Доктор Дяволов от МД София

• 177 010
  • 851
  •   1
Отговори
# 270
Калифорния - по-рано е по-добре. Ако нямаш проблеми може и да не те следи той а да се обадиш накрая. Но, най-добре той да те прегледа - шийка, плацента, плод, матка и т.н.

# 271
  • София
КАлифорния,поне месец!  Peace

# 272
Родих секцио при д-р Дяволов преди една година.Той ми следеше цялата бременост която се водеше високо рискова и благодарение на неговата намеса сега имам най прекрасното бебче.Платих си 550лв за избор на екип,той не ми е пойскал нито стотинка повече макар че го питах през цялото време.Аз му се отблагодарих лично защото така прецених.През цялата ми бременност която беше доста проблемна си вдигаше постояно телефона ,а когато се наложи да лежа в болница ми обърна много голямо внимание.За мене това е лекар с главно л.Пожелавам на всички ви здрави бебчета и поздравете доктора от мене,няма начин да ме е забравил,той винаги помни пациентите си.

# 273
Здравейте момичета обмислям сериозно посещението си при д-р Дяволов ,разбрах ,че приема без записан час всеки вторник в Майчин Дом .Искам да попитам дали за  тези 2 часа ,в които приема ще мога да мина на преглед при него?Или евентуално в колко да отида ,за да мина?А  на тези ,на които им води бременността  пак ли отиват във вторник без час?Нещо не ми стана много ясно ако може някой да обясни по-подробно ще бъда много благодарна.
Знам и за частния кабинет ама поради финансови причини ми се ще да е в Майчин Дом.

# 274
Ще можеш да минеш, отиваш там преди началния час на приема му, сядаш и чакаш. И да има опашка, ще приеме всички, ще си изчакаш реда.
На свободния му прием в МД ходят всякакви пациентки, и небременни жени за обикновен профилактичен преглед и всякакви случаи. Там също се плаща, нито че е в МД, защото е свободен прием. Не знам каква е разликата в цените между преглед в МД и преглед в частния му кабинет, но подозирам, че е малка или никаква. Цените да каже някой, който скоро е ходил на преглед при него.

Ти за какво ще го посещаваш, еднократно за консултация или да се запознаеш с него с цел да продължиш да го посещаваш редовно? 

# 275
моето инфо е от преди година и половина 50 лв в майчин дом, 90 лева в частния кабинет.
цените са достатъчно високи, така че не ми се вярва да има завишение оттогава Wink

# 276
Благодаря Ви много за бързите отговори:))))Смятам да го посещавам многократно и затова ако са наистина такива разликите в цените си заслужава да ходя в МД.Още един път Ви благодаря и се надявам  скоро и аз да оставя много хубаво мнение за доктора тук във форума.

# 277
Така е, 50 лв в МД и 90 лв в частният. Аз посещавах този в МД и отивах към 16.40ч пред кабинета... Никога не съм минавала сред първите 5  Mr. Green Но веднъж успях да стигна към 18.30ч, пред мен имаше поне 15 жени, но докато не прегледа и последната (моя милост) доктора не си тръгна  Heart Eyes
Ако зараждам за трети път, пак при него ще си ходя. Изроди и двете ми дъщери и съм му безкрайно благодарна!!!

# 278
  • София
Момичета, на свободния прием в Майчин дом става ли за пълен профилактичен преглед или само за бременност - искам да си направя и цитонамазка, микробиология, колпоскопия? Преди една година в частния му кабинет в Стрелбище за всичко ми излезе към 140 лв., а пък сега не ми се дават толкова пари.

# 279
Здравейте! И аз да се включа с въпрос newsm78 Знаете ли дали при д-р Дяволов може да се отиде с направление от личния лекар за женска консултация? И къде точно в МД се намира кабинета му?
Благодаря Simple Smile

# 280
Здравейте! И аз да се включа с въпрос newsm78 Знаете ли дали при д-р Дяволов може да се отиде с направление от личния лекар за женска консултация? И къде точно в МД се намира кабинета му?
Благодаря Simple Smile

Не, не може с направление.
Кабинетът се намира като се влезе от поликлиниката на МД се качвате по стълбите на горния етаж и отсреща вдясно напречния коридор. Пада се първата или втората врата вляво (отдясно по коридора са прозорци). За съжаление номер на кабинет не помня, нещо около 216...

# 281
Зависи какъв ще е прегледа. Ако е само видеозон +консултация е 70 лв. Ако има  и  вагинален е   още +40 лева. Последно съм ходила  Януари тази година в  частния  му  кабинет. Цялата ми бременност я  води той, но не по ЗК а  на частно  и  винаги си е вдигал  телефона. Прати ме на  всички  излседвания като ФМ и БХС и  понякога ми се караше, че прекалено често съм ходила на консултация. 
За кабинета му  в МД нямам и на идея къде е, даже сега разбрах, че има там свободен прием, но определено си заслужава парите!

# 282
  • Пирдоп
момичета, може ли актуален телефон на дяволов

# 283
02/480 88 73 и 0885  65 49 25 - ТОВА  са  номерата в  частният кабинет на  ул. "Костина" No6

# 284
Здравейте момичета, аз също съм се насочила към др. Дяволов по препоръка на доц. Конова от Плевен. Водя се рискова, на фраксипарин  съм и затова съм се насочила към него. Термина ми е началото на август и мисля да отида при него през май. Имате ли някаква актуална информация за него? Още ли приема в МД вторниците? Благодаря ви и успех на всички мамита.

Общи условия

Активация на акаунт