"Виж ме колко съм голямо!" - казва ЯНУАРЧЕТО на мама

• 8 121
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
Ноеми, според мед си постъпила правилно, аз поне бих направила същото. Да кажа не и то два пъти и пак да направи каквото си знае - не само ще побеснея, ами ще крещя, вземам си детето и докато не проумее, че "не" означава "не" няма да го вижда. Малко крайно действам аз в такива случаи, но държа да ме слушат. Аз какво - майка ли съм на това дете или лукова глава.  #Cussing out

# 16
Хриси, ако Боил прилича на мъжа ти да не ми го показваш Crazy Crazy Crazy Пу-пу!
Номиньо, кофти тръпка, аз бих и отрязала квитанциите Naughty Naughty Naughty За подобно нещо съм готова на крайни неща!!!!!!!!!!!!!!

# 17
  • София, Лагера
Ноеми, според мед си постъпила правилно, аз поне бих направила същото. Да кажа не и то два пъти и пак да направи каквото си знае - не само ще побеснея, ами ще крещя, вземам си детето и докато не проумее, че "не" означава "не" няма да го вижда. Малко крайно действам аз в такива случаи, но държа да ме слушат. Аз какво - майка ли съм на това дете или лукова глава.  #Cussing out
Номиньо, кофти тръпка, аз бих и отрязала квитанциите Naughty Naughty Naughty За подобно нещо съм готова на крайни неща!!!!!!!!!!!!!!
И аз така! Не повишавам тон, за да не кажат, че съм скандалджийка, но скоро бебе ще видят през крив макарон!
Баси, и ми вика: "Ама той сочеше тортата, искаше!"
а аз: "Ами ако ти посочи люта чушка или водка?"
 #Cussing out

# 18
Аз през лятото заплаших бабите, че ако детето получи разстройство или обрив с неустановен произход тях ще държа отговорни и мирясаха по темата да яде "обща храна".

# 19
  • София
Оф, Ноеми, много неприятно т'ва с майка ти. Не знам как бих постъпила. Всъщност знам. Аз вдигам скандали. Не, че има полза, де. Но си права - трябва да ти зачита мнението. То излиза, че не можеш да разчиташ на нея щом така действа зад гърба ти  Confused

Цвета, не ти требе кредитна карта. И дебитна става  Mr. Green
Тоя ларедут е егати зарибявката. От декември насам похарчих там толкова пари, колкото не харча за дрехи за цяла година  Crazy

cvetomira, браво на детето. Мая няма никакво желание да се храни сама, дори някой път като и давам нещо да си го хване в ръчичка, я мързи да го хване и иска направо да отхапва  Grinning

Отивам да гледам снимки, че много неща съм пропуснала като гледам.

# 20
  Ноеми,моите поздравления,че успяваш да покажеш недоволството си без повишаване на тон и размяна на обидни реплики.

# 21
Ноеми,много правилно си постъпила.Майка ми искаше да дава на Тошко безалкохолно,защото го гледал.Викам й,че и праха за пране гледа и от него трябва да му дадем да опита....и аз много се нервя като всеки си прави каквото поиска,без да се съобразява с моето мнеие,все пак АЗ съм му майка и АЗ преценям кое е правилно и кое не.Свекъра на 10 месеца му даде сушени сливи...вчера пуканки с карамел,щото бил голям вече  Shocked Казах,че достатъчно е пробвал и още е малък да яде тия глупости и приключихме.ОФФФ,и аз подпалих ся  #2gunfire Тя майка ми и без друго го е гледали има няма 5-6 пъти за една година и то щото бяхме на сватби и два пъти извъм града,иначе да го е захранила с бол неща...Аз пък затова й се ядосвам,че не проявява по-голямо желание да е с него.Да идва у нас или аз у тях ДА,но да е сама за ден-два с детето  Naughty  Обожава го,но... ooooh! Аре,че почнах пак да се самонавивам и пак ще се дразня цяла нощ от простотите дето си мисля..

# 22
  • София, Лагера
О, Марийке, успокой се!
Сестра ми не проявява никакво желание да види Пресиян. Е, вижда го - на Коледа, на рождения му ден, преди това покрай ремонта (преди 4 месеца)  Mr. Green
А живее в съседния квартал.

# 23
  • Варна
Хриси, много е сладък Боил! Жив и здрав да ти е.

Цветомира не сте единствени с непрохождането и Лина не може да стои права сама без да се държи за нещо. Скоро няма да се похваля, че тича, но и така прави достатъчно бели.  Crossing Arms Преди тя да проходи, може аз да вляза в лудницата.

# 24
Радвам се, че сте харесали Боилката. Heart EyesВсички деца са много хубави,нали са си наши.

Тони, вие голямо празненство сте направили Simple Smile.

При нас в квартала има едно момиченце, Аби, което е досущ като Миша(много си приличат) Grinning.На година и 5мес. е и вече говори, само отделни  думички, но е много сладка Simple Smile.

А реплики от типа, чували ли сте?  Simple Smile"Това е дете е гладно'..."ти не го храниш"...."това ли ще яде сега"...."още ли му даваш тия бебешки пюрета"........"дай да му дадем еди си какво"...

# 25
Хриси, вярно на италианец прилича Боил.  Sunglasses

Цветомира, браво на Ния. За изправянето и Ели изостава, ама какво да се направи....ще проходят и те.
И аз си предлагам услугите за колажа.

# 26
  • при принцесите
Леле Ноеми, чак се ЯДОСАХ  #Cussing out
Аз направо щях да си дигна скандала.
Ама ако ми обяснят защо трябва да им набутат нещо в устата от тия боклуци дето всички ядат...
Какво удоволствие им доставя, е тва не мога да разбера. Тя Ним скоро правилно беше казала "Нищо няма да и стане ако не опита". Ма защо държат да им дадат да ядат захар, захар, захар, захар, а на нас едно време когато вече искахме, не - не е полезно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много се ядосах значи  Mr. Green

Честито на днешните рожденици и близките им. Да растат здравички и бабите им да не късат нервите на майките    bouquet

# 27
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! БЪЗЕТЕ ЗДРАВИ!

Ноеми, напълно те разбирам! Възхищавам ти се, че си успяла да не повишиш тон! И при нас е така, колкото и добре да гледа майка Давид, винаги се опитва да го захранва с нещо ново! Царица беше на рожденият му ден, когато така се беше развълнувала и непрекъснато повтаряше "вижте Давид как гледа, дайте му тортичка ще му стане нещо!" Тогава бях в много добро настроение и поради празника му дадох малко да си близне от тортичката, та и на бабата да и мине мерака! Но в други случай отстоявам принципите си и силно се надявам добре да съм и обяснила, че е добре да гледаме детето по моите правила!  Чудя се и ние ли ще станем такива компетентни бабки???!  Mr. Green

Хриси страхотен е Боилката! Да ти е жив и здрав красивия италианец пу пу пу!
Цветомира браво на вас! Умно момиче!

Днес майка ми научи Давид да се реши сам с четката за коса! Много се смяхме, цял ден обикаля из къщи и от време на време си сресва перчема и се хили!

Със сестра ми ходихме в магазин за мебели зоната! Огромен е! И за мой късмет се влюбих в една кухня! От пръв поглед! Направо си се представих как готвя в нея! Надявам се скоро да започнем ремонта в къщи и да мога да и се насладя!  Laughing

Момичета, скоро си мислех да ви питам - вашите дечица какви думички знаят вече? Давид казва тати, топка, лампа, ало, амам или мама- не е ясно какво точно  Grinning, бау-бау, баба, дядо! много смешно ги изговаря сякаш си взима въздух на вътре докато ги казва!  Laughing

целувам ви и лека нощ Hug

# 28
  • Willebroek, Belgium
Тони малката е страхотна Heart EyesНа Илитиса ли бяхте  Thinking
Анджи тъй като гледам маи на Любката не му стига една мома Mr. Green
Ноеми напълно те разбирам HugЩом си приценила 4е не трябва да му се дават такива работи , трябва да те слушат.все пак ти си майката Naughty
Аз например като отида в майка ми и ако иска да и даде нещо да пробва се пита първо мене.И ако аз разреша тогава и се дава на Емито.И тя постоянно со4и към нещо и го иска,но майка ми се обръща към нея и казва '' Мама не дава да го ядеш това" и приклю4ваме Grinning
Ина4е на рожденния си ден си хапна малко торта,но мисля 4е от малко нищо няма да и стане Thinking

# 29
И ние имахме подобна ситуация - свекърва ми гледа Ева един следобед преди месец-два и на сутринта детето нещо се изрина. Попитах - давала ли си й нещо, което не трябва? Тя каза - не, ама май не беше много убедителна.
Оттогава май нещо се поуплаши и винаги пита дали да й даде нещо. Майка ми също не й дава нищо без да е питала, но най-хубавото е, че не дава й на никой друг да си позволява волносити, когато не съм там.

mama ginger Ева казва как прави кучето, часовника, кравата, кокошката, патето, дядо й как кашля, взема домашния телефон и казва "Алоооо", показва баща си и се обръща към него с най-милото  "таааа-тииииии", на което е способна  Simple Smile, ама мама още не я отразява  Rolling Eyes

Още две двойки от нашите приятели тази година, живот и здраве, ще си имат бебета  Crazy Лудница - как се юрнаха тия хора да правят деца, не е истина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт