Първо да ЧЕСТИТЯ ЮБИЛИЯ НА МАНЧЕВА! ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, АНИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Чина Куна-малкият Алкесчо е много сладък! Пу, пу!
Манчева, Арвен-честити ви зъбчета!
Бобченка-аз всеки ден слагам по една супена лъжица със сусам в мюслите или овесените ядки! Дори добавям и белени слънчогледови семки, стафиди, мед и прочие.
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА РОШЛЕТО, ГОГО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЕБОЦИ!
Елита-добре дошла сред нас!
Що се отнася до гледането на бебето-ние сами се справяме с мъжа ми с Персиян-Матей, нямаме баби около нас!
Таткото много ми помага, но не с домакинската работа, а с гледането на малкият мъж. Играе си доста често с нещо и го забавлява, разбира се това е добре дошло за Персиян, който непрекъснато иска купон!
Що се отнася до врачките, аз вярвам в тези неща, но си зависи и от врачката. До сега съм ходила при определени жени, които много познават! Въпрос на мнение!
Сега да ви разкажа на кратко моята одисея с бучките в гърдата!
Определено много съм изплашена. Появиха се онзи ден, днес ще станат вече два дни. Снощи след като Персиян се насука, като легнах на спалнята и какво да гледам-3 огромни бучки в долната част на гърдата, заемащи почти 1/2 от цицата. Звънях по лекари, изпаднах в ужас и като започна един рев, Персиян се стресира и като започна да пищи, не мога да ви опиша. Явно всичко усети! Не могя да го успокоя 2 часа, мъжа ми изпадна в ужас! Взех бутилка с вряла вода и започнах да масажирам, болките бяха зверски, просот не съм очаквала подобно нещо! Явно е станало за броени часове! Цяла нощ почти не съм мигнала. Сега слагам компреси от риванол на гърдата. Тази сутрин какво да гледам другата гърда и тя започнала да става така. Вече си побръках детето да яде почти на всеки час и да повръща след това. Цедя се, но това мляко не свършва. Вече намалям течностите до минимум и храната! Който има гладно бебенце да го изпраща при мен! Това в кръга на шегата, защото изобщо не ми е до смях! За 2 дни, от стрес, напрежение и умора съм свалила килограм и половина. ПРодължавам и с компресите от ленено семе и прясно мляко. Ако до понеделник няма подобрение, ще ме пращат по доктори. Хайде оплаках ви се да ми олекне, защото аз трудно се плаша от нещо, но в този случай меко казано е, просто съм на тръни и пред срив!