43та Американска чакаща поредното бебче-давай Индиана

• 13 397
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Индиана, ха честито ти прибиране   bouquet (или ти от болницата пишеш?)

За пощите и на мен нищо не ми се е губило, пу пу, да не им е уроки fingerscrossed

Аз съм 978,456та за наследяване на френския престол  bowuu  Wink. Първата бг жена пилот ми е пра-леля и съм дотам с известните роднини.

# 226
Джена, неее, просто казвах, че нямате физическа прилика! Laughing Ти пък какво си помисли! Laughing

Индиана, ако имаш нужда от нещо свиркай! Peace

Бенсън, то се намери кой да пише така или иначе, дано вземат мерки, защото е отвратително! Peace

# 227
Очаквайте нови епизоди на вопли от болка, ако не ме изритат с лаптоп, камера и дете накуп  Crazy
Бързо възстановяване и прибиране в къщи  Hug. Очакваме и снимки с красавицата на тати  4470

# 228
Индиана, добре се завърнала Hug. малее ти водиш по родилни патила. Добре, че всичко е минало вече и с те добре с Ангелина.

за  летните колички- аз имам маclaren- хт и не я сменям за никоя друга от този род колички. маневрена, лека., няколко позиции на облегалката....
стига реклами от мен за днес Wink

ако на някой му предстои избор на количка, ето ревю на по- популярните, тествани по улиците на Ню Йорк:
http://nymag.com/shopping/features/43312/

juturna, да не се окажете далечни роднини с мъжа ми Laughing, че и той има френски ройалти в семейната история

# 229
Джен, хранех го на всички възможни места ,на които можех да го закрепя седнал или прав .В мен също съм го държала , а когато порасна достатъчно , за да може да седи сам на стола му дадох възможност и сам да се храни , но честно казано , беше ми много по-лесно и бързо да го нахраня аз отколкото да го оставя да маже и половината храна да е на земята.
То верно , че и на столчето за хранене , може да го сложиш и нахраниш и е удобно  , но не и крайно необходимо (за мен поне). Да не говорим , че има и деца , които изобщо не обичат да са вързани там.

# 230
Индиана,казвай кога между контракциите намери време да надзърнеш във форума,та и да ни обвиниш в спестяване на ценно инфо:)) Щипни баракудата по нослето и дай 2-3-5 снимки насам.
 Clairette ,за СаймОн ще се чуе,ако се случи  Laughing
 Аз си давам малко почивка от темата....не съм от знатен род Rolling Eyes

# 231
Индиана, добре завърнала се! Чакаме снимки!  bouquet

# 232
  • Boston, MA
И аз не бях сигурна за стол, но без него не знам как.... нали все пак трябва да си стои и занимава по някое време само детето?

Гласувам за Макларън, моята е Триумф :http://www.meryls.co.uk/images/maclaren/triumph-gold.jpg
Такова влачене и бутане по самолети и пътувания вече е видяла, железна е. Теста в България го мина поради факта, че е много лека, и я дигаш навсякъде, в същото време е мекичка тапицерията и е удобна за малчугана, не е съвсем мрежеста, както ми се вижда Волото. Доволна съм (от първата ми количка, едно Пег Перего, не чак толкова).

По другата тема - пра-пра-баба ми е сестра на Васил Петлешков. На баба ми, бог да я прости, й викаха "Комитата".  Mr. Green

# 233
ЗА стола за хранене съм. Обикновените в БГ струват 50-тина лв. че и по-евтини има. Защо да го мъкнеш насам?

Относно пратките - има закъснения, заради натовареността през празниците. И аз мислех,че на митницата са изгубили един колет, но още тук в пощата, жената ми каза, че пратките са напускали Щатите 1 седмица по-късно. А на софийската митница до миналата седмица още получаваха пратки, пуснати ноември месец..

# 234
Индиана, пожелавам ти бързо възстановяване и прибиране у дома.
Дженна, аз съм за столчетата за хранене, но когато се е налагало съм хранила дъщеря ми облегната на диван или фотьойл. Можеш да си купиш от prodavalnik.com втора употреба или да си вземеш ново и после да го продадеш там. Аз бях втория вариант. Почти всички мебели и приспособления продадох там. После тук в САЩ купувах пак всичко отначало.
По темата за роднините, мойте всички са "световно неизвестни".

