43та Американска чакаща поредното бебче-давай Индиана

• 13 395
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
браво, Индиана, чакаме снимки на Ангелинка (все се сещам за онзи разказ на Елин Пелин, като го чуя това име, в българския вариант)  Heart Eyes

За столчетата: не мога да си представя даже как се храни дете без него. Когато купувах за Мариана още бяхме в Ню Йорк (място НИКАКВО!), и имахме от тези, които се монтират върху обикновен стол (така, че всички си сядаме заедно на масата). Още щом започна да седи стабилно - много си го обичаше, много по-цивилизовано се храни така. Ядеше си сама, мажеше, изследваше. И много лесно се мие, като не е цял стол  Mr. Green

За роднините  Simple Smile: някаква връзка с Райна Княгиня, ама не съм изследвала каква  Simple Smile

# 241
Ауу, какво станало тука
аз се опитах да обясня лиричната си душа и любовта към Ст. Валънтайн с наследство от поета, пък вие какви роднински връзки извадихте на показ - замаена съм  Mr. Green

Бенсън, мерси за линка, послужи ми за чуден афърмейшън, че съм направила дъ гууд чойс.   bouquet

Оранжевко, онзи ден гледах една мама как буташе Макларънка по паветата и се движеше яваш-яваш, ама успешно. Но това беше Техното, пък то е по-скъпо и по-тежко от Воло-то.
Апропо, ще ходим до Копенхаген вероятно началото на май, може да срещнем Ноли с Клея, а  Laughing

Благодаря ви за съветите за столчето, мисля докато сме в БГ да храня Ноли в Baby Bjorn Sitter-a, а в US да си купя (Бенсън, Буун-а ме заинтересува  Thinking)

# 242
Апропо, ще ходим до Копенхаген вероятно началото на май, може да срещнем Ноли с Клея, а  Laughing

До 10 май сьс сигурност сьм в града и ако дойдете до тогава така ще Ви се израдвам Hug

# 243
  • Boston, MA
...Благодаря ви за съветите за столчето, мисля докато сме в БГ да храня Ноли в Baby Bjorn Sitter-a, а в US да си купя (Бенсън, Буун-а ме заинтересува  Thinking)

А, това също е вариант, моя приятелка го ползваше в началото за нейния син, после ни го даде, но Дани нещо не го хареса. До 7-8 месеца можеш да си го ползваш поне.

Мишолина е с бунтовническа кръв и тя, виждам.  Grinning

# 244
Да ви река, докато чета кой какъв е, в какво си храни детето и коя количка харесва, моят млад господин (когото бях оставила за малко да си играе само по чорапки) се  изпишкал на паркета, клекнал в локвата и маже с ръце наоколо  Mr. Green...

Известна рода нямам, ама си я обичам...
В БГ ползвах едно Чикко, закупено от тук, от което не съм доволна твърде много...
Столчето за храна на Фишер праиз- стои в гаража, щото Данни също като малкия на sipirumi не иска да стои вързан там, буйства и реве- това откакто стана на около 9 месеца, преди това нямахме проблеми с бебешкия стол... Бъмбото не ми беше удобно- да го храня на земята, плюс че той и от него искаше да става с рев... Последно му взех едно супер евтино пластмасово буустерче от Таргет и яде на масата с нас... колко яде е друга тема...

# 245
Моите роднини са всичките от села разни, все с инженерни наклонности Simple Smile

Джена, ама защо ти е столче в Бг-то, след като след 6 месец се връщате в ЮС ъф Ей? До тогава кърмене или бутилки, след това маааалко започва да се храни, ама то колко работа е... поне още 2 месеца яде по 5-6 лъжички на хранене. Аз съм определено ЗА столчето, много е удобно. Нашето беше Chicco Polly, много доволна съм. От към място съжалявам, че не взех от тези дето Мишолина разправя - буусtър сийт, същата работа, но се закрепват за стол. Иначе сега сме с един супер грозен бг-купен и пак върши работа.

Количката е ..... забравих какъв модел беше, ама с две ръце съм за нея  Laughing струваше около $100-120

Сетих се - Cosmo EX - http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2887326 Crazy

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 16:30 от Biz

# 246
Деси, това дето е направил баща ти е страхотно!!! И аз винаги съм искала да имам родословно дърво, ама за съжаление баща ми не е от тези дето ще седнат да се занимават с такива неща, пък аз от УС, не мога да си го направя.  Sad

Ирка, това за баракудата дето го каза много сладко! Laughing

# 247
Столчето на Елла е на грако,супер стабилно  ,много съм доволна ,сгъва се  за секунда и заминава до стената незабележимо почти,не ми седи опънато целия ден.

