Отговори
# 60
Добро утро момичета!

Първо да ЧЕСТИТЯ ЮБИЛИЯ НА МАНЧЕВА! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, АНИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Чина Куна-малкият Алкесчо е много сладък! Пу, пу!
Манчева, Арвен-честити ви зъбчета!
Бобченка-аз всеки ден слагам по една супена лъжица със сусам в мюслите или овесените ядки! Дори добавям и белени слънчогледови семки, стафиди, мед и прочие.

ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА РОШЛЕТО, ГОГО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЕБОЦИ!
Елита-добре дошла сред нас!

Що се отнася до гледането на бебето-ние сами се справяме с мъжа ми с Персиян-Матей, нямаме баби около нас!
Таткото много ми помага, но не с домакинската работа, а с гледането на малкият мъж. Играе си доста често с нещо и го забавлява, разбира се това е добре дошло за Персиян, който непрекъснато иска купон!
Що се отнася до врачките, аз вярвам в тези неща, но си зависи и от врачката. До сега съм ходила при определени жени, които много познават! Въпрос на мнение!

Сега да ви разкажа на кратко моята одисея с бучките в гърдата!
Определено много съм изплашена. Появиха се онзи ден, днес ще станат вече два дни. Снощи след като Персиян се насука, като легнах на спалнята и какво да гледам-3 огромни бучки в долната част на гърдата, заемащи почти 1/2 от цицата. Звънях по лекари, изпаднах в ужас и като започна един рев, Персиян се стресира и като започна да пищи, не мога да ви опиша. Явно всичко усети! Не могя да го успокоя 2 часа, мъжа ми изпадна в ужас! Взех бутилка с вряла вода и започнах да масажирам, болките бяха зверски, просот не съм очаквала подобно нещо! Явно е станало за броени часове! Цяла нощ почти не съм мигнала. Сега слагам компреси от риванол на гърдата. Тази сутрин какво да гледам другата гърда и тя започнала да става така. Вече си побръках детето да яде почти на всеки час и да повръща след това. Цедя се, но това мляко не свършва. Вече намалям течностите до минимум и храната! Който има гладно бебенце да го изпраща при мен! Това в кръга на шегата, защото изобщо не ми е до смях! За 2 дни, от стрес, напрежение и умора съм свалила килограм и половина. ПРодължавам и  с компресите от ленено семе и прясно мляко. Ако до понеделник няма подобрение, ще ме пращат по доктори. Хайде оплаках ви се да ми олекне, защото аз трудно се плаша от нещо, но в този случай меко казано е, просто съм на тръни и пред срив!

# 61
Пиванова много кофти положение, а имаш ли температура?

# 62
Слава Богу за сега нямам температура!

# 63
Защото и на мен точно така ми се получи. Бучки в едната гърда, зверски болки, паника. Мъжа ми ходи да докара гинеколожката през ноща, имах температура и пих Парацетамол и антибиотик.
Дано се оправяш по-скоро че е много гадно Praynig

# 64
Хайде и ние сега да се наредим сред озъбилите се с две зъбчета едновременно!!! newsm44 newsm44 newsm44
Иначе за второ и трето даже сме решили, ама поне след 4-5 години. Mr. Green
а за чистенето.....няма да казвам сега, че ей сега мъж ми ак ми вдигна нервите,. Понеже все той чисти у нас и аз днеска един път реших да прибирам и той ми се скатава тука и не ще даже да си изяде закуската, че да мога да прибера масата #Cussing out
Пиванова бъзро да се оправяш!

# 65
Честит Рожден Ден на Манчева!!!! Много успехи и каквото си пожелаеш да се сбъдва!!!
Добре дошли на новите мамчета... Hug
За гледачките,аз бях пълен скептик,ходих за забавление,да видя какви са мошеници...
Но има една-единствена,която каквото ми е казала досега всичко е ставало,последният път като бях,не бях ходила с месеци,още преди да забременея последно,не ме познава,няма никаква информация за мен,тя е в едно забутано село тука,е позна,че имам детенце и ,че е момче,каза ми някой неща,които се случват сега,и ще се случват и по нататък други,това беше преди 3 месеца.Сега мисля скоро пак да отида да видим,какво би ми казала за напред, с нея говорим малко и като с психотерапевт.Тя е силно вярваща жена в Господ...
Пиванова,оправяй се бързо  Peace  Peace   Peace
Друго щях да пиша още,ама забравих...  newsm78

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 11:40 от Чина Куна с двата бастуна

# 66
  • София
elita_1,добре дошла!  Hug  bouquet
Пиванова,много неприятно  Rolling Eyes Дано бързо се оправиш! Praynig Hug
На мен ми помага таткото ама не много  Mr. Green Чистене,домакинска работа си е на мой гръб Mr. GreenСамо с малчо се занимава,но не храни и не сменя памперси  Crossing Arms
Честити зъбенца на всички бебоци Heart Eyes Да растат здрави и да не ги боли Praynig Heart Eyes    

# 67
  • Бургас

АНИ СЪКРОВИЩЕ ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКОТО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА  МНОГО РАДОСТНИ МОМЕНТИ С ДВАМАТА ТИ ЛЮБИМИ МЪЖЕ И ТЕ ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА ДА ТЕ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ.

Честита половин година на Рошлето моята любимка да расте здрава и весела за радост на мама и татко

Ребусче честити ви зъбаци на адаша,много здрави и бели да са
Добре дошла на elita_1,много хубави моменти да споделяш с нас
Абе някой да знае Гита къде се покри newsm78
Пианова пила ли си лецитин помага,а също Иви казваше за зелеви листа дано бързо минават тея неволи,къде пък по това време те нападнаха.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 11:50 от Чинка Минка

# 68
  • Earth
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ БЕБОЦИ. Половин годинка - леле как бързо минава времето ......

elita_1,Добре дошла!

# 69
Честити ви 2 зъбчета Ребусче. Да растат здрави и бели  Hug

# 70
Здравейте,мами!    bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АНИ!!!
БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА,МЪДРА И ДОБРА СЪПРУГА И МАЙКА!
[/color][/b]
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ ШЕСТМЕСЕЧНИ БЕБЧЕТА НИЯ,НАДЕТО И ЖОРКАТА,КАКТО И НА АЛЕКС!

ДА СА ВИ ЗДРАВИ,ПОСЛУШНИ И ЩАСТЛИВИ!

Добре дошла на elita_1! Hug
Весел уикенд ви желая! Grinning

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 14:15 от bini_og

# 71
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! Много сте мили и внимателни  Heart Eyes
А сега и почерпката:

Честити месечинки на всички.Много да са здрави бебчетата.
Ребусче честити ви зъбета.Да са бели и здравички.
Пиванова бързо да се оправиш  Heart Eyes
Добре дошла Елита  Hug

# 72
Бинии Ани и Ман4ева са едно лице  Mr. Green
Всъщност знам ли  newsm78  hahaha Joy Joy Joy
Ама колкото повече толкова повече  Hug

# 73
Добре дошла на новата мама Hug Hug HugТук е много хубаво!!!!!
Пиванова бързо да се оправиш   Praynig Praynig Praynig Peace Peace
Честити половин годинки на бебоците!!!!!

# 74
Ребусче хайде честито   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт