Анатомията на Грей - 5

• 33 670
  • 465
  •   1
Отговори
# 60
  • София /Абсурдистан
А има ли някъде субтитри за 14 епизод, че аз не ги откривам никъде?

# 61
  • Countryside
А има ли някъде субтитри за 14 епизод, че аз не ги откривам никъде?
Аз намерих английски субтитри оттук

# 62
# 63
  • Варна
Да вземат да върнат Адисън и Бърк, че беше тръгнало да става боза. Ама едва ли, особено Бърк. Ако не потръгне Частната практика, Адисън може и да се "върне" Simple Smile

# 64
Аз не ги броя по номер епизодите, но последната не беше за Адисън.
За Адисън се казваше Piece of My Heart
а последната е The Becoming
имаше стачка на сестрите, които не искаха да оперират с Марк.

# 65
# 66
Абе момичета,аз да ви питам като го теглите този сериал субтитрите харесват ли ви?

Относително. Бих ги гледала и без. Най - дразнещ ми е дублажът на български.

Тъкмо ще ги гледам заедно с 14-ти Simple Smile

# 67
  • Разпиляна във въображението
Аз бих искала Мередид да се събере с Шепърд. Тази новата сестра ми е доста безлична. Повече я помня в ролята й в "Бойна звезда Галактика" отколкото тук да ми е интересна. А там тя се появява още по-малко

# 68
Тази новата сестра ще е поредната с разбито сърце, жал ми е за нея. Мередит и Дерек ако не се съберат ще скитат по ергенски доста време, но никой от тях няма да срещне голямата любов. Така мисля аз, очевидно са си един за друг, предполагам и сценаристите се придържат към тази линия. Ако ги разделят окончателно сериалът доста ще пострада.

# 69
Сериалът започна да става прекалено драматичен с тези любовни истории.
Някой беше споменал, че може би ще махат Изи и наистина, тя все по-рядко се появява. 
Ще е много жалко.

# 70
  • Countryside
Мен ми хареса новата серия, по-добре беше от предните 3, като че ли  Thinking Мередит има индикации за промяна, те вече я направиха тотално куку, дето мисли само за самоубийства и  мазохизъм  ooooh! А Дерек с това неговото иди ми дойди ми, почва адски да ме дразни, но вина за това има И Мер. Интересно се развиват образите на Лекси и Джордж, както и Кали. Изи нещо много западна, Алекс се кофти неща му се случват, Слоун също почва да ме радва  Mr. Green

# 71
# 72
Дали защото бях много уморена като гледах серията, не ме грабна. Мередит я трансформираха в тотална жертва, не ми харесва такава,Дерек също стана сив и тъжен, Кристина дръпна шалтера - време беше, а Изи все повече я обезличават.Джордж тъпче на едно място, както и биг бос - Уебър. Кели адски ме дразни, персонажът й е безполезен, Марк губи от чара си, Алекс продължава да е загадка за мен, което е добре - все така ме интригува. Бейли е моята звезда в сериала.

# 73
Днес дозата е двойна.  Party 16 и 17 епизод за заедно по случай края на 4ти сезон.  Sad
Заповядайте!

# 74
  • София
Ееееееее благодаря   bouquet. Свалям ги веднага

Общи условия

Активация на акаунт