ВРАЦА - 7

• 11 265
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за посрещането.Весел ден на всички.  bouquet

# 136
Охо Зузи и ти си ми позната!Засичали сме се с теб в детската градина значи или някъде другаде.Аз съм голям физиономист и като видя човек после не спя докато не се сетя от къде го познавам.Но за съжаление имена не помня Embarassed
Много благи дечица имаш да са ти живи и здрави!

# 137
Afroditka изчисти си кутията искам да ти пратя съобщение,но е пълна.Благодаря,слаи

# 138
здравейте и от мене. Дано времето се задържи така хубаво!!!!!

# 139
ZuzyM,в коя детска градина ходите?

# 140
ЦДГ13 срещу тополофикация защо?

# 141
Добро утро и от мен,пуснала съм една сапунка  tv вие,какво правите?

# 142
Някои сме на работа  Grinning

# 143
Аз работя и от време на време се ровя в нета Simple Smile

# 144
Разглеждам оферти на туисрически агенции,така искам да видя морето въпреки че е все още януари месец.Със съпружеското тяло искаме да отидем до Гърция или Търция през април или май newsm78 вие да имате някакви идеи,ходили ли сте там?

# 145
# 146
ZuzyM,питах те за градината,защото си ми позната,но явно съм те виждала на друго място.  bouquet

# 147
АЗ съм ходила и в Гърция и Турция.Питай какво те вълнува,ако мога да бъда полезна с нещо.Само не ме питай за агенции защото пътуваме самостоятелно
tipd дай някоя твоя снимка може пък и аз да те познавам

# 148
Red_Sonya Много сладко бебче. Аз нямам спомен да съм те виждала, но ще покажа снимките на мъжът ми довечера. Ти как се казваш?

# 149
АЗ съм ходила и в Гърция и Турция.Питай какво те вълнува,ако мога да бъда полезна с нещо.Само не ме питай за агенции защото пътуваме самостоятелно
tipd дай някоя твоя снимка може пък и аз да те познавам

А по кое време на годината ходихте,в кой курорт,останахте ли доволни?Аз искам да отида преди да са станали големите жеги,но пък искам да се топна и в морето,да направя малко тен....

Общи условия

Активация на акаунт