На море в БГ - 2008 - Всичко по темата!

• 80 739
  • 586
  •   1
Отговори
# 450
Момичета здравейте!
Някой има ли отзиви за този комплекс http://www.vtepschernomorets.com/
За първи път го чувам, но на снимките изглежда много занемарено.

# 451
  • София
Някой върна ли се от Мерлин, Лозенец. Доста бяхме резервирали там. Да сподели пресни впечатления....

# 452
Да в Сол Маре има народ, и е голям, то са 3 хотела един до дрег. Плажа не е голям наистина.
Но имаше и парк.

Би ли споделила какви са цените на all inclusive и през коя агенция резервирахте?

Точни цени не мога да ти кажа, понеже ползвахме разни отстъпки. Иначе през Он Травел.
Ще ти пиша на лични.

# 453
Момичета здравейте!
Някой има ли отзиви за този комплекс http://www.vtepschernomorets.com/
Не знам какъв комплекс е това, но ми изглежда ужасно неподдържано.

# 454
 Вдругиден заминаваме за Китен. У нас всички вече нямат търпение да дойде събота  Simple Smile

# 455
Ние предпочетохме миналогодишното място, от което останахме много доволни - Иберостар Обзор Бийч и Изгрев на Златни пясъци от 16 до 23 август.

# 456
Момичета, някой ходил ли е на Марина палас 4* Несебър?

# 457
Резервирах в х-л " Ралица" в св. Влас. Ако някой е почивал там, ще ми е от полза да сподели впечатления.

# 458
Не сме се насочили окончателно, но ми хванаха окото снимките, които намерих в интернет. А и цените им са горе-долу нормални за това, което предлагат. Но пак казвам, че не сме решили и приемам други предложения. За пръв път сме решили да сме all inclusive, защото смятаме, че с дете на 2 г. и 7-8 месеца това е най-добре. Миналата година я водихме на море и бяхме свободна програма - на едно място нощувки, не много далеч плаж, хранене далече и въобще не беше почивка. Давайте предложения!

Гранд хотела е 5*, има вътрешен топъл минерален басейн, на което аз по принцип държа, в случай, че не уцелим с времето а и заради детето. Освен това има два външни, с доста приятна обстановка наоколо. Предимство пред доста други места е че за деца до 6 години не се плаща нищо за ол инклузив, докато в други комплекси, където съм проверявала безплатното е до 2 год.
От стаите на гранд-а нямам впечатления, но от ол-инклузива съм много доволна (миналата година съм била). Вечерта ресторанта работеше до късно (за разлика от други хотели).
Две поредни години съм резервирала директно по телефона и съм много доволна от отношението и обслужването. Много са коректни.
Единствения недостатък е че не е точно до плажа, и се върви известно разстояние до там. Самия плаж не е кой знае какво.

В курорта Константин и Елена има и други минерални басейни с много топла вода, единия от които е близо до гранд-а.

# 459
Здравейте! От две седмици се опитвам да си резервирам една двойна стая за уикенда за х-л "Иберостар..." - Зл. пясъци и тоя път като че ли ще успея. Понеже бях пускала 2-3 имейла на този, където са офертите и мислех, че направо от хотела ще ми отговорят, но ми се обадиха от агенция "Ретур". Та въпросът ми е дали ще ми се полага намаление някакво, защото разбрах, че ако резервираш през агенция е по-евтино и се чудя дали трябва да изисквам такова намаление? Обещаха до довечера или утре да ми се обадят и тогава ще попитам, разбира се, но дали ще ми се полага, за да знам какво да говоря? Ако някой знае, моля да ми пише! Благодаря!

# 460
По принцип по света нощувките са по-скъпи, ако ги заплатиш на рецепция, а не през агенция. И в България би трябвало да бъде така, защото има различни ДДС ставки за хотелите и за туроператорите и туристическите агенции. За жалост тези практики не се прилагат толкова редовно.

# 461
Фреш, сега като се замислих, най-вероятно имейлите съм ги писала точно на агенцията, а не направо на хотела. И тук от форума са ми казвали, че през агенция излиза по-евтино. Но най-вероятно обявените цени са окончателните /т.е. с намалението/. Както и да е. Дано все пак да ми се обадят, че не ми се ходи в края на бременността на море Wink.

# 462
  • Пловдив
Понеже бях пускала 2-3 имейла на този, където са офертите и мислех, че направо от хотела ще ми отговорят, но ми се обадиха от агенция "Ретур". Та въпросът ми е дали ще ми се полага намаление някакво, защото разбрах, че ако резервираш през агенция е по-евтино и се чудя дали трябва да изисквам такова намаление?
В ретур цените се калкулират с намаленията и всичко останало, като посочиш колко възрастни, колко деца и на колко години и цената се калкулира в сайта. Допълнителни отстъпки не правят!

# 463
Катерина78, Peace. Точно малко се замислих и разбрах, че е така, както писах и малко по-горе.

# 464
polin_a, вчера бях на плажче пред Иберостар - много спокойно беше, имаше доста българи (гости на хотела). Плажа не беше претрупан с хора, имаше въздух.. добре си изкарахме Simple Smile
Дано чадърите и шезлонгите са безплатни за гости на хотела, защото иначе цената е 25 лв. на ден.

Общи условия

Активация на акаунт