# 235
  • WA, USA
И аз съм за столчето за храна, но синът ми е на друго мнение - сложа ли го там, започва да се върти и шугави, и като не може да се измъкне започва да реве от яд. За хранене вътре е излишно да си говорим. Обикновено се храним, когато реши да яде все пак, в количката му и затова последната прилича на кочина. Заеми от някой столче, пробвай и ако го хареса му вземи и на него. Моята педиатърка умно заключи, че трябва да му купя друго столче, което ще му е удобно, сякаш че моята заплата е колкото нейната и мога ей така да си купувам и хвърлям бебешки мебели Crazy

# 236
  • Чикаго / София
Благодаря ви момичета! Hug Надявам се бързо да се изминат дните, а аз през това време да трупам опит и да обърна внимание на себе си! Но толкова е тиха, празна и подредена къщата, че чак ми е нереално! Rolling Eyes

Аз моите деца ги изгледах без столче за хранене. Слагах ги да сядат на дивана и хранех. Като поотраснаха - към годинака и 3-4 месеца, започнаха да сядат на едни малки столчета до масата /хранехме се на холната ниска маса в Бг/ и се хранеха сами. Сега и двете се хранят сами без проблеми.  Честно да си кажа обаче,  стлчето за храна според мен трябва да е голямо удобство! Ама така се стекаха обстоятелствата при нас и не купихме, ако сега имам бебе, бих му купила столче!

Индиана, бързо възстановяване! Да нащипеш и нацелуваш малката баракудка! Grinning

# 237
Индиана бързо възстановяване.
Бенсон какво да кажа за AJ, думи нямам, голям е сладур. Плами ако докопа шишето с мляко взема да пръска из стаята, не да пие Laughing. той и затова е и 20 паунда заедно с памперса.
Аз съм за столче за хранене Peace. синът ми има много е удобен
За роднини има много ама не са известни Naughty.ако мЪ искате още в темата ще пишЪ
Да си кажа и за спането, спим в една стая , ама Пухкавел в неговото си легло. Откакто са го изписали от родилното си спи самичък. Обича да стой и в нашето , но само да си играе, да се закача Laughing

# 238
Честита мома Indiana   bouquet
На тема столчета за хранене  #2gunfire. Бебока ми има ... три: един висок, малък за поставяне на стол и ниско столче. Познайте какво ползва вместо столче......гърнето, естествено не по предназначение де  Crazy. Изпитва неистова омраза към столчетата за хранене, не знам защо.
По въпроса за рода. От малка са ми набивали в главата да мълча за историята на рода ми. Малко хора извън семейството ми знаеха.
Татко ми (бог да го прости) в последните години на живота си беше отдал историята на рода ни. Последният път като се видяхме (преди 4 години) беше направил родословно дърво на рода ни и това беше специалният и най-скъпият подарък за внуците му.
От страна на баща ми:
Прапрапра внучка съм на Княз Стефан Богориди (по бабина линия, ), брат на прадядо ми е... Евстати Пелагонийски (от там и идва фамилното ми име, това е по линия на дядо ми), пак по бабина линия-прапралеля ми е Христина Морфова.
От страна на майка ми:
Виринея Вихра (поетеса, Вера Иванова) е сестра на баба ми, Борис Иванов (художник) е брат на баба ми.
Съби Димитров също ми е рода.
Както винаги сме се майтапили рода ми от мамина и таткова страна е от двете страни на барикадата
Е, може би тука във форума ще намеря някоя роднина. Все пак България не е толкова голяма

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 08:45 от dessivl

# 239
И аз за Макларьн мислех, но ми се струват малки колелата и дано издьржат на улиците в БГ, в Дания не са по разли4ни Close.
Мерси за насоките Hug

Jenna, за стола за храна и аз тр.да се ориентирам скоро.Мисля да вземем ТрипТрап-а на Стокке.Мальк е и може да се ползва като бар стол от детето по натам(и бар ще му направим в детската ако трябва Mr. Green).Харесва ми, 4е не заема място и няма обемисти табли отпред.Стола според мен е необходим, дори и само за хранене да се ползва, все пак и на теб ще е по лесно да не го дьржиш, особено в на4алото като маже храната навсякьде, пьк и като го оставиш само да си се храни, пе4елиш малко време за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт