ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 357
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • непостоянно
......Аз пък имам друг проблем-кръв при ходенето и днес по-късно ще ходя на гастроентеролог дано не е нещо сериозно......

Най-вероятно става дума за хемероиди Peace

# 211
Катинче - 1 лунарен месец е 28 дни, не е календарен. От там идва разликата

Да, точно така - 4 седмици са 28 дни. Аз се опитах да напиша 4-те различни начина за отчитане на бременността. На мен ми е първа бременност и доста време ми отне да ги разгадая  Embarassed и да разбера от къде идват разликите, затова ги написах по-нагледно newsm78 за тези, които още не са напълно сигурни. Ако греша ме поправете Hug

# 212
Ами аз, след снощния преглед при док със сигурност знам, че са две момиченца. Моля модераторите да ми сложат две розови бебенца на първата страничка.
И да питам, как се взема стерилна урина. Пак ли трябва да се изпишкам някъде?

# 213
Гестационите седмици започват да се броят от първия ден без цикъл т.е. дните на аменорея.Цялата бременност трае 40г.с.Така я отчитат лекарите.Според калкулатора термина ми е на 11.07.Значи на 11.02 влизам в 5-тия.Така ги броя,за да не се оплитам по-вече.А то бебока ще излезе когато иска Grinning Grinning Grinning

# 214
Благодаря на всички за обясненията за седмиците,аматъй като съм на вие с компа Embarassed хич не разбрах как се поставят.Колкото до хемороидите и аз така си мислех,но след като гинеколожката ми каза да ходя на гастроентеролог се стреснах.Като се върна ще ви информирам.

# 215
Сутрешна урина, продават в аптеките контейнерчета за урина. Миеш се сутринта, изпишкваш малко(да не е баш първата), после пишкаш в контейнера и си се доизпишкваш след това.

# 216
  • непостоянно
Благодаря на всички за обясненията за седмиците,аматъй като съм на вие с компа Embarassed хич не разбрах как се поставят....

Прочети тук Mr. Green

# 217
И като си представя какво изживяваме заради тези мъници и един ден ще се обърне и ще ти каже: Ама ей! Я не ми се бъркай! и ще го размажа наистина Laughing

Това ми хареса защото си е точно така.

Честито на всички видели пола на бебоците  newsm32. Искам и аз. Защо се крием така много сме срамежливи сигурно е някоя срамежлива бебка.

Извинявайте но май взех да си разсъждавам във форума.

Защо не ми работи линийката

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 15:57 от sisoni

# 218
искам и аз да си знам пола на пришълеца  Crossing Arms Ама знам, че няма да е скоро. Да не говорим, че хич не усещам да ме рита. Аз за себе си броя на седмици и ми е по- лесно така. И би трябвало да почвам 17-та. bouquet
Иначе и аз ходя трудно до вц-то, а нощем пишкам поне 4 пъти  Whistling

# 219
belinda ти кога се върна на работа след раждането на Ники и тридно ли ти беше да се настроиш на работна вълна.
Изкарах си вкъщи цялото майчинство. Ники тръгна на ясла на 2 години и тогава се върнах на работа. Аз съм фен на привързаното родителство, което много трудно се съчетава с гледането на бебето на снимка от офиса Wink Нищо лично към майките, които се връщат рано на работа, разбира се, просто споделям какъв беше моят избор и не съжалявам за него Peace

Абсолютно подкрепям мнението на Белинда Peace. И аз изкарах цялото си майчинство вкъщи с Алекс и започнах работа след като той тръгна на ясла - на 2 години. За мен това е безценно време, възможност, която след това няма как да ти се даде да бъдеш винаги до детето си, да следиш всяко първо нещо, което прави Grinning. Аз си смених работата след като ми свърши майчинството. На старата ми работа не реагираха никак добре на бременността ми, изкарах цялата си бременност с болнични и беше абсурдно да се върна там. Намерих си нова работа, от която съм много доволна и макар да работих само 2 месеца преди да забременея, шефовете ми се отнесоха много толерантно към новината, дори ми вдигнаха заплатата, на която ме осигуряват след като им казах, че съм бременна. Определено мисля да се върна пак на тази работа, но след като ми свърши майчинството, тоест след 2 години Wink

# 220
Искам да попитам има ли и други като мен, които пият Магнезий заради контракции?

Аз пия от самото начало, но не съм забелязала  някакво странични ефекти...

# 221
Сутрешна урина, продават в аптеките контейнерчета за урина. Миеш се сутринта, изпишкваш малко(да не е баш първата), после пишкаш в контейнера и си се доизпишкваш след това.

Добре е също да се измиеш хубаво и - нещо, което сега в болницата научих - докато пишкаш се опитай са прикриваш отвора на влагалището с чист памук - за да не капне от влагалищният секрет в урината... Уретрата, от която пишкаш, е първият отвор в посока отпред назад.

# 222
Бай дъ уей, кога ще правим пак среща  Laughing Хайде - да се постопли и да оздрвеят децата и мамите, които са болни и да спретнем пак една срещичка, искате ли?

# 223
Агата, аз съм за, като се раззелени, за да ходим в парка Mr. Green

Добре е също да се измиеш хубаво и - нещо, което сега в болницата научих - докато пишкаш се опитай са прикриваш отвора на влагалището с чист памук - за да не капне от влагалищният секрет в урината... Уретрата, от която пишкаш, е първият отвор в посока отпред назад.
Според мен това е излишно, освен ако не й тече като из ведро секрета, но едва ли newsm78

# 224
belinda ти кога се върна на работа след раждането на Ники и тридно ли ти беше да се настроиш на работна вълна.
Изкарах си вкъщи цялото майчинство. Ники тръгна на ясла на 2 години и тогава се върнах на работа. Аз съм фен на привързаното родителство, което много трудно се съчетава с гледането на бебето на снимка от офиса Wink Нищо лично към майките, които се връщат рано на работа, разбира се, просто споделям какъв беше моят избор и не съжалявам за него Peace

Абсолютно подкрепям мнението на Белинда Peace. И аз изкарах цялото си майчинство вкъщи с Алекс и започнах работа след като той тръгна на ясла - на 2 години. За мен това е безценно време, възможност, която след това няма как да ти се даде да бъдеш винаги до детето си, да следиш всяко първо нещо, което прави Grinning. Аз си смених работата след като ми свърши майчинството. На старата ми работа не реагираха никак добре на бременността ми, изкарах цялата си бременност с болнични и беше абсурдно да се върна там. Намерих си нова работа, от която съм много доволна и макар да работих само 2 месеца преди да забременея, шефовете ми се отнесоха много толерантно към новината, дори ми вдигнаха заплатата, на която ме осигуряват след като им казах, че съм бременна. Определено мисля да се върна пак на тази работа, но след като ми свърши майчинството, тоест след 2 години Wink

Супер  Laughing много се радвам за теб, така ми се иска и мене да ме сполети същото щастие! Определено ми подейства успокояващо Hug

Общи условия

Активация на акаунт