Отговори
# 75
  • там някъде...
Честит Рожден Ден Ани !!!
                    Пожелавам ти здраве и сили, ползотворни дела,
                              топлота и доброта - дарявани и получавани,
                                                  дни на радост с усмивки и веселие
                                                      и много мигове на сбъднати мечти.....

Честити месечинки на всички малки буболечки!!!
Мама и тати много да слушат, да ви радват с много играчки и да не ви се карат за белите...

# 76
Eх най - сетне да остане време:)
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на Манчева, Гого.. Hug,   bouquet

Лимоне, няма такъв сладур. Ама на мама си прилича като гледам. Wink

Лулумба, супер. Ивая аха да се обърне, ама къде ти.. Mr. Green

Аз по врачки не ходя! Имам кофти случка с една дето ме преследваше по улицата и от страх й подарих златен пръстен, да не ме урочаса../това преди мниоооого време/. Joy

Снощи пийнах порядъчно винце на едно гости и сега ми е кеф. Беше супер приятно..Естествено мини-ту се сдоби с 2 нови екипа. Само че така и не я видяха хората. Ние  не я заведохме, защото са били в контакт с болно от Варицела дете. #Crazy
Такива ми ти работи..

Добре дошли на новите майки. Hug

# 77
МАНЧЕВА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВА И ОБИЧАНА ДА СИ!

Честито на сладките месечинки днес! Здравики да са!

# 78
Мислех че може и днес да излезем на слънце, но тук има бая вятър и няма да го извеждам. И без това мъжа ми е болен, много кофти Tired

# 79
Уф аман от тези болести  ooooh! Хайде всички болни бързо да оздравяват. Днес казаха по TV- то, че сме на прага на национална грипна епидемия. Ако я обявят незнам как ще ходим на консултация. Май ще поизчакаме Thinking

# 80
  • Варна
Манчева, нека си най-обичаната майка и жена на света, и винаги да си усмихната и лъчезарна!

Добре дошли на новите мами!
Честити зъбчета на бебчовците, да са много здрави!

# 81
Бинии Ани и Ман4ева са едно лице  Mr. Green
Всъщност знам ли  newsm78  hahaha Joy Joy Joy
Ама колкото повече толкова повече  Hug
Embarassed
Абе,вие всеки ден сте с различни никове и аз се сбърках!Поправям се!

# 82
  • София
Честит рожден ден, Манчева!
 Да си жива, здрава и много щастлива!

Честита половин годинка на бебчовците.

Хайде и аз да си кажа за броя на децата. Винаги съм искала да имам две, но с разлика поне 3 - 4 години, обаче стана фал Mr. Green и сега разликата им е 1 год. и 8 мес. Laughing. Много е трудно да се гледат две деца с толкова малка разлика, защото всяко иска своето и на голямото е абсурд да обясниш напр., че трябва да пази тишина докато бебето спи или, че трябва сега да си играе само, защото бебетотрябва да яде и т.н.
За помоща от татковците, ако не е мъжа ми, аз съм загинала. Чисти, готви, памперси сменя, деца извежда. Всичко, което аз правя вкъщи, го прави и той без да се налага да му казвам. Като види, че има някаква дом. работа за вършене е върши Grinning.
За врачките, аз не вярвам на такива работи Naughty.
Ребусче, честити ви зъбчета tooth. Да са здрави и бели.
Добре дошли на новите мами и техните слънца Hug.
Чао и приятен ден.

# 83
Бате Жоре ,мерси мерси,сполай ти...
Ма де не грабнем ние малката Ивая за невеста  Joy hahaha
Малкия и в София има имот(ако някой хора не го проиграят по к...ви) така,че няма се плашиш,осигурен е  отвсякъде  ха ха ха
Ние бяхме малко навън,тука времето е пролетно и е супер,но ходихме до магазина,че от няколко дни фотосинтезирах   Mr. Green Поне заслабнах яко...  Crazy Ся си апвам пастетче със шопска салатка,така е тука не село,всичко е спокойно,трапезата добра,слънце пече,птички пеят.... Joy Една чашка вино ще ударя,па и аз да видя що е то живот   Mr. Green
Честито на озъбилите се,айде бе ние кво направихме,малките ни минаха по зъбчета,а вече сме почти на половин годинка,ама ха ... Grinning

# 84
Пиванова, много неприята истария. Продължавай с компресите и масажчето преди кърмене. Ако намериш някой да ти бие една ампула окситоцин е добре. Окситоцина спомага за отцеждането на кърмата. Затова и в началото след раждането се усещат контракиции като кърмиш. Особено при второ дете е много осезателно. Хубавото е, че нямаш температура. Аз първия месец на два пъти бях с 39,8, зачервяване на гърдата и антибиотици и накрая спрях да кърмя, но щом нямаш температура и зачервяване, значи засега няма инфекция, а само някъде запушване. Изобщо ли не намаляват буцките когато накърмиш бебо?

# 85
...........
За помоща от татковците, ако не е мъжа ми, аз съм загинала. Чисти, готви, памперси сменя, деца извежда. Всичко, което аз правя вкъщи, го прави и той без да се налага да му казвам. Като види, че има някаква дом. работа за вършене е върши Grinning.

Наистина е трудничко с две деца и малка разлика. При нас е по-добре с тази разлика. Баткото много помага, не дава никой да вдига шум, когато Вики спи, забавлява я, ако примерно простирам, готвя, чистя..... абе голям човек вече Peace Повече помага, отколкото да пречи. Иначе не съм го оставяла да я гледа, а аз да изляза от къщи, не смея още.

# 86
Добре, че е терасата..Simple Smile
Чине, да мятам предбрачния договор тогаз.. Joy

# 87
  • София
МАНЧЕВА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!!!

Ние сутринта излизахме за 1 час навън. Помръзнахме с една съседка в градинката, но на беба и се отрази много добре.
Колкото до домакинската работа- аз съм решила въпроса - имам миялна машина, голяма - всичко бутам в нея. Най ми е омразно гладенето Close от всички задължения. Нашият татко много помага - гледа основно баткото - сутрин го буди, облича, води на градина, следобед го взима, играят у дома, храни го, слага го да спи - абе с 2 думи аз нямам много-много грижа за него Embarassed. Аз съм с беба, мое задължение са грижите за нея.
Айде отивам да спретна някой сладкиш, че ще имаме гости довечера и трябва да представя Wink

# 88
  • Златна Добруджа
Всички сте по разходки гледам, и ние я свършихме тази работа  Grinning Оаче слунцето мами - изглежда хубаво, обаче вятърът реже...

Благодаря за пожеланията  Hug
Чине, е на - на половин година е вече Рошлата, обаче зъби - нъц  Whistling Все забравям да ти кажа, че малкия е голям красавец, ще разбива сърца   bouquet

Гитааа, къде си  Rolling Eyes /това в случай, че четеш, а не пишеш/

# 89
ПИВАНОВА,сега прочетох за твоя проблем.
Като начало е хубаво да се успокоиш,на мен също ми се е случвало.Освен топлите компреси,горещ душ и масажи е добре да пиеш по една капсула Лецитин от 1200 мг дневно.Той не позволява слепването на мастните клетки от което всъщност се получават бучките,това са запушвания на каналчетата.При мен това винаги е помагало.Не прекалявай с изцеждането!
Дано всичко да се оправи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт