Имам и въпрос към Вас: Вие самата пациентка ли сте на доктора? Познавате ли го лично?
Вие споменахте някакви мъгляви и неопределени обвинения към доктора, но не обяснихте нищо.
Много рядко влизам в този форум, тъй като словесния линч на някои обитателки е недопустим с възпитанието ми на общуване. Очевидно всичко идва от основателите, но това отново е друга тема.
Имам мнение пряко от д-р Дяволов, но не съм длъжна да обяснявам кога, къде и с кого, нали?
Имам право да го изразя в темата за този доктор, за да предпазя някои наивни пациенти.
За да не постъпвам неетично няма да препоръчвам други лекари, от които съм в пъти по-доволна и впечатлена от професионализма им.
Не съм съгласна да работи в държавна болница и да взима пари под масата - вижте само какви къщи и палати е построил! Не съм съгласна да заблуждава всяка пациентка, че е тежък случай, за да му остане пациентка и да му плати накрая.
Въобще имам крайно негативни впечатления от Майчин дом и втори път не бих стъпила там по собствено желание.
Смятам, че отговорих на въпросите Ви, разбирането е личен принос и няма да го коментирам втори път. По принцип съм възпитана да се извинявам, когато се намесвам в тема, разговор, останалото е Ваш избор... Виждам, че сте пазител на тази тема, но такъв фанатизъм не е полезен, когато става въпрос за медицина - тя не е точна наука!

Със щерката като бях, на отлепената плацента, контракциите, непрастанните хапчета, инжекции и всички други глупости все викаше "Какво си се заоплаквала? Има къде къде по-тежки случаи от твоя! Айде спокойно сега" ... А сега като му се оплаквах, че до 15 -20 мин след като се нахраня и си повръщам яденето и практически съм гладна непрекъснато и всичкото
между храненията и той ми рече "Докато не ми направиш ацетон в урината, да не съм те чул да се оплакваш от повръщането! Сама знаеш, че има жени, които мило и драго дават само и само да повръщат, ама така и не стигат до там" ... Така че, не смятам, че той е човек който убеждава бременните, че са тежки случаи. Точно обратното, като по този начин и бременната се успокоява