Доктор Дяволов от МД София

• 176 982
  • 851
  •   1
Отговори
# 165
Прегледите почват от 17 ч.До сега винаги има по доста хора ,не се записва предварително час -въоръжаваш се с търпение и чакаш.Случвало се е да си чакам 2-3ч.... Rolling EyesДо колкото знам преглежда всички пациентки..

# 166
Veritax,
благодаря ти за отговора. Значи зареждам се към 16.30 там с 10-ина судоку под ръка и чакам Wink

# 167
  • София
Уважаема  Слава,
Темата, доколкото знам е за професионалните умения на д-р Дяволов и за отношението му към пациентите!В тази връзка не схващам ,защо в предходен пост изобщо си позволявате да коментирате семейството му, та даже и да окачествявате членовете му като откачени... newsm78
А и явно  не сте особено запозната с нещата около него, иначе щяхте да знаете ,че  назад във времето д-р Дяволов  в рамките на няколко поредни години работеше извън България - факт, който обяснява наличието на достатъчно финансови средства за построяването на въпросния "палат"..
Назад в темата писах, че родих близначките си, всяка по 3 кг, след некадърно направено в Княжевското АГ вертикално секцио при първата ми  бременност, като времевата разлика между двете раждания беше едва 3 години.Като в добавка сложим идеално направената епизиотомия при мен,прекрасното отношение  по време и на раждането и след него, както и липсата на каквито и да е негативни последствия за децата от наложилата се иначе  опасна употреба на вакуумен екстрактор, не виждам по-добър атестат за професионализма на този лекар...

# 168
НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО ...никой специално не защитавам, лично за мене отделни доктори заслужават да са милионери .....  Simple Smile

# 169
НЕ МЕ РАЗБИРАЙТЕ ПОГРЕШНО ...никой специално не защитавам, лично за мене отделни доктори заслужават да са милионери .....  Simple Smile

Ами то в развитите държави има доста такива, особено пластични хирурзи.  Mr. Green

Извън майтапа, разбирам много добре какво искаш да кажеш.  Peace

# 170
Здравейте, момичета

От това, което прочетох за Д-р Дяволов, колкото и да съм против МД поради ред причини, в крайна сметка май ще раждам там. Все пак специалиста е много по-важен от условията.

Термина ми е януари, моля някоя от вас ако има телефон на д-р да ми го прати на ЛС, иначе ще се пробвам след 17 часа в поликлиниката на МД, искам да раждам нормално и мисля че това е моя доктор, но ще е добре да се видим и да го усетя.

Благодаря Ви предварително за съдействието

# 171
Родих при доктора дъщеря си 21.10. заслужава си, много внимателен е , не само при прегледа ,но и се съобразява и с твоите желания , ако намеря тел ще пиша.Все пак намери време да напревиш, личен контакт поне в МД.

# 172
О, да без съмнение ще направя всичко възможно да се срещна с него.

# 173
Следих при д-р Дяволов бременността си от самото начало и родих при него на 28.10.09 близнаци по естествен път. Освен огромно "БЛАГОДАРЯ", друго не мога да кажа-винаги е бил много внимателен и отзивчив, не е имало случай в който да не ми вдигне телефона. За самото раждане дойде веднага, макар че имаше още доста време до термина ми. Той ме насърчи за физиологично раждане, иначе незнам дали бих събрала смелост и всичко приключи точно за два часа.
abazaba, ще ти пратя телефона му на ЛС. Иначе за мизерията в МД си права-всичко, което си чела, е вярно, но разбира се -всичко се преглъща в името на това децата ни да са в ръцете на добри лекари. В този ред на мисли-не е за подценяване и неонатологията в МД.

# 174
Мами кажете понеже чух мн добри отзиви за д-р Дяволов,а трябва скоро да раждам,ако отида при него и ако говоря с него за избор на екип но с желание за секцио дали ще се съгласи,защото съм без медицински причини?Просто изпитвам ужас при мисълта за нормално раждане...

# 175
  • София
 Radi_ , мисля че не, но не пречи да отидеш и да попиташ.

# 176
Radi_ и аз мисля, че няма да се съгласи д-р Дяволов, той не е привърженик на секцио без причини.
Но отиди и говори с него, обясни му за страховете си. Той е много добър в успокояване, вярвам, че ще успее и при теб и кой знае, може да родиш естествено и да си му много благодарна след това. Успех!

# 177
Следих при д-р Дяволов бременността си от самото начало и родих при него на 28.10.09 близнаци по естествен път. Освен огромно "БЛАГОДАРЯ", друго не мога да кажа-винаги е бил много внимателен и отзивчив, не е имало случай в който да не ми вдигне телефона. За самото раждане дойде веднага, макар че имаше още доста време до термина ми. Той ме насърчи за физиологично раждане, иначе незнам дали бих събрала смелост и всичко приключи точно за два часа.
abazaba, ще ти пратя телефона му на ЛС. Иначе за мизерията в МД си права-всичко, което си чела, е вярно, но разбира се -всичко се преглъща в името на това децата ни да са в ръцете на добри лекари. В този ред на мисли-не е за подценяване и неонатологията в МД.
Tweeety, може ли и на мен да пратиш номера на доктора? Мисля другата седмица да се срещна с него. Дано да може да ме поеме  Praynig , че като виждам колко фенки има...

# 178
мой съвет е да не раждате в "майчин дом" независимо кой ще е лекарят. раждала съм там преди 5 години -ужас -не е думата с която мога да опиша.условията и отношението са под всякаква критика.

# 179
мой съвет е да не раждате в "майчин дом" независимо кой ще е лекарят. раждала съм там преди 5 години -ужас -не е думата с която мога да опиша.условията и отношението са под всякаква критика.
Подкрепям с 2 ръце този пост,мила Катя аз рдоих преди 2г.положението беше под всякъква критика,а резултата се чете отчетливо в подписа ми.
Дяволов е коректен лекар,но това не е гаранция за щаслив финал!

Общи условия

Активация на акаунт