За родата знам че имам прадядо войвода по майчина линия,сабята му е изложена в музей...но тотално съм забравила и името му и къде му е сабята  Embarassed.Добре че подхванахме темата за да се  сетя да поразпитам!

Индиана...чакам снимки на принцесата а също и разказче ...когато можеш разбира се!

А защо казвате че св Валентин не се празнува в БГ масово ,аз добре си спомням че се празнуваше като живеех там,гаджетата и цветя ми подаряваха и подаръци и на ресторанти се ходеше newsm78 .За мен това не е Американски празник !
---------------------------
Елате да живеете в GA ,тук нито колети изчезват нито от кредитните карти ни крадат Wink

# 248
Ух,Вики,имам приятелка в Атланта.Опарена и по двата параграфа Rolling Eyes.Все забравям да ти кажа,че да,гледах шоуто на Е. с хавайските столове hahaha

# 249
Ха, то и аз не съм от известен род, дядо поп не е за хвалба, я пък ако си е и попилвал по разни мероприятия.
Мъжа ми и майка му са много запалени по родословно дърво, тук е лесно, особено пък, ако се намери някой в рода по- така дето му се пази линията, бързо се стига до 20 коляно.

Джена, сега официално ти завиждам за Копенхаген Crossing Arms Laughing Много, много ми се ходи там, ще чакам с нетърпение снимки Hug . За столчето, ако ти трябва още инфо, мога да дам, също на бейбис-ар-ъс има хубави ревюта за ориентация.

софко, за Дани Hug
тия бустър сийтс са май за слаби дечица Thinking. Свеки има за внуците, и на Ей. Джей на 6 месеца му беше тясно в талията, като сложехме таблата отпред Grinning

Да попитам, как се пътува сам с едногодишно+ дете в презокеански полет, без самостоятелно място?
Чудим се с мъжа ми дали ми трябва билет за А.Джей или ще се справя, той е супер активен и 2 минути не стои на едно място.

Да рапортувам- днес ми дойдоха едни от тестовете и съм голяма анемичка, желязото ми е под всякакви норми, това обяснява прекалената ми умора от месеци насам.

# 250
Да попитам, как се пътува сам с едногодишно+ дете в презокеански полет, без самостоятелно място?
Чудим се с мъжа ми дали ми трябва билет за А.Джей или ще се справя, той е супер активен и 2 минути не стои на едно място.

Да рапортувам- днес ми дойдоха едни от тестовете и съм голяма анемичка, желязото ми е под всякакви норми, това обяснява прекалената ми умора от месеци насам.

Що така, бе, Иве?

И мен ме касае първия въпрос  Simple Smile

# 251

Ами аз пътувах 2 пъти с Калин така, когато има място в самолета даже ви дават допълнително място безплатно. Само веднъж вече като беше на 2+ нямахме места и пътува на ръце и двата полета, но това се случва много рядко.  Peace

# 252
..с  1 год дете без място се пътува дълго,шумно,срамно от народа наоколо,но се стига и се забравя; не е в списъка на любимите ми занимания,но целта си заслужава,а и евенутално,някои деца съм чувала че дори се уморяват и заспиват..има трикове,какво да се носи за занимавка и пр,и тук във форума и по нета..мен ме спаси едни портмоне с ципове,магн. дъска за рисуване  и около 80 кила анимал кракери..
*
от днес съм лицензиран соц.работник,едваааааааааааааа минах ,точно за 2 точки,ма минах..

# 253
Ехаааа, честито Анет!!!  bouquet

# 254
Анет, айде отивай да оправяш затлъстелия народ, честито! или не съм доразбрала за какво е...

Бенсън, ама оправяй се, почвай сега с червените меса и дробчетата :–)

Аз купих билет и не съжалявах - почти не спа това дете, пък ако бяхме с едно место не знам как щяхме да пътуваме. Ако сте 2ма възрастни може би по-бива (макар че ние бяхме 3ма  Embarassed). Трика е кракери до забрава и нова играчка на всеки половин час, аз се бях презапасила с играчки, ама все пак. Филми не го заинтересуваха, нито книги. Краят е ужасен - уморено, мрънкащо дете. Пък ако и стюардесите искат непременно да са закопчани, не знам... За столче за кола в самолет не искам и да чувам, по моя скромен опит не става. Кои са тези деца дето спят в самолет... newsm78
Тандури, те разрешават ли на над 2 г. да са без места?? Аз мислех, че вече не...

Общи условия

Активация на акаунт