ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 664
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
За мен четввъртък е по-удобен, в петък може да не съм в Плевен. Също така петък вечер е по-натоварено в пицариите, а лично предпочитам да е по-малко запушено...
Някой да е фен на д-р Хаус? Търся си 4ти сезон.

# 106
  • София
Деси,в Арената ги има и 4-те сезона Wink.
Аз тази нощ си свалих Арабела доста серийки и Емил от Льонеберя. GrinningВърнах се назад във времето.
Аа,не помня дали казвах,но в Аксел нет има едни страхотни детски песнички-и бълг,и руски-Чебурашка,крокодила Гена..много сладки.

# 107
Едва ли има по-злоядо дете от моето.
На почти 5 години е, а тежи около 13 кг. Confused

Валенце, откъде свали Емил от Льонеберя? От Арената ли?

# 108
  • София
Тц,от Акселнет,в момента е в топ10 и се сваля бързичко Wink.12 серии са.Сутринта гледах как си захлупи супника на главата Laughing.

# 109
А, мерси ти. Hug
Сега ще пусна да го точа и аз.

# 110
bmanolova  Добре дошла ! Много ми се иска да се запозная с всички, но таткото много пътува и почти винаги съм сама с малката ,свободното ми време е докато е на градина.

# 111
На почти 5 години е, а тежи около 13 кг. Confused

Колкото Димитър  Shocked

Леле, този грип няма равен на себе си. Не си спомням да съм боледувала така. Сетих се как Тес беше обяснила за нейната настинка по НГ - и аз така, само се примъквам за малко до компютъра, до тоалетната и пак лягам. Тази температура ме смачква. И имам мускулна треска от кашлицата, носа ми е разранен от хремата...абе жалка картинка съм  Mr. Green

# 112
Ей,днеска много гаден вятър духа.Не сме излизали никъде.
За колко време сваляте от този Акселнет? Изисква ли се нещо по-специално за регистрация като покана или нещо такова?

# 113
Дикси,има ли кой да се грижи за тебе? Отмениха ли вече епидемията? Кога ще си ходи тоя грип  ooooh!

# 114
  • София
За Аксел нет-по-бавничко става отколкото в Арената,но според мен има по-добри филми,специално детски.Не изисква нищо,освен регистрация.Зависи ти и от нета.Аз примерно за около 2-3часа свалям филм от топ10.Днес свалих Пчеличката Мая и Мими страшно я хареса.
Дикси,ако знаеш как добре те разбирам Rolling Eyes.

# 115
Валенце,дай точния адрес на този сайт плс.

# 116
Дикси, хайде оздравявай вече! Май отдавна те мъчи този грип, време му е да те пуска.
Дали от утре ще отменят грипната епидемия? Интересувам се, че ни е крайно време да отидем на консултация.
Валенце, благородно ти завиждам и чакам с нетърпение малкия да порасне и заедно да си гледаме любимите ми филмчета.

# 117
  • Плевен
Мацки,чухте ли за двама полицаи от Плевен,дето се самоубили?
Днес видях мнхого хора с  цветя по центъра и ето за какво било Sad

# 118
Да, прочетох в нета за тях. Ще гледам новините, сигурно там ще дадат подробности.

# 119
  • София
Валенце,дай точния адрес на този сайт плс.
На аксела ли?Ето виж дали се отваря:
http://axelbg.net/index.php

Общи условия

Активация на акаунт