СекСИ девойКИТЕ на СЛИВЕн ... 24 -ти номеР

• 19 536
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
 Кате(Сливен), радвам се че Доби е добре! А ти как си ? Боля ли те много главата от сокчетата hahaha

А, нищо ми няма. Ама аз този път само сок и половина изпих, сигурно за това  Laughing
Моя хич не е от ревнивите. Кво ли си вика - друг бунак кат мене едва ли ще се намери  Mr. Green

# 106
 Кате(Сливен), радвам се че Доби е добре! А ти как си ? Боля ли те много главата от сокчетата hahaha

А, нищо ми няма. Ама аз този път само сок и половина изпих, сигурно за това  Laughing
Моя хич не е от ревнивите. Кво ли си вика - друг бунак кат мене едва ли ще се намери  Mr. Green

Joy Joy Joy
На мен пък ми се струва, че не си за изпускане....

# 107
И аз не ги разбирам ревностите(дано не ми се налага)
Добре че не ме ревнуват и аз не ревнувам. Това е до нагласа мисля или пък може би характер.  Rolling Eyes

Значи танци  Laughing Party Whistling Ура!!!

А какво стана с онези танци дето някой ходихте  newsm78 (народните) я пишете пак да се включа че ме питаха тая вечер(къде , колко, какви)....

Е лека нощ

# 108
mama-didi Преди срещата не че съм си мислила нещо ,но си викам-те сега ще се правят,ще се цепят,а пък то се оказаха доста хубави хора поне от това което видях Simple Smile
Танци,манци-Катето Сливен каза че е схваната в краката-аз съм към нейния клуб Wink Някои да се присъедини към нас?!  Joy Embarassed Rolling Eyes Shocked
Лека нощ на всички до утре сутринта!
Розови сънища! smile3535  261uu

# 109
  • Сливен
     Здравейте.Днес май съм първа,а вече е 12.20.Къде сте?Да не да сте излизали и да ви е духнал вятъра   newsm62? Чудя се кафе ли да ви поднеса   food010 или обяд  newsm64 амй най-добре и двете,че който каквото иска да си избере.
     Лек и топъл ден,но в къщи   love001

# 110
  • Под Сините камъни
Ева83 явно ги е издухал вятъра и аз се учудих че никой не е писал.ще си взема кафенце благодаря ти и за обяда но ще откажа скоро закускообядвах Grinning

# 111
  • Сливен
     Днес явно двете ще се лафим като ни изоставиха.А може да са били снощи по дискотеки и да си доспиват още.Те ще си кажат когато се вклучат.

# 112
добър ден!да ви кажа-ако някой не знае- в миролио има 90 % намаление!хайде на пазар!аз птивам там...ако си харесам нещо ще се похваля!

# 113
  • Сливен
    Пеци1218,разбра ли къде са всички в магазина на МИролио

# 114
Хахаха...няма много неща но има джинси за по 10 лв. Има и други неща Simple Smile Но не е кой знае колко много каато артикул.... Simple Smile
А отвън е направо ужъс....До съседния блок направо пада мазилката...... #Crazy

# 115
EхооооооооЗДРАВЕЙТЕ   food010 smile3530Хайде на следобедно кафенце.Днес сме примерни защото мъжете ни са в къщи поне аз дене мога да се вредя от негоИ аз се причеслявам към клуба на схванатите крака newsm44 nuts

# 116
EхооооооооЗДРАВЕЙТЕ   food010 smile3530Хайде на следобедно кафенце.Днес сме примерни защото мъжете ни са в къщи поне аз дене мога да се вредя от негоИ аз се причеслявам към клуба на схванатите крака newsm44 nuts
ХАЙДЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ОТИДЕМ НА ТАНЦИ-МАНЦИ

# 117
Ами някой се гласят да ходят нанародни танци....във вторник и чртвъртък от 18 без 15..... Whistling

# 118
Ами някой се гласят да ходят нанародни танци....във вторник и чртвъртък от 18 без 15..... Whistling
Да отидем и ние с вързаните крака ааааааааа...... newsm62

# 119
Да отидем и ние с вързаните крака ааааааааа...... newsm62

Танците са точно за тези с вързаните , че да им ги отвържат   Joy

Общи условия

Активация на акаунт