Доктор Дяволов от МД София

• 177 017
  • 851
  •   1
Отговори
# 285
Да още приема там Simple Smile))

# 286
Случайно, знаете ли къде мога да открия в четвъртък д-р  Дяволов? Или някакъв негов телефон?

# 287
  • Stara Zagora, Bulgaria
Някой скоро раждал ли е при д-р Дяволов естествено. Още не сме говорили за раждане, но ме притеснява да не спази уговорката, както при една позната миналата година.

# 288
Защо не е спазил уговорката?
Ако е било лятото, зависи от отпуската му, той май много-много не поема ангажименти за летния период.

# 289
  • Stara Zagora, Bulgaria
Не е бил в отпуск... аз също съм с термин за лятото... Confused

# 290
# 291
  • Stara Zagora, Bulgaria
Aз не обясних, защото е дълга история. Приятелката ми преноси и беше в МД няколко дни, започнали да губят тоновете и предизвикали нормално раждане, обадили се на доктора, но той не е дошъл... не се е получило нормално раждане и се наложило да я оперира екипа на смяна. Ето от това ме е страх...

# 292
Неприятна история. В крйна сметка всичко наред ли е завършило? Тоа е важното.
Не се стряскай, всички екипи са добри. Погледни го от положителната страна - спестила е едни 500 лева - за касичката на бебчо  Simple Smile
Не е ли станало ясно къде е бил и защо не се е появил?
Моите наблюдения са, че Дяволов може и да има кусури, но не е безотговорен...

# 293
  • Stara Zagora, Bulgaria
Не са го питали защо така е станало, то вече при свършен факт и да се ровиш няма смисъл. Аз също не мисля, че е безотговорен, бях приета 2 дни в МД, но не ме приеха в неговия етаж, че били много тежки случаи там, и му се обадих и дойде да ме види, беше говорил и с лекаря. Наблюденията ми последните години на познати са, че много от добрите лекари имат много пациенти и даже някои не поемат уговорки освен за секцио. Избора на екип на отворените врати казаха, че е 860 лв вече Wink.

# 294
  • София
Някой скоро раждал ли е при д-р Дяволов естествено. Още не сме говорили за раждане, но ме притеснява да не спази уговорката, както при една позната миналата година.

Аз раждах при него при два месеца за втори път. Двете ми раждания са нормално. Вторият път той беше нощна смяна, а аз му се обадих в 8 сутринта че ми изтичат водите, след като у беше свършило дежурството. Човекът ме изчака да дойда и седя с мен цял ден, докато родих в 16.00 часа. Съобрази се с всяко мое искане. Не ми ускори раждането, за да ходи да спи, въпреки че видимо беше доста изморен Peace

# 295
maimunkata1, аз не разбрах приятелката ти имала ли е уговорка с него всъщност. Питам, защото моите впечатления са, че той като поеме ангажимент към бременна, подхожда отговорно. Стоях няколко дни в отделението му, поне половината от лежащите там имаха лични уговорки с него и раждаха с него, и нормални раждания, и секцио.  Simple Smile

Ти самата имаш ли уговорка с него, защото казваш, че си била 2 дни в МД, но не в неговото отделение. Аз самата например не бях никакъв тежък случай, имах леко повишена кръвна захар в 9-ия месец почти, той прецени да ме приеме в своето отделение непосредствено преди термина, за да му бъда под ръка да ме наблюдава.

# 296
Аз самата например не бях никакъв тежък случай, имах леко повишена кръвна захар в 9-ия месец почти, той прецени да ме приеме в своето отделение непосредствено преди термина, за да му бъда под ръка да ме наблюдава.

Абсолютно, за какви тежки случаи става дума тук, мен ме прие в отделението си от деня на термина, защото нямах никакви позиви за раждане. В крайна сметка преносих 6 дни. Не е тежък случай...
Всъщност бебето беше твърде голямо за естествено раждане, ето това ми е единственото оплакване от него. Че не ми предложи секцио, да не се мъча... Wink

# 297
  • Stara Zagora, Bulgaria
    Moмичета благодаря за отговорите, страхотни сте Hug. Аз не обясних както трябва и затова ви обърках малко.Накратко историята е такава: Аз ходя при него от м. февруари, сега влизам в 7-ми месец. Не сме говорили за раждането, тъй като беше доста рано и той каза, че ще го коментираме по-натам. Сега ще ходя на преглед и мисля да повдигна въпроса...,така че още нямам уговорка, надявам се като негов пациент, който следи толкова време да не ми откаже...Преди седмица лежах 2 дни в МД, защото отидох до спешния кабинет вечерта и ме приеха за всеки случай, не искаха да ме приемат в неговото отделение  като казаха, че там били по-тежки случаи. (не мога да коментирам това все пак нямаше как да предявя претенции тогава в тази ситуация Grinning). На доктора не звъннах, тъй като беше късно. На сутринта  звъннах на доктора и дойде да ме види, а след това на следващия ден ме изписаха и не съм се местила при него както ми предложиха, за една вечер нямаше смисъл. Този път мисля, че по-ясно обясних. Приятелката ми каза, че са имали уговорка, нямам представа дали наистина е така и какво са си говорили и дали твърдо е поемал ангажимент и аз мисля, че е отговорен и не би постъпил така и страшно се учудих Thinking

# 298
  • София
Аз самата например не бях никакъв тежък случай, имах леко повишена кръвна захар в 9-ия месец почти, той прецени да ме приеме в своето отделение непосредствено преди термина, за да му бъда под ръка да ме наблюдава.

Абсолютно, за какви тежки случаи става дума тук, мен ме прие в отделението си от деня на термина, защото нямах никакви позиви за раждане. В крайна сметка преносих 6 дни. Не е тежък случай...
Всъщност бебето беше твърде голямо за естествено раждане, ето това ми е единственото оплакване от него. Че не ми предложи секцио, да не се мъча... Wink

И при мен така, ама той си ме предупреди още в началото, че ще раждам нормално, щото съм можела да родя и 5 кг. бебе. Е, беше само 4100 гр., ама си ме мъчи докрая да родя нормално. Според мен от един такъв случай не може дасе прави извод, все пак да не ззабравяме, че докторите са хора, разболяват се, имат семейства и т.н. Той, че е чешит, чешит е, но не е безотговорен. Успешно раждане и здраво бебе накрая.

# 299
И при мен така, ама той си ме предупреди още в началото, че ще раждам нормално, щото съм можела да родя и 5 кг. бебе. Е, беше само 4100 гр., ама си ме мъчи докрая да родя нормално. Според мен от един такъв случай не може дасе прави извод, все пак да не ззабравяме, че докторите са хора, разболяват се, имат семейства и т.н. Той, че е чешит, чешит е, но не е безотговорен. Успешно раждане и здраво бебе накрая.

хахахахаха, и на мен такива ми ги говори  Laughing  и му се вързах и подцених аз ситуацията...
но те бия с едни 200 грама де  Hug Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт