ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 350
  • 295
  •   2
Отговори
# 225
Искам да попитам има ли и други като мен, които пият Магнезий заради контракции?

Аз пия от самото начало, но не съм забелязала  някакво странични ефекти...
и аз пия Магнерич от няколко дни понеже когато бях на преглед на 24 и доки видя че имам контракции и ми го изписа и знам че не е противопоказно дори обратното
от витамините пия Центрум Матерна но сега сам го спряла за малко почивка от около 15-20 дни и после пак го почвам

# 226
  • София
Нямам търпение да споделя с вас: днес следобед усетих първото истинско ритниче, досега имаше само леки движения, но това си беше сериозно побутване  Joy Много е вълнуващо , пожелавам на всички, които не са го усетили - скоро да се случи  newsm10
А относно пола, чакам датата си за преглед и дано успеем да видим малкото разбойниче какво е.
 Hug

# 227
  • София
Според мен това е излишно, освен ако не й тече като из ведро секрета, но едва ли newsm78
Ами явно не е, защото аз почти нямах изтичане на секрет, но имах гъбички, когато давах урина. Лекарката ми беше забравила и когато се обадих за резултатите от изследванията, като ми гледаше резултатите от урината, ме попита - абе ти да нямаш течение, откъде тези ....не знам си какво... в урината ти? Казвам - ами гъбички имах, изписахте ми глобули. И тя - ааа, добре, това оняснява нещата.

# 228
По повод на това кой колко майчинство ползва и аз да си кажа. Докато бях бременна с дъщеря ми, а и след това смятах веднага да се върна на работа. Мислех си "само да минат 9-те месеца и се връщам". И дума не ставаше да си стоя повече в къщи. Струваше ми се някак си ... как да кажа, мързеливо и неамбициозно да си губя времето с отглеждане на дете.
Е да, ама след като Михаелка стана на 7-8 месеца някак си мнението ми коренно се промени. И с мен и без мен работата в отдела си върви, а аз прецених, че по-важното сега за мен е да съм до детето си и да се грижа за него; не някой друг, а самата аз. И така сега с около 3г. отсъствие ще си родя и отгледам дай Боже две дечица. А работата никъде няма да избяга.
Така си мисля аз.
За Магнерича да си кажа, аз бях писала и преди. Чувала съм, че от него се подпомага появата на хемороиди, защото отпуска мускулатурата. Но ако лекаря го предпише, по-добре по-малкото зло.

# 229
Ох момичета немога да си оправя линийката.

EEEeeeeeeeeeeeeee най-накрая.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 18:54 от sisoni

# 230
Ох, да ви се оплача Cry. Ставам преди 10 минути да се прибирам след работа и такава силна контракция получих, че се свих на 2. Веднага изпих 2 хапчета Но шпа, но още не ме отпуска. Сега корема ми е на камък и ме е ужасно страх Sad. Обадих се на доктора ми и той ми каза да си купя Магне Б6 и да пия 3 пъти по 2. Дано ме отпусне, че ще се побъркам. Сега си седя в офиса и чакам мъжа ми да дойде да ме прибере с колата, че ме е страх да тръгвам по автобусите.

# 231
  • София
Астарта, чакай мъжа и не се притеснявай. Ако пак имаш контракция , обаждаш се веднага на лекаря без притеснения, или отидете до болницата.

# 232
Астарта, само спокойно. Мисли положително, защото бебо се нуждае от теб. Може да се окаже, че малкото човече е решило да се размърда. Ако и утре сутрин пак ти е стегнат корема, задължително отиди при лекаря да те види.

Астра, на теб честито ритниче!

Катинче, и на мен ме ми се връща много на сегашната ми работа след като изтекат 9-те месеца. 9 ги мисля сега за майчинството, но дали няма да са повече... ще видя какъв акъл ще ми дойде след време. Аз още не съм започнала да мисля за започване на работа след майчинството, а по-скоро мисля за месеците преди раждането и след него. Толкова много неща ще се случат с идването на малкото човече, че ми се струва, че светът ми няма да бъде същият никога вече  Laughing

Направо завиждам на мамите, които си знаят пола на бебето (ама благородно, де  Heart Eyes ) На вчерашният преглед лекарят ми каза, че бебето и да има и да няма пишоче, още е много малко да му се види. Към 11.2 съм на консултация и се надявам човечето да не се срамува.

В коя седмица е нормално да е вижда ясно пола на бебето, ако то разбира се не се крие?

# 233
  • София
Момичета някой знае ли дали го има още това , че всяка бременна има право на един безплатен 3Д ехограф в Тина Киркова.Имаше и лекция и разходка из болницата. Това беше преди 2 г. дали още го има newsm78 Дуци ти дали не знаеш нещо newsm78

# 234
  • Sofia
Добро утро на всички!!!
Веси,как мина ФМ? При Балев ли ходи? Да ви се похваля,вчера си взех резултатите от изследванията-всичко е нормално,даже и гъбички нямам,но малко ми е нисък хемоглобина/каквото и да означава?/. Grinning

Често се случва при бременните. Означава, че не ти достига желязо. При мен е същото, лекарката ми изписа желязо на таблетки, но аз по-скоро смятам да наблегна на храни богати на желязо.

# 235
  • София
Забравих да ви кажа. И аз си взех изследванията, кръвта ми е добре, но на урината пишеше Масово урати Rolling Eyes И доктора каза, че не е страшно тава са песачинки #Crazy Което на мен ми е страшно, защото може пак да направя бъбречна криза Cry

# 236
Момичета някой знае ли дали го има още това , че всяка бременна има право на един безплатен 3Д ехограф в Тина Киркова.Имаше и лекция и разходка из болницата. Това беше преди 2 г. дали още го има newsm78 Дуци ти дали не знаеш нещо newsm78

Имаше го преди, сега струва 20 лв май....И аз когато бях не беше никакъв 3Д ами най-обикновен, казват с добро качество...

# 237
  • София
Aгата ®  Hug Мерси, на мен ми се искаше и пак да разгледам болницата.

А в Майчин дом има ли 3Д и дали може без записване да се отиде newsm78 Иска и се в Четвъртък като отида да си взема резултатите от БХС да отида някъде Blush Много ми е любопитно вече за пола.

# 238
Да, за разглеждане е ок - нявсякъде водят - особено във Вип залите и стаите  Laughing
Не знам за МД дали има 3Д, ходя там, но ме гледат на обикновен. Всъщност, не съм мн сигурна, но май само в частните клиники и кабинети има 3Д...

# 239
Спокойно бе, jollity , Mr. Green рано или късно всички ще узнаем за пола на бебоците. Мен вчера ме изненадаха с новината за момче, но аз докато не ида на ФМ някак си не вярвам. Предната бременност ми казаха пола чак 22 седмица на ФМ. За мен най-добре да се види бебето на 3Д и тогава да се прецени пола.
ketito   най-добре се обади и провери лично на тел: 920 20 31/36 вътр. 238
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/333/37/
Астарта лягай и си почивай. И на мен така ми се е случвало няколко пъти. Корема ми се вкаменява и болката е доста плашеща. Всичко ще е наред.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт