43та Американска чакаща поредното бебче-давай Индиана

• 13 399
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Я сега да кажете има ли тука хора, които мислят че стол за хранене не е нужен  Thinking
Искам да избегна покупката на излишни вещи, защото нямам никакво място и защото ще ми е трудно да го мъкна обратно в САЩ въпросния стол, но ако свикна Ноли да ми яде на коленете, няма ли това да му се отрази зле на самостоятелното ядене по-късно.

Джена, сериозното наистина ли е сериозно? Shocked Grinning Grinning

За стола, ами като го оставиш сам да се храни, ти ли ще го държиш пак? Щото той дребосъка не може да седи на голям стол доста дълго време без да падне милион пъти Simple Smile Аз съм привърженик на самостоятелното хранене- слагам купата пред него на стола и да се спасява  Laughing Joy

# 211
Кой питаше за филма Добра година  Rolling Eyes, все така става, че не мога да го изгледам, но определено бих се върнала в Южна Франция за по-дълго време...много е хубаво там. Ще гледам и Sweet land, звучи интересно, благодаря за препоръката.
Ирка, дано минава бързо времето...надявам се, че си имаш другарчета около теб и да не ти е съвсем самотно  Hug
Biz страхотни пътешествия ти предстоят, най-благородно ти завиждам. Дано успеете да се видите цялото семейство family.
Относно 14.02 не си падам особено по тази сърцата розово-червена истерия, много се изкриви концепцията в последно време, иначе не пропускам повод за подаряване на подаръци, много обичам  Gift. Напоследък взех да се изчерпвам откъм идеи, а и изискванията са много-да не е тежко и чупливо, за да мога да го изпратя, а ентусиазмът ми окончателно се изпари, когато отворих пакета изпратен ми за Коледа и вътре имаше едно гоооолямо нищо. И сега някоя космата пощаджийка се кипри с бикини на Викториа'с сикрет  smile3532 #Silly..халал да и са  Tired. А иначе снощи си получих подаръка за няколко Св. Валентиновци напред - билет за концерта на Бон Джоуви в Атланта  newsm44...остава и виза да ми дадат. Сега трябва да мисля как да се реванширам с нещо нечупливо и непримамливо за "Български пощи"  newsm78.

# 212
....билет за концерта на Бон Джоуви в Атланта

Ей сега вече спечели много приятели в темата Laughing

мерси за пожеланията.

# 213
Сега трябва да мисля как да се реванширам с нещо нечупливо и непримамливо за "Български пощи"  newsm78.

реванширай се с билет за мероприятие, на което ти не би отишла, но той ще се зарадва. примерно ето от тук www.ticketmaster.com
хем не го мислиш, дали ще стигне, хем уважаваш на човека правото на личен вкус, хем не си принудена да си там  Mr. Green

за джови и аз се чудя, дали да не идем, ще са в наше село в началото на април..

# 214
Джена,ниц де.Св.Валентин няма нищо общо с  бан от комунизма.Просто си е некъв католически/холмарк/цветарски магазин празник.Нямам нищо против него.Който го празнува,весело да го отпразнува  bouquetВсе едно да се очудиш защо американци,които живеят в БГ, не си правят питка с паричка за Бъдни вечер.
  Clairette ,блазе ти.Да хвана и аз да отида и на това им турне,а?Три пъти за щастие,дето се вика Mr. Green

# 215
И на мен ми се загуби за пръв път пратка по пощата до България. Седем години пращам и не ми бяха крали... Пратих на приятелка готин планър... Тц, няма го... Мърльовци.

# 216
Тъкмо ме хващате в крачка ядосана на БГ пощаджиите  #Cussing out - на мене ми се изгуби колет с МНОГО дрешки за Ноли. На кой му трябваха бебешки дрешки не разбрах. Пратката "пътува" вече 20 дни - с водна костенурка явно ще да е, иначе стигат за макс седмица.
... аз обаче си знам, и я застраховах, да видим пратката или парите първи ще пристигнат...

Анет, благодаря за интереса, Нолевата глава е видимо ок, дано никога да не чуя за проблем следствие от свободния полет.   bouquet

Джена, сериозното наистина ли е сериозно? Shocked Grinning Grinning

Тандурка, кога съм ви лъгала, бре!  Mr. Green
Да ме видиш в гимназията как се червях в часовете по литература като не можех да обясня какво е мислел поета (разбирай роднината)

за билетите на Бон Джови - на един хвърлей разстояние от нас, Бон Джови изнесоха 10 концерта подред и аз не можах да отида послучай господина в подписа ми...
та исках да ви кажа, не знам как купувате билетите, но моя съквартирант и двата пъти купи floor tix броени дни преди концерта от Ибей за face value. Искам да кажа, че floor е културно, със столчета и не е много гъчкано изобщо... да имате идея де, ако не знаете already.

за столчетата още някой?

# 217
За пощите направо не ми се говори! Баба ми с последните си пари е купила 2 мартенички за децата и две картички ( нищо че съм и казала да не праща, ама баби), пристигна плик само с една картичка вътре, без писмо на лист, без мартенички.  Rolling Eyes

Джена, въобще не съм те подозирала аз в таквизи родословни връзки Wink Joy

# 218

И-и-и, и аз да се изкажа. С мене приключва рода на Йордан Василев. Но нито него, нито Блага, нито Хани някога съм срещала.  Embarassed

# 219
И се спотайвате, а ?  Laughing

# 220
Джен, за столчето аз да кажа Naughty
Отгледала съм сина ми без това столче и не си спомням да съм имала притеснения или затруднения .Нямам намерение и сега да купувам.

# 221
Тъкмо ме хващате в крачка ядосана на БГ пощаджиите  #Cussing out - на мене ми се изгуби колет с МНОГО дрешки за Ноли. На кой му трябваха бебешки дрешки не разбрах. Пратката "пътува" вече 20 дни - с водна костенурка явно ще да е, иначе стигат за макс седмица.
... аз обаче си знам, и я застраховах, да видим пратката или парите първи ще пристигнат...

Jenna не се отчайвай още, обикновено пътуват около месец, има надежда да не се е изгубило, но при всички положения е много гадно усещането да те окрадат по този долен начин. Аз се почувствах като пълен глупак като си отворих пакета и вътре нямаше нищо, реших дори че нещо не съм го отворила от където трябва (беше от онези пликове с ватата)...търсих, търсих, рових ама нищо...предпочитам нищо да не бях получавала, пред празен плик  ooooh!.
Относно Бон Джоуви, не знам до кога си в Бг, но има слухове че ще идват и дотук лятото, тъй че можеш да го видиш. Аз май малко се попрецаках с билети те от този сайт за онлайн продажба, от където ги взехме, местата са малко кофти, но не ми се рискуваше да изчаквам повече...даже не ми е минало интервюто за виза и вече се оборудвах с билети  Thinking.
Тина на твое място, ако имах възможност не бих го пропуснала...сега ако кажеш, че и Саймън си виждала на живо  coolcool Та ако има още някой за концерта на 1.05 в Атланта-свиркайте да сформираме агитката  newsm44.
Зора мерси за идеята и аз съм го обмисляла това, но той се сдобива с безплатни билети ежеседмично и няма да блесна много с такъв дар  newsm03. Ще го измисля, имам още малко време.

# 222

въх , Тандурка, какво сега казваш... не ми отива такъв роднина, начи   Scream  
аз не толкоз проста, колкото се показва, да знайш... отличничка бях в училище, valedictorian - в college  smile3529
не съм се засегнала, само си приказвам  Mr. Green

Макси, как точно го отгледа без стола - на ръце ли го хранеше, до каква възраст, моля те обясни ми "логистиката"?

Оранжевко,
Аз вече пътувах с Бугабуто по самолетите, изобщо не е проблем, но ако все пак настояваш, препоръчвам Макларън, по специално ето тази (тя е най-леката им). - http://www.fao.com/catalog/product.jsp?productId=7597&catego … oller+by+Maclaren
айде, стига спам от мене

На тази страница има и други модели, но те са тежки почти колкото Бугабуто, предимството им е че се сгъват много лесно, недостатъка - според мене са невъзможни за маневриране по улиците в БГ. (нали съм в БГ сега, имам опит Wink

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 02:14 от Jenna

# 223
Джена, сега се обяснява садкодумието и дар словото, което имаш Hug
за столчето- аз чак сега купих, до сега го слагах в бъмбото ( супер подвижно- на земята, на плота, на маса...) и така го хранех човечко.
да направя реклама на boon, но супер столче, може да се коригира височината, мога под барплота да го сложа, мога да го сваля, махна трей и да го сложа до масата, за да яде с нас (когато ние ядем там). има допълнителна преставка за трей за смяна, няма ръбове и ъгли където да се събира боклук, много съм доволна, да знаете Mr. Green

за пощите, на мен до сега нищо не ми се е губило, но всичко със застраховка пращам.

тандури, ужас за рецептите. какво искаш да и пишеш на испански? в гугъл може да сложиш текст на английски и да го преведеш на испански, копи и пейст в блога и на тази безочливица.

Хиър
, и ти от известен род.

моя мъж  идва по майчина линия от Хенри първи и други древни владетели със синя кръв, а моя  пра- пра- пра- дядо бил.... поп Blush Laughing

# 224
Родих преди края на темата! Рапорт даден!!!  bowuu

Разтопихте ми душата с тези мили пожелания, както Ангелината - гърдите ми с тази здрава захапка  Hug

Все още всичко е твърде невероятно и нереалистично за да ми се случва на мен...болезнено, смешно, перверзно, изнервено и НЕДОСПАЛО!

Моята малка пираня /красавица - според баща и/ се роди в 13.50, 28.01.2008 след 11 ч в болницата, 4 ч пушване и 25 мин секцио. Таткото и детето са много добре, майката - на ръба на нервна криза, което е нормално... Shocked

Очаквайте нови епизоди на вопли от болка, ако не ме изритат с лаптоп, камера и дете накуп  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт