Момичета направо ви съчувствам за това ,че се чувствате така затворени в това студено време.Аз лично не мога да се свъртя в къщи по цял ден и да се занимавам само с децата.Именно затова / а и понеже маминките не работят/ ходя на работа на половин ден.Хем сред хора ,хем контакти ,хем парички.....после разведрена се връщам при дечурлигата и честно казано е много по добре. Ама кво щях да правя ,ако нямаше свободни маминки.
..акъла ми не го побира. Е какво да не го побира..
.щях да си налегна парцалките и да търпя търпилото за разходки в по топличко време...но така и бабите се разведряват ...дето ще ми висят с мен в къщи по цял ден...ей на и за тях радост и занимание и за мен възможност да не изгубя позициите си там....
където ми е хвърлено част от сърцето /по голямата част е за деца и мъж ми де...не съм чак такава работохоличка ....
/за възането тотално- при мен е невъзможно...с двете обични чеда, с любимият мъж ,с прекрасният персийски котарак....всички чакат на мен
...ама лИбов варненска..
до утре
днес бяхме на консултация вратата на колата за малко да се обърне като вадих малкия
някоя мацка в моя район няма ли
Ходи и постоянно си повтаря Дай, дааай, дааайййй на песничка ... 

Казаха ми за ампулите на Lierac,някой да ги е ползвал????Приемам и други предложения на изпробвани средства!!!

Купих подарък на детето и сега си се треса от нерви в къщи, но мисля да подремна. Стана много дълго, но трябваше да си излея мъката. Извинете ако съм била досадна.
.добре,4е има и добри доктори,4е да правим разлика...ами- ще я сменяш след някой и друг месец...ние сме доволни от нашето педи и сестрата/да 4укна на дърво!/винаги ме съветва кога да отида ако има хора пред кабинета,за да не вися...после по4ваме с хомеопатия,а не с антибиотика,дава направления,питам и ми казва за лекарствата...ок е !