СекСИ девойКИТЕ на СЛИВЕн ... 24 -ти номеР

• 19 532
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
ЕЕЕЕЕ браво....
Маймун стоял,маймун излязъл .... hahaha
за мен беше удоволствие да се запозная с много земни и добри жени....Не сте някой надувки...аз не ги харесвам! Peace

# 91
ЕЕЕЕЕ браво....
Маймун стоял,маймун излязъл .... hahaha
за мен беше удоволствие да се запозная с много земни и добри жени....Не сте някой надувки...аз не ги харесвам! Peace

Значи мен няма да ме харесаш,щото ми казват, че изглеждам много надута... Crossing Arms Mr. Green

От скромните, но сърцати снимки на Дидунчо влязох в атмосферата.... всички как сте се барнали newsm53

Обаче водките наистина са Ви били в повече, може ли толкова слаба активност днес  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 92
Ще видим Simple Smile Ти ела на среща а пак щше преценя дали си надута

# 93
 Hug
 Hug
 Hug
А танци имаше ли или само водки Party Laughing

# 94
Само водки ....
Дидката Коджабашева каза че другия път ще сме в Тома-та..-"Няма само да ядете-ще танцувате" Simple Smile

# 95
  • Под Сините камъни
Е снимките са малко но качествени.Браво. Браво.Аз както винаги блея мухите Joy За другия път мен може и да не ме пуснат.Мъжо ревнив и тез танци хич не му се нравят. smile3515

# 96
Какви танци...нима танцувахте?!?!?!

# 97
  • Под Сините камъни
Не искат следващата среща да е на Томота и там да се танцува

# 98
Здравейте ,съжалявам че така нахлувам само ме интересува коя от вас беше раждала в клиниката на Д-р Пенков?Къде е актуалния им адрес,благодаря предварително.

# 99
Ох, аман от ревниви мъже.....к`во толкова ни ревнуват не знам...с по две "ремаркета" сме, кой ще ни погледне Mr. Green Flutter

# 100
  • Под Сините камъни
Аз съм раждала там бул.Хаджи Димитър за номер не съм сигурна .Ива М и аз така викам ама и моичкия хитър виками те такива търсят децата направени изгледани няма да се занимава с нищо Joy

# 101
Ами защото сте хубави, скопосни, мъри, затуй ви ревнуват мъжовете. Значи ви айловят (много ми хареса това айловят от Ренката че рекох да го използвам и аз Wink, Рени нали може )
Гери Султанова ще ти пиша на лични, че май не си ме отразила.
Люси, добри женички сме викаш, не сме надувки. JoyА ти какво си мислеше преди срещата?
За Томата аз съм "За" с двете ръце.
Да ви попитам как си решавате въпросао с "разхвърляните из цялата къща играчки". Взе да ми писва да ги обирам по 2-3пъти на ден особено вечер след като заспи. Смятам повечето да ги прибера и да оставя само по-големите - основно плюшени и колите.

# 102
 Ха добър вечер и от мен! Нали цял ден хайманосвах - едва сега ми остана време.
Здравейте ,съжалявам че така нахлувам само ме интересува коя от вас беше раждала в клиниката на Д-р Пенков?Къде е актуалния им адрес,благодаря предварително.
   Аз там раждах, но точния адрес не зная! Ако питаш дали са се преместили в новата сграда - не са.
 Кате(Сливен), радвам се че Доби е добре! А ти как си ? Боля ли те много главата от сокчетата hahaha
  Момичета, добавих снимките от моя фотоапарат в албума. Можете да ги видите. Малко са.
  Дидке, що не снима бе, мила. Аз като се заплесна и забравям, а пък нали и сокче пих....  Laughing

Ох, аман от ревниви мъже.....к`во толкова ни ревнуват не знам...с по две "ремаркета" сме, кой ще ни погледне Mr. Green Flutter
Иве, те не ни ревнуват, а само се притесняват за нас. Rolling Eyes
 Спокойна нощ на всички!  sleepuu

# 103

Ревнуват от ей тез мъже дет ги показвате тука    Outta Joint  Joy Joy Joy

Аз слава богу нямам такъв проблем  а пък и смей ли кват съм проклета!!!  #2gunfire

# 104

Иве, те не ни ревнуват, а само се притесняват за нас. Rolling Eyes
 Спокойна нощ на всички!  sleepuu

JoyДобре звучи, само ако беше и истина Joy
Притесненията им се въртят само около техните особи......
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт