Варненска лИбовна - 34

• 16 120
  • 289
  •   1
Отговори
# 90

Момичета направо ви съчувствам за това ,че се чувствате така затворени в това студено време.Аз лично не мога да се свъртя в къщи по цял ден и да се занимавам само с  децата.Именно затова / а и понеже маминките не работят/ ходя на работа на половин ден.Хем сред хора ,хем контакти ,хем парички.....после разведрена се връщам при дечурлигата и честно казано е много по добре. Ама кво щях да правя ,ако нямаше свободни маминки. #Crazy..акъла ми не го побира. Е какво да не го побира.. hahaha.щях да си налегна парцалките и да търпя търпилото за разходки в по топличко време...но така и бабите се разведряват ...дето ще ми висят с мен в къщи по цял ден...ей на и за тях радост и занимание и за мен възможност да не изгубя позициите си там.... bowuu където ми е хвърлено част от  сърцето /по голямата част е за деца и мъж ми де...не съм чак такава работохоличка .... Peace/

за възането тотално- при мен е невъзможно...с двете обични чеда, с любимият мъж ,с прекрасният персийски котарак....всички чакат на мен Shocked и аз кво да правя.....правя квото мога,че и повече понякога. Sick...ама лИбов варненска.. Rolling Eyes.като заглавието на темичката ни.От мен  Hug до утре

# 91
офф как я карате в тоя гаден вятър newsm78 днес бяхме на консултация вратата на колата за малко да се обърне като вадих малкия ooooh! някоя мацка в моя район няма ли newsm78

# 92
Как да я караме........нерви и депресия  Laughing смея се аз ама и на мен ми се плаче. Искам и аз отпускаааааа  newsm45

# 93
Как да я караме........нерви и депресия  Laughing смея се аз ама и на мен ми се плаче. Искам и аз отпускаааааа  newsm45
Сватя, отпуските догодина  Whistling
Аз да се похваля че само захранването е дало фира и една перка, която е причинила късото. Сега съм със захранване на заем докато си купя.
Малкото зло не заспива преди 12. Вари го, печи го, все тая! И цял ден буден да стои пак не ще! Прави опити да излезе и влезе в кошарата през решетката и на пода - удава му се! От тази вечер НАЙ-ПОСЛЕ и той пляска с ръце. Обаче се чудя дали митничар ще става?  Thinking Ходи и постоянно си повтаря Дай, дааай, дааайййй на песничка ...

# 94
привет момичета,днес слънчево ама бахъРРРРРно...Преди малко прочетох прогноза за февруари-в началото щял да е слънчев и приятен около 13 градуса се очаквали-така че може и да стане за яхване на количките и на разходки.

ooooh! някоя мацка в моя район няма ли newsm78

кой е твоят район...гледам пишеш до морето, то и ние сме там бе...баш до морето...над Димят.

Булка Марулка какво е това будно детенце до посред нощ ...в 12 да заспива....леле  Shocked ужасТ...че кога спи това дЯтИ..... hahaha така- така от сега за дискотеки се готви Simple Smile

# 95
Добро утро  bouquet
Ние снощи направихме спален маратон hahahaот 23-6.30 ShockedКато видях часовника не повярвах,толкова не съм спала от както бях бременна Mr. GreenМалката ми е герой,ама да видим днес какви ще ги готвим Laughing
Мамчета да ви питам,нещо ефикасно за стрии да знаете,че корема ми е ужас SadКазаха ми за ампулите на Lierac,някой да ги е ползвал????Приемам и други предложения на изпробвани средства!!!

# 96
ВАНЯ,добре че сте си поспали като бели хора.  bouquet
Ами ти с какво се маза по време на бремеността-тогава трябваше силно да наблегнеш на мазилата.Аз се мазах още от 4-тия месец с кремчетата на Мустела....незнам дали от тях е ефекта или  от бог знае какво...но не ми се появиха стрии.За вече появили се ... newsm78  хммм....има един серум пак на Мустела....уж помагал....НО  лично аз не съм сигурна ,че вече показали се тези  hahaha гадинки могат да се скрият,поне не напълно .Сигурно може да се подобри състоянието им ...абе опитай и с тези ампули ....Сега се сещам още че при първата бременност не се мазах с  изобщо нищо  специално и пак нямам стрии -та мисълта ми е ,че е до типа кожа сигурно....ама нека кажат и други мами...може при някой мазането след появата на стрии да е имало ефект.

# 97
  • Откъм Варната
...Мамчета да ви питам,нещо ефикасно за стрии да знаете,че корема ми е ужас SadКазаха ми за ампулите на Lierac,някой да ги е ползвал????Приемам и други предложения на изпробвани средства!!!

Няма нищо за стрии, поне аз така знам след многото изчетена информация, появилите се вече стрии се махат само с операция, кофти е, ама ко да праим, и моя корем е като географска карта  Cry

# 98
  • Варна
махат се само с отстраняване на кожата Laughing
няма начин, това са разкъсани еластични влакна, с каквото и да ги мажеш - няма да зарастнат Sad
аз съм цялата като одрана от стадо бесни котки Rolling Eyes гърди,корем,баджак, всичко,даже на триъгълника имам Shocked с времето избледняват но си остават  Rolling Eyes

някой навитак да направим едно кръгче? то за седене на барче не става,че ще ни измръзнат подробностите,ама ако ходим?

# 99
Да похваля варненските лекари и прилежащите им лаборатории  Rage

Аз днес голямо премеждие изживях. Звъни ми рано сутринта педката и ми каза, че Теди е с анемия и да ходя да ми изпише нещо, защото хемоглобина и е 94 при норма 120 и разговора прекъсна.  Shocked Звъня пак, дава ми свободно, но не вдига. Полудях. Звъня на мъжа си да идва да си вземем изследванията и да ходим на друго място......ама рева вече с глас. Дойде за нула време той, отиваме в поликлиниката, но мойта педка липсва. Само една непозната сестра се мота вътре. Почаках аз, ама нервите ми опънати и влезнах вътре и казах на сестрата да си ми дава изследването да ходя да се оправям (междувременно съм звъннала още 1000 пъти на педи, ама без резултат). Отидох в една лабораатория, която предварително ми бяха похвалили и жената ме гледа невярващо и казва: Ама дъщеря ви с вродена анемия ли е? Ама аз на 6 месеца като я изследвах всичко си и беше наред. Поуспокои ме жената, боцна Теди и веднага погледна хемоглобина, а той 118. В този момент щях вече да се строполя. На кого да вярвам, да се радвам ли, да удуша ли педи (за безхаберието и) и скапаната им лаборатория (за некадърност).  #Cussing out Купих подарък на детето и сега си се треса от нерви в къщи, но мисля да подремна. Стана много дълго, но трябваше да си излея мъката. Извинете ако съм била досадна.   bouquet Но нямате идея през какъв ад минах и колко се обвинявах, че съм лоша майка и не си гледам детето.

# 100
  • Откъм Варната
Пижу споко, хич не им се връзвай на дофторите и не дей да тъпчеш детето с люкарства излишни, ако искаш а си спокойна давай и да хапва повечко месце, жълтък слагай по малко в манджите, и каша от елда можеш да и правиш 1-2 пъти в седмицата за закуска, в елдата има много желязо, ама ако вземаш  гледай да не е бланширана, а натурална, че бланшираната е мноо кофти

Hug

# 101
милата.. Praynig.добре,4е има и добри доктори,4е да правим разлика...ами- ще я сменяш след някой и друг месец...ние сме доволни от нашето педи и сестрата/да 4укна на дърво!/винаги ме съветва кога да отида ако има хора пред кабинета,за да не вися...после по4ваме с хомеопатия,а не с антибиотика,дава направления,питам и ми казва за лекарствата...ок е ! Peace
най-важното е да са здрави децата ,ама на...слу4ват се слу4ки!не можем да ги лекуваме сами... #Crazy newsm78
Данинка,дано да става ве4е за разходки,4е пуснахме корени...гледам аз времето в яхоо- то - повишават се градусите,но и вятъра да спре ина4е файда никаква... ooooh!
айде - дано в петък или в събота да сме навънка!!!
Peace Peace

# 102
Пижу ,Пижууу твойто доки да ми го пратиш да го ритна силно отзад,обещавам ще си я прибирате чак от Виница #Cussing out

# 103
Пижулинка горкичката, не се трови. Наистина са скапани лабораторий. Преди време и мен ме изкараха че съм направо за трансплантация. Побърках се от нерви и те разбирам. Коя е тази лаборатория кажи да не попаднем там.

Vania 84 аз съм ползвала тези ампули когато родих първото хлапе, купих си цяла кутия, но без резултат. Хем се мазах толкова усърдно. Сега след второто имам още повече и се пробвах с Мустела, но пак нищо. Така, че както казват и другите майчета, нищо не помага от мазилата.

# 104
Здравейте момичета! Рядко пиша, но ви чета редовно! Искам да попитам някоя от вас дали е ползвала пюренца Sunval и Bebevita и ако ДА къде мога да ги намеря, доволна ли е?

Здравейте и от мен ! Бебката ми е вече голяма, но едва сега се включва нейната мама  Simple Smile
Бебевита има в Кауфланд . Давала съм само тиква за сега и бебка я хареса.  eat

Общи условия

Активация на акаунт