ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-2

• 25 804
  • 387
  •   1
Отговори
# 30
Утре в 8.00 ще съм в Търново и трябва и да оставя едни сладки в дома на Цветарска.
Само Дидка да пише дали ще идва с мен и дали да мина, да взема и дрехите от теб.
Целият преди обяд съм в Търново.

# 31
  • Sofia - TelAviv
Момичета, ако някой се чуе днес преди мен с Дидка, кажете и да ми се обади,МОЛЯ. СПЕШНО Е ! Става дума за матраците, всичко стана екстремно и уредихме да ги докарат за събота или неделя, ама ще трябва да се свържете с дома да има кой да ги вземе и да даде поне протокол.

Praynig   bouquet

# 32
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ами Дидка като е по цял ден в Ректората на лекции и неуспява да си плати интернета и го клъцнаха за два дни,днес 2мин преди да затворят офиса успях да се вмъкна и да си платя заветните 25лв та сега съм на линия!Доре,защо не ми звънна,нали знаеш че исках да се видя с директорката  Crossing Arms
За матраците вече знам,издириха ме от София Joy малкият дал инфо, че съм на изпит ooooh!За събота ако ще е и бебка да се вкараме в чистата от цигарен дим Деметра,а ако Ленчето няма нищо против влизаме при пушачите 15 ......тя да каже, че няма време!За 1 март ще говорим в събота,пратиха ми мартеници,и още една жена днес се обади че иска да ми даде много мартеници,така че има достатъчно като че ли newsm78
mariana.iordanova че то остава ли време да помисля за себе си ooooh! сега и татито ни се тръшна от три дни вече го тресе и покашля,а и лекциите-зор - трябва да се присъства ,че иначе гледат лошо,а дрехите аз поръчах да ти ги донесат на тебе,че е по-удобно  Flutter
  bagira   сладкарниците Деметра са до пазар в Горна Оряховица,зад детската градина,всеки ще те упъти  Hug и всеки е добре дошъл когато имаме сбирка
 Stop погледнете темата на русенки  Heart Eyes спрятат благотворителен карнавал  - желаещи да идем ...по възможност без деца

# 33
Диде, спокойно. След като не се свързах с теб Не отидох. Минах само покрай ателието на Мариана, но беше затворено. Работела е от 14.00 часа, а аз бях там в 10.20. А за дома на Цветарска, бях до Старата болница, разучих маршрута с подскоци на широка кола и се наврях за Мола, да заведа Сливенската си приятелка.
Нещо кюто и скайпа ми правят проблеми и затова не съм на линия.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 22:18 от Зла(то)

# 34
Е, Злато, що не звънна- щях да сляза да ти ги дам. Малкия не е на градина и се гледаме вкъщи-

# 35
Здравейте!Спретнете си срещичка,  където ви душа иска-няма шанс времето утре да е по-хубаво от днес, така че ние на можем да излезем.Ама после дайте отчет, че нещо не мога да ви вляза в ритъма.
 Аз иначе , Диде, вече на няколко пъти казах...

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 13:13 от TIHA VODA

# 36
Ако има среща и аз успея да се включа, дрешките, които имам да ги взема ли със себе си?TIHA VODA сега съм Търново и ако се комбинираме за пътуването до Горна,ще ми е приятно и по-лесно.Имам личен автомобил,така че времето не ни бърка,ако срещата не е на открито.За мен е важно само да не между 14 и 16ч. защото дъщеря ми тогава спи,а трябва да я взема с мен.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 14:05 от bagira

# 37
  • Горна Оряховица
И аз имам едни дрешки тук/донесе ми ги една мама/,не са в отлично състояние,та се чудя дали ще има нужда от тях. newsm78

# 38
bagira тя Тихата водичка е от Горна,а дрешките вземи ,ако идваш!
Утре в 14ч си остава, влизаме първо в тая дето се пуши,айде от нас да мине,ако няма място ...в другата

# 39
да,а за мен никой не пита.... Crossing Arms
ще дойда,но в непушещото bowuu
имам много ангажименти за утре,дано да успея,но ще дойда!!!!!
много се радвам!!!!!  bouquet за всички!

# 40
  • Горна Оряховица
Аз неможах да схвана в Деметра ли ще е сбирката? newsm78
Аз ще вляза ПЪРВО в НЕПУШАЧИ , ако няма място /в което дълбоко се съмнявам Mr. Green/Ще отида при пушачите #2gunfire
Дайте сега да се разделим и по партийна принадлежност  Joy Joy
Шегувам се Blush ще се опитам да дойда където и да сте,ще ми бъде приятно. Heart Eyes Heart Eyes

# 41
За Деметра ,да  Flutter
  bozgounova   ти пък,никой не питал за нея....а на кого изписвам цели фермани дето няма кой да забележи и изчете  Crossing Arms а  newsm78 и като се дотъркаляш до нас, пак ще хапнем ли от най-високата и голямата торта,да знаеш хвърлила съм око на една...доста обемиста , пък от понеделник ще сме на диета  Mr. Green

# 42
момичета ще идвате на карнавала,нали? Heart Eyes

# 43
      Привет на всички!За тия,които не бяхме на срещата,ще кажете ли как мина,освен че хапнахте тортички Hug Peace

# 44
Добре мина,обичайните заподозряни дойдоха цък и пак  цък
Днес пристигнаха матраците в Страхилово купени благодарение на Софийският базар   bouquet и сръчните ръце на нашите мами от цялата страна   bouquet В четвъртък сутринта в 8ч тръгваме за Страхилово,желаещи?
  ани4ka да разбира се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт