Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се обсъжда на изложението "Отворени врати за образование в чужбина" в хотел "Радисън"?
Какви са отзивите за курсове и програми за обмен в чужбина?
Какви са цените на летните курсове в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се обсъжда на изложението "Отворени врати за образование в чужбина" в хотел "Радисън"?
-
Какви са отзивите за курсове и програми за обмен в чужбина?
Отзивите за курсове и програми за обмен в чужбина варират. Някои препоръчват колежански курсове в Лондон, като хвалят качеството на обучението и разнообразието от дейности. За разлика от това, размените с немски гимназии бяха описани като разочароващи поради разликите в нивата на учениците. От решаващо значение е внимателно да изберете партньорството предварително.
-
Какви са цените на летните курсове в чужбина?
Цените на летните курсове в чужбина варират значително. Те могат да варират от 445 до 1560 британски лири за двуседмичен курс, в зависимост от избрания колеж и програма. Някои участници споделиха, че са харесали оферта за £850 за курс в Оксфордския колеж, но са се сблъскали с високи разходи за трансфер.
-
Какви са препоръките за избор на летен курс в чужбина?
-
Какви са изискванията за получаване на стипендия в езиковите гимназии?

и аз да се включа във вашата компания... Имам син на 15 години ... И аз като Как'Сийка - забелявам коренна промяна в държанието му. наистина е като дърта свекърва. Да ме прощава моята ,която изобщо не е от тях 

..
.