Отговори
# 45
  • Earth
МАНЧЕВА, Честит рожден ден !

Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет. Бъди най-обичаната жена. Наздраве  Grinning

# 46
  • София
Честит рожден ден на Манчева! 

Честити месечинки на всички бебоци!
Ние сега ставаме,но пак не спахме почти цяла нощ  ooooh!
Ади,лек път мила и звънкай   Heart Eyes
ГалинаБианка,имам малко Лефакс само! Peace

# 47
Добро утро

АНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 48
man4eva,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

На всички половин-годишни бебоци: ДА СТЕ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ и радост за мама и татко!!!

Честити зъбчета, обръщанки и всякакви бебешки прекрасности!!!

bob4enka, За сусама: може да хапваш една супена лъжица семена от сусам. Може да си купиш сисамов тахан и да си го смесващ с мед, като халва става,мммммм

# 49
Манчева Честит Рожден Ден, само хубави моменти и много успехи ти желая!

Честито на всички месечинки!

# 50
Мами, искам да ви питам записали ли сте вече бебока на ясла ... детска градина ?Отвсякъде чувам че трябвало отрано да се направи това.

Иначе и аз не обичам особено домакинската работа, но съм си я вършила без проблеми ...досега ... сега с бебо никога не знам колко време ще имам преди да се размърка, за да сложа да сготвя нещо. С прахосмукането се занимава татито и той е главно действащо лице при къпането ... сама е абсурд да се справя защото юнаке е много подвижен и едвам го удържаме като го обърнем да му мием дупенцето.

mimsat, аз нещо съм изпуснала - какъв е тоя уред ? Майка ми има Цептер тенджера и всички ястия са супер вкусни и най-вече супер здравословни - с малко мазнина и малко водичка.

# 51
Ментина честита ви половин годинка  bouquet

Шехерезада честита половин годинка и на вас  bouquet

Моя мъж и той ми помага,немога да се уплача въобще Peace е 4инии не мие ама тя съдомиалната я върши тая работа,слага масата ,прави ве4ерята,сменя памперси понякога,дава му пюре,другото е моя работа Peace

На вра4ки и аз невярвах докато не по4ина татко и ходя само при една ХОДЕХ де,скоро не съм Simple Smile

# 52
  • София
Честит рожден ден, Ани - много прекрасна година ти желая, изпълнена с много любов, радост и прекрасни изживявания!
Честито и на всички месечинки!
И мен ме боли гърба. Той ме болеше още от края на бремеността и все си мислех, че като родя ще ми мине, но уви боли си ме и това е.

# 53
Манчева, честит рожден ден   bouquet

моя мъж върши всичката домакинска работа, но е направо вманиачен на тема чистота и ред и ме побърква  Crazy

# 54
Здравейте мили мами! Може ли да се запишем във вашия форум и ние сме августовско бебче 2007
Бебо се казва Величко роден е на 21,08,2007г.във ІІ МБАЛ София Роди се в 10,45часа 3,500кг.51 см.с цезарово сечение.Термина ми беше на 25,08.Ако имате въпроси питайте.О-о-о честит рожден ден на рожденичката и честита половин годинка на Гого Ако съм объркала нещо ме извинете.

# 55
Добре дошла на новата мама  bouquet

# 56
Здравейте мили мами! Може ли да се запишем във вашия форум и ние сме августовско бебче 2007
Бебо се казва Величко роден е на 21,08,2007г.във ІІ МБАЛ София Роди се в 10,45часа 3,500кг.51 см.с цезарово сечение.Термина ми беше на 25,08.Ако имате въпроси питайте.О-о-о честит рожден ден на рожденичката и честита половин годинка на Гого Ако съм объркала нещо ме извинете.

Елита1 добре дишла  bouquet и моя се роди на 21.08, 10,35 е килограмите ни бяха 3.040кг 50 см Mr. Green

# 57
  • UK
 Запис и от мен  Hug

# 58
Добре дошла Elita  Hug Заповядай при нас и се настанявай удобно  Hug
Оооооооооооо отбора на "родата" се е увеличил. Дошла е и бълдъзката   Joy

# 59
Честит рожден ден Ани!!!

Общи условия

Активация на акаунт