как се подава декларацията за раждане в Испания?
-
Какви са тархетите и какво е тяхното значение в контекста на разговор?
Доколкото разбрах , легално е само с тархета без зна4ение с или без право на работа, нали ?
, но нямах проблеми никакви , никъде ! Мога да кажа , 4е съм много доволна дори от отношението на всички ! 

Е направих го за6тото имах подкрепата на приятелят ми, ина4е 6тях да съм си робиня досега. А има6 ли представа дали 6те отпадне този мораториум от две години. Уж в екстранхерията говорят 4е 6те продължи о6те и няма да имаме разре6ителни все о6те.Ина4е знам 4е ве4е тархети не дават.
.Аз лично слушах съветите на нашия педиатър-започва се с малко плодов сок около 4-я месец,а кашата е в 6-я месец,започваш с една лъжичка,следващата седмица 2 и т. н до към 5-6.Но ти най-добре ще си прецениш,послушай майчиния си инстинкт,а и малкият ще те води
.На мен като вземат да ми дават много съвети,че съвсем се обърквам.

за щастие ) .Говорят много ясно и от4етливо,а отдолу и превода на бг от субтитрите.Много неща е нау4ил по този на4ин.