Варненска лИбовна - 34

• 16 097
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета  Simple Smile привет на новите мами  Hug искам да ви питам, вчера за първи път взех от кухня храна, много ми хареса тази която е до нас, обаче детито не я иска, свикнала е с пюретата дето и давам ко да прая да изчакам ли да я прояде или да си продължавам с пюретата и да и готвя манджи, ма то не е гаранция че и мойте манджи ще ги яде де  Thinking та кажете ваште малчугани как бяха и ко да правя с мойта принцеса, много искам да прояде кухня  Praynig щото иначе май ми жална  ooooh! да и готвя или пък тез скъпите пюрета  Crazy

# 76
софи моят виктор започна да хапва от кухнята като направи седем месеца и половина.до тогава хапвахме пюретата на хип и гербер ...от време на време нестле. Но откакто започна да яде от готвеното в кухнята ,другото готово ядене в бурканчетата вече не му харесва така. Според мен изчакай малко и пак опитай да даваш от храната.Може просто точно тази храна ,супа или основно да не и харесват. При нас не е имало нито минутка чуденка да яде ли от манджичките или не...веднага ги прасна  и му харесаха. Но деца разни...някой по трудно свикват. Изчакай малко и опитай пак.

# 77
  • Откъм Варната
sofi82 Митака никога не е бил на кухня, и не е ял готови пюрета, аз му готвя от как се е родил, да ти кажа не е много трудно да се готви на детенце

# 78
Здравейте момичета Simple Smile
Да се присъединя и аз към вашата темичка.
Казвам се Деси, на 24 години съм и очаквам моето първо съкровище на 1 август  Heart Eyes

# 79
Ааа.. и живея в Аспарухово (засега)

# 80
Ааа.. и живея в Аспарухово (засега)
Ми засега си ми в квартала.........добре дошла.   bouquet

Софи и аз мисля, че твърде рано си и дала кухня. Мойто джераме е от злоядите и аз се опасявах, че ще си докарам фалит с тези пюрета, но като я записах на кухня си хапваше, но беше на 8-9 месеца. Изчакай още 1-2 месеца и мак пробвай. Калина е права, че отначало не е много трудно да готвиш за бебчо, но все пак си изисква време с което предполагам не разполагаш в изобилие.

# 81
здравейте!!!
 Peace
ние поръ4ваме торти от Краси Бекярова-има албуми,а може и фототорта...цената е според големината и броя на пар4етата- централата е на Ю.Венелин/зад Макдоналдс Драйв/ а малка сладкарни4ка,която приема поръ4ки има на Цар Асен /където минаваше тролей 86/,пресе4ка е на Цар Освободител ,срещу фото Фуджи Wink

пак ни задуха вятъра и сме вкъщи...утре кака Ели се връща на градина- да видим за колко...уж вси4ки са здрави,а ве4е 3 майки срещнах и децата карали ангини...ех...защо пускат болни деца в групатаааааа!!!!!! #2gunfire #Cussing out

# 82
 увеличават се младите жители в района..../Аспарухово/ не че е моя район ама ми е наблизо поне Simple Smile

# 83
Момичета,кога го затвориха Хиполенда до Практикер.
Днес отивам и оп нема го,работници мажат тавана.
Само този в МОЛ-а ли остава?
Този ми беше много удобен.

# 84
  • Варна
Момичета,кога го затвориха Хиполенда до Практикер.
Днес отивам и оп нема го,работници мажат тавана.
Само този в МОЛ-а ли остава?
Този ми беше много удобен.
Хиполенда в Практикер го затвориха преди около 2 седмици и ще бъде само този в мола.

# 85
здравейте!!!
 Peace
утре кака Ели се връща на градина- да видим за колко...уж вси4ки са здрави,а ве4е 3 майки срещнах и децата карали ангини...ех...защо пускат болни деца в групатаааааа!!!!!! #2gunfire #Cussing out

Мариелка ,очаква се да обявят грипна ваканция евентуално от идния понеделник.Днес имаше среща в РИОКОЗ за да обсъждат дали и кога да се спрат и женските и детски консултации.....май върви към ваканция в школата и градините

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 17:15 от daninka

# 86
  • Варна
софи мойто чаве го метнах на 7-8 месеца, ядеше само пюретата от кухнята, то да ти кажа честно и аз не бих яла другите мазночи Sick та затова се отказах. на Гербер са сравнително по-ефтини пюретата , иначе пробвай да и правиш манджички,не отнема чак толкова време - взимаш замразени зеленчуци на кубчета и вариш+малка щипка сол, само картофа дето трябва да се бели и реже,после пасираш и готово -манджа за цял ден Peace
е сега мойта претенция не всичко яде,но тя се е метнала на баща си  #Cussing out

момичета да ви се оплача - от няколко дена здраво ми се опънаха нервите вкъщи, и така като не можем да излизаме направо ме стяга душата Sad
днес изпращях тотално Rage , набих кучето и го изритах на терасата (ще ви спестя подробностите) Rolling Eyes
ходих с Лора до Пикадили - ГОЛЯМА грешка,(и туй ще ви спестя) но на мъжа ми все много му знае устата  Close и чак получих нервен тик !
та съм решила като взема парички накрая на месеца да възам някъде САМА !!! за уикенда да си почина че направо ще утрепя някой  Rage
ето оплаках ви се белким ся ми олекне Rolling Eyes

добре дошли на новите редици  bouquet

# 87
sofi82 в началото изобщо не харесвахме кухнята.Записах го на 6 месеца.Дори го хвана разтройство,макар да беше захранен съвсем прилежно.По коледните празници го спрях и сега яде,че ушите му пращят

# 88
  • Варна
софи момичета да ви се оплача - от няколко дена здраво ми се опънаха нервите вкъщи, и така като не можем да излизаме направо ме стяга душата Sad
днес изпращях тотално Rage , набих кучето и го изритах на терасата (ще ви спестя подробностите) Rolling Eyes
ходих с Лора до Пикадили - ГОЛЯМА грешка,(и туй ще ви спестя) но на мъжа ми все много му знае устата  Close и чак получих нервен тик !
та съм решила като взема парички накрая на месеца да възам някъде САМА !!! за уикенда да си почина че направо ще утрепя някой  Rage
ето оплаках ви се белким ся ми олекне Rolling Eyes

добре дошли на новите редици  bouquet

Е, по -спокойно де. В това лошо време всичките сме изкукали като не можем да извеждаме дребните. Аз за това днес цял ден съм в нета - хем да не скучая хем да не ми е нервно. Дребното ходи наоколо и мрънка, ама ще се лиши един ден от пълното ми внимание.
Кога ще се стопли  smile3514

# 89
Благодаря ви момичета за съветите  Hug и ще ви послушам, ще изчакам още някой друг месец пък може и да се пробвам да забъркам някоя манджа  